110

Анонимен

преди 2 години

predstavete si padnali usa angliiski kralski samoleti varhu atomnite centrali v ukraina ili varhu gazoprovodite za berlin, paris i bruxel.

109

Анонимен

преди 2 години

УКРАЙНА БЕШЕ ЗАВЗЕТА ОЩЕ В ПЪРВИТЕ ЧАСОВЕ НА АТАКАТА...ОТ УКРАИНСКА СТРАНА СЪПРОТИВАТА Е САМО В МЕДИЙТЕ,А РЕАЛНО НИКОЙ УКРАИНЕЦ НЕ ВИЖДА СМИСЪЛ ДА СЕ БОРИ СРЕЩУ РУСНАЦИТЕ...

108

Анонимен

преди 2 години

Хайде и да се пренасочват към Донецк и после към Харков. А относно наемниците и нато инструкторите - бързо унищожаване!

107

Анонимен

преди 2 години

Та те още на 1-ви март изгубиха достъпа до морето. Чак сега ли си признаха, или се надяваха през цялото това време,че могат да си го върнат.

106

Анонимен

преди 2 години

Май назитата ше си гризът джавалините у киев за сутришна закуска. Свърши периода на патриотизъм и емиции, иде ред на гладът, мизерията и болестите повсеместно. Въпросът е на времеобсада. Само бързо прегрупиране в партизанска война на малки и срефни отряди с много диверсии може да спаси Украйна. Ама има едно кофти НО. До колко Жужето е чело уроците от Афганистан и какви ше са противопартизанските мерки.

105

Супер

преди 2 години

Наци Украинци скачат в водата за да се спасят от Руските войски,има директива да не се взимат в плен нацисти в плен.

104

Анонимен

преди 2 години

Нелоша стратегия, гранична и небесна блокада и обсада на мегаполисите, чат пат дум-дум тук там да се държи в кондиция населението. А мародерите и борсите самимще свършат останалата работа. Времето играе хубава роля за приключването на ресурсите на тоз оня и охолния животец. Следва взрив по агроборсите. Щом се задвижиха сите ес чиновници да не скочат цените на манджата, значи нещата вървят пи график. Особено като се пидминат писевните сезони. А и еде един кофти цийъл със бързи променливи времена.

103

Слава

преди 2 години

Денацификация Z. Победа будет за нами!

102

Анонимен

преди 2 години

Много фалшиви новини, много нещо.

101

Анонимен

преди 2 години

Нали щеше да има окраинска контраатака, кво стана?

100

Анонимен

преди 2 години

Смърт и разруха ! Смело напред.

99

Анонимен

преди 2 години

Мсриопул другата седмица ще е прочистен от нацитата. Бандера ги очаква!

98

Анонимен

преди 2 години

Е голем праз ,море)нали Земенски иска сащ че има голям окиан

97

Сата НАТО

преди 2 години

За Украйна Азовско море се загуби още преди 5-6 години, когато руснаците построиха Кримския мост и затвориха Керченския проток

96

Анонимен

преди 2 години

Ако руснаците бяха бомбили в Украйна както американците и англичаните през ВСВ или в Сирия, Ирак, Либия и Сърбия, Зеленски отдавна щеше да е пожълтял. Китайците са заявили на Байдън, че ще оказват помощ на Украйна и други държави.

95

Мариопул

преди 2 години

се контролира от руската армия и донецката милиция. Останали са един два квартала в центъра на града, където да се окопали нацистите, но без храна и с привършващи амуниции. Искат ги живи. Сибир ги чака. Пък и млади булки ще станат преди това. Слава кокаина.

94

Анонимен

преди 2 години

Вчер руснаците превзеха летището на Мариупол и прословутия зловещ затвор на украинските фашисти - "Библиотеката". Там са намерени доказателства за такива зверства и изтезания, каквито и инквизицията не е прилагала. А някои от зверствалите фашисти са обградени и до дни ще ги избият. Останалите, които са избягали ще ги търсят и преследват навсякъде, както фашистките палачи след втората световна война.

93

Анонимен

преди 2 години

Мариупол бил под обсада? Абе сверявайте си "новините" с фактите от Интернет. Мариупол 2/3 е освободен от руснаците. Остава малка част, която е най-трудна - около заводите, където са се окопали националистите и единствения начин е да ги избият, защото добре знаят, че ръцете им са до лактите в кръв и ако се предадат отиват директно на съд и после на бесилото.

92

Анонимен

преди 2 години

Информацията е закъсняла с няколко дена.

91

Анонимен

преди 2 години

Аааа,това е нещо ново,нали украинците направиха контранастъпление и отблъснаха агресора....или пак техните генерали са играли на плейстейшъна...