405

Fallschirmspringer

преди 2 години

На хранилката на коя ли оргатизация е зачислен този смехотворец

404

Анонимен

преди 2 години

Браво бе, генерале! Ами я вземи автомата и отиди с него в Украйна и там да провериш твоята версия дали няма да си мишена като българин!!! Евала ти праим!

403

НеРазбрал

преди 2 години

Този да не ударил някоя и друга магистралка, че говори глупости ? Как така няма да сме мишена, че от къде идват тези военни оборудвания? Защо нападнаха Украйна, заради топлото време ли, или заради ядрените установки, дадени от Русия? Амнезия има генералчето, нищо друго, как да му вярваш ?

402

Анонимен

преди 2 години

Преди около 10 дена американците искаха от Полша да дадат самолетите си на Украйна.Поляците отговориха, че единственото нещо което могат да направят е да ги дадат на американците, а те да решат на кои да ги дават. И тогава всичко приключи, никои на никого нищо не даде. Мисля, че в тази ситуация и ние трябва да реагираме така.

401

Анонимен

преди 2 години

Паркетен Генерал , ако искаш да бъдеш боеви *** там ,а не от прозореца да бъдеш герой

400

Анонимен

преди 2 години

НИЩО няма да даваме!Те са ни подарени без пари и ще е тъпо.Ще останем без защита.Вие искате замяна,но няма да е веднага и ще минат години като през това време България няма да е защитена по никакъв начин.Още чакаме чертежите ,за които сме дали милиради...Ако ги дадем това е все едно някой приятел да ви е подарил нож и след 30 години да му го забиете в гърба,защото имате изгода.Какви ще сте?

399

Ludoto Lenche

преди 2 години

.....pazi si miastoto i pensiata ! Ako kaje istinata ,nadali shte gi opazi !!!

398

Анонимен

преди 2 години

Всички предатели вън от България!Нека си облекат униформите и да ходят да се бият на страната,която подкрепят,а не нас мирните граждани да въвличат!КЪШ!!!

397

whistleblower

преди 2 години

Ние и без да дадем пак сме мишена като гледам. Те тия ц300 дали са годни изобщо да ги даваме докато не са станали за скрап поне на украинците да им свършат работа. Те братята американци ще ни дадат по-хубави и качествени.

396

toti

преди 2 години

Събев,...Събев...сърбят те кокалите или си сръмнал от дядовата грозданка,та си четеш старите записки ....май по добре е да си пиеш хапчетата,че и децата те намразиха !!!

395

Анонимен

преди 2 години

Лавров каза, че в сключените договори за C-300 e записано, че нямаме право да ги предоставяме на трети страни. И има разлика каква е помощта, да използваш средства, произведени в една страна срещу самата нея е доста неетично.

394

Анонимен

преди 2 години

За какво са ни руски самолети и оръжия след като се модернизират само в Русия? Ще им ги дадем да ни ги модернизират и ще им платим 500 милиона и ще ни ги въртан ли? Съмнявам се.

393

Анонимен

преди 2 години

Няма как да се разчита на България за каквото и да е.Никой не трябва да разчита на нас.Та Българите не могат да разчитат на България Всеки сам е за себеси,всеки сам си преценя и всеки срещу всеки.България е мафиотска държава собственост на Бойко и ГЕРб,който и да е на власт мафията определя правилата Мафията е шеф на прокуратурата.НАТО и Русия се занимават с нас само заради стратегическото положение на държавата,иначе никой не иска предатели.

392

Анонимен

преди 2 години

Нито НАТО ,нито Русия има нужда от съюзник с България.С който и да е в съюз България,това ще бъде предателя в сьюза.

391

Анонимен

преди 2 години

Русия е смешна държава .Иска да завзема територии,но няма сили за това.Ако Европа беше по -твърда до сега Русия да не съществува.

390

Анонимен

преди 2 години

Те украинците искат и войници.....да им дадем теб и още няколко подобни......

389

Боце

преди 2 години

Армията ни е родилка на некадърни, неграмотни и продажни генерали. Тази американска *** е един от тях. Господин неграмотен, доставяйки оръжие на една от страните по време на война, автоматично се явяваш участник в нея, и последствията няма да бъдата за твоя сметка, а за сметка на българския народ. Вън некадърниците от армията и България.

388

Другарят Путин

преди 2 години

Всеки който вдигне ръка срещу Русия, се превръща в неин враг!

387

tolstoi

преди 2 години

До Morski Сега книгата в Русия се казва "Специальная операция" и мир.... Иначе - в панделата Толстой.

386

Жалки лакеи

преди 2 години

Много активисти отпреди 89 г. сега се чудят как да заличат комунистическото си минало.