29

Анонимен

преди 2 години

Комунистите от гроб обвиняват всички други в комунизъм! Като доказателство за репресии всички гробари са се строили и реват: това е комунизъм защото аз правех същото когато бях млад БКП-еец ревна Дончев! Ареста е без доказателства и е комунистически защото аз така правех ревна Деса Дуловската! Рашков е чел мойте архиви ревна Севда Кофата! Всички гробари виждат комунизъм защото разпознават свойте действия от преди 1989 в снощните събития!

28

ИВАН

преди 2 години

ВИНЕТУ ТРЯБВАШЕ ДА Е РАЗСЛЕДВАН И В ЗАТВОРА ОЩЕ 2011 !

27

Нинова!

преди 2 години

Марш! Вън! От България!Отиди си при Путин! Там ти е мястото!

26

1

преди 2 години

До Анонимен-27 стъки е при красивата баничарка от Шумен,нема време ,за протести.

25

Долу лъжците

преди 2 години

От БСП! Озурпираха властта! Стига вече!Протести до оставката на правителството!

24

1

преди 2 години

До Извод,не само охрана ,а е и най-младия комунист в 130 годишната история на бкп,още на 18 години става член на комунистическата партия.

23

съд

преди 2 години

Странно как тая сутрин никой не е знаел за арестите включително прокуратурата, правосъдния министър,президента,шефа на парламента и шефовете на парламентарните групи?Излиза че само другаря Рашков е знаел и е действал на своя глава.Не знам каква е тая държава в която вътршния министър си прави каквото иска без никой от управляващите да е наясно с действията му?Ако не знаехме за биографията на другаря Рашков като агент на ДС и отявлен комунист бихме казали че това е фашизъм.Не, това е Сталинизъм.

22

Нинова

преди 2 години

При бай Ставри !

21

sofeto

преди 2 години

Путинизъм и русизъм настъпват с пълна сила върху териториятаБГ.

20

Кристи

преди 2 години

Не разбирам защо упреците за ареста на г-н Борисов отново са с упрек към комунистите.Искам да напомня, че в момента действат законите, които се изменяха многократно по време на управлението на ГЕРБ. Така тази партия създаде условия като прецедент да се извършва обиск и претърсване в Президентството на държавата ни, да се правят показни задържания на лица без да има достатъчно данни и законен повод.Още по времето на Цв.Цветанов НПК се промени така, че разследващ. полицаи да бъдат служители на МВР

19

Извод

преди 2 години

Щото вас ви арестуват и другите станаха комунисти и фашисти... А Бойко на кого беше охрана, да питам? А половината ви депутати знаете ли колко партии са сменили?

18

Оставка! Оставка!

преди 2 години

На комунистите от власт !Всички на площада !

17

Анонимен

преди 2 години

Герберасти сикаджийски , как сте ? Гответе се и останалите за ареста ! Мед ми капе на сърцето !

16

Анонимен

преди 2 години

Онзи ден бяхме на бирария и отивам до тоалетна и там како да видя? Писоарите бяха с лика на клоуна от снимката! Много добър арт! Чакам с нетърпение тоалетните чинии!

15

престъпления петков

преди 2 години

Няма подписана заповед за арест от съдия или прокурор, напълно незаконна милиционерска акция на хунтата. Бандата на Петков само в война не ни е вкарал , давай киро ти можеш...

14

Бате буци

преди 2 години

Баце спаси ни от гладьт на червените хмери

13

Анонимен

преди 2 години

Щом всичката гад на ДС вие на умряло значи Петков е на прав път. Нищо не е свършило обаче. Борба до последно. Тепърва чакаме Гешев, Пеевски,Каракачанов, Кр. Кралев, Домусчиев, Доган и т. И.. Маджиите от Варна които се мислеха за въздесъщи

12

Анонимен

преди 2 години

След като доказан престъник като Кокорчо излиза и говори как Божков друг доказан престъпник освободен от руски агенти от ареста в Дубай щял да получи справедливост държавата удари дъното.

11

Вьзмутен

преди 2 години

Герб връщайте се - тия ни разказаха играта с цените на всичкоГласьт ми е за вас и бате боци

10

Анонимен

преди 2 години

Герберасите реват