29

Хаха

преди 2 години

Всички запалени русофоби! Стига сте мазнили клавиатурите с лепнещите ви от онанизъм пръстчета, а на мига се включвайте доброволци за вова лилипутин! Или ще го оставите с жалките му сополанковци и чеченските и сирийски ислямисти?

28

В.

преди 2 години

Ами това е единствената възможна стратегия. Няма да бомбят свои. Като прочистят Мариопол ще продължат с Одеса. После можеэса преговарят с Новия носител на Оскар.

27

Боби

преди 2 години

"Убийство на генерал означава само едно .... контраразузнаването работи на високо ниво.Но аз много пъти съм казвал, че русия военно е слаба това се е видяло и Всв . Но сега няма кой да и помогне и ще лъсне истината." Я ми кажи Умнико ти ако си обикновен военен кой генерал ще последваш? Тоя дето си седи на топло в Пентагона и работи на 3 смени по 8 часа или Човек който ако не е в първата бронемашина командва войските на 50м зад гърба ти и ако направи грешка Ти и Той в засада плаща с живота си

26

Четенето

преди 2 години

на западна преса е верен начин за директно промиване и в крайна сметка редуциране на мозъка като инструмент на истинското познание.

25

Евтина пропаганда

преди 2 години

Никой не ви вярва. Има информация (истинска) който желае я намира. Последна сводка: Вчера руските части са разсекли на два по малки котела западния край на Мариупол. Източния вече е освободен. Операцията се движи по план. Руснаците прочистват сграда по сграда за да няма цивилни жертви, въпреки че бандеровците не позволяват на хората да се евакуират. Ако бяха САЩ досега да са сринали града с тежки бомбардировачи (Виетнам Югославия Ирак Либия Сирия...) Нацистите от Азов и чуждите наемници угасват

24

Анонимен

преди 2 години

То с просто око се вижда провала, който за мен не е учудващ . До тук 10к войници и най важното 3ма или повече генерали! Убийство на генерал означава само едно .... контраразузнаването работи на високо ниво.Но аз много пъти съм казвал, че русия военно е слаба това се е видяло и Всв . Но сега няма кой да и помогне и ще лъсне истината.

23

Анонимен

преди 2 години

Така правят руските терористи

22

Шмайзер

преди 2 години

Население: Русия - 145 млн; САЩ - 330 млн, Германия+Франция+Об.Кралство -215 млн.Икономика: айде да не се разсмиваме

21

Каква стратегия

преди 2 години

Следваха САЩ в Ирак. Не беше ли стратегията на фалшивия повод и изгорената земя?

20

SS

преди 2 години

Пълни глупости ! По точно обратното ! Руския блицкриг не сработи успешно ! Омръзна ми да чета и слушам мало-умни анализи и коментарий на хора дето не са участвали и в една престрелка и цял живот са били по кабинетите на държавна хранилка !

19

Пустиняк

преди 2 години

Жалки руски сополанковци. Единствената им надежда са чеченските и сирийски джихадисти. Ако не избиваха толкова невинни хора, щяха да са достойни за комедия на абсурда. Едно е сигурно. Когато вова лилипутин,онова арогантно *** лавров и онзи много смешния мъник медведи хвърлят топа, гробовете им ще бъдат засипани с храчки. От чисти руснаци. Северна Корея ще бъде прогресивна страна в сравнение с руската черна дупка.

18

Анонимен

преди 2 години

Произвеждат се ненужни ***. КАПИТАЛИЗМА УНИЩОЖИ ПЛАНЕТАТА СВЕТОВНИЯ МИР СМИСЪЛА В НЕЩАТА. ГЛЕДАТЕ КЪМ МАТЕРИАЛНОТО НЕ КЪМ ДУХОВНОТО. ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ СИ Я ПЛАЩАМ КАТО ПОП . ЗА ТОВА ГОВОРЯ. ДА ЖИВЕЕ ПУТИН.

17

Геополитик

преди 2 години

Много години запада се възползва от евтините ресурси на Русия и не е възможно просто така да се откажат. Ще помечтаят още малко и ще се откажат. Целта още дори с великата революция е Русия да бъде под контрол на запада. В момента този запад се управлява от САЩ, но се очаква след преизбирането на Макрон нещата да започнат плавно да се променят.

16

Анонимен

преди 2 години

До msm "Най-развитите икономики" произвеждат никому ненужни и вредни за човечеството продукти. Може да замениш част от енергийното приложение на ресурсите, но не можеш да замениш ресурсите с цялото им индустриално приложение. Слънцето не става на редки земни метали за чипове...

15

До 2

преди 2 години

Милият,направо ме разплака.Като си учил и завършил в СССР поне руски да беше научил.Английският явно го владееш перфект,щом си черпиш "инфото" е д и н с т в е н о от западните медии.Мъкиии..

14

Анонимен

преди 2 години

"не е успял да достигне първоначално заложените задачи" - може ли да обясните какви са тези възложени задачи, че така и не стават ясни, освен дето пресате беше решила, че за САЩ е нормално да превземе изостанал Ирак за месец, ама Русия трябваше да стори същото с Украйно за има-няма три-четири дни

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10 и за тия 30 години, тръгвайки от същия стандарт на живот като русия, стигайки до 3 пъти по зле. Путин влиза в Украйна с цел, която изисква време и внимание. Русия никога не е твърдяла, че тази операция ще е бърза. Това са западни твърдения - измислят си абсурдни руски цели, които нямат нищо общо нито с реалността, нито дори с елементарна логика, и после - вижте, русия не изпълнява тези цели. Да вярваш това което ти се ще и да игнорираш реалността не е добра стратегия...

12

msm

преди 2 години

Най-развитите икономики тръгват в посока независимост от въглеводородни горива, тук ще е бавното и сигурно задушаване на руската индустрия! Зелената сделка на ЕС е като пирон в задниците на руската олигархия.

11

Злобен коментар

преди 2 години

Искам да ви кажа злобен коментар. Злобен кометар

10

Анонимен

преди 2 години

Изтощение на врага?! Падам от смях. По-скоро изтощение и дезертиране на агресора.