101

До 106

преди 2 години

За разлика от тебе и тия "патриоти" от Възраждане, има истински българи, които ще бранят родината си от всеки агресор с цената на панелката си, колата си и живота си. Ама не очаквай тогава, че предателите ще бъдат пощадени или забравени.

100

ПроСоТо

преди 2 години

До до Робски Страх...брей,ти си бил голема врачка бе !...Къде видя тая апокалиптична картина?..-В кристалнотокълбо,или фърля карти Таро ?

99

до Робски Страх

преди 2 години

След 2 месеца като почнеш да живееш на палатка, пасеш трева и камъни ще разбереш за логиката да не даваме оръжие. Няма да можеш и да си вземеш прани *** от панелката, защото тя ще е срината. Някои хора са толкова изумени, че и дори когато става въпрос за живота им, пак си дрънкат мантрите.

98

ПроСоТо

преди 2 години

Костадинов много да внимава!...Не е нужно да налива вода в мелницата на гробарите !...Да премисля три пъти преди да направи изявления !

97

Герболяк, сър

преди 2 години

Абе вие гербавите имате някаква степен на олигофрения вече съм убеден. Вчера самият ви ВОЖД каза в разговор с Порошенко, че ако зависеше от него и ГЕРБ, България вече да е пратила оръжия на Украйна!!! А сега гледам навсякъде опорките, че тоя арест на Тиквите бил за отнемане на вниманието за това че ще даваме оръжия на Украйна?!!

96

Робски Страх

преди 2 години

Тука колко смешни и страхливи русоробчета има обаче. И каква е тая логика да не даваме оръжия? Все едно Путин ще ни погали с перце иначе,ако му се позволи ще влезне с армията и тука и ще разруши България до основи докато вие си викате ама ние не дадохме оръжия... жалка история сте еййй тоя страх

95

Анонимен

преди 2 години

Арестите са показател за слабост на Кире да управлява. Явно мислят с Херо че именно той им е конкурента, а то е слабостта им, това че им спада рейтинга. Кире, ти си дотук! Искаме нови избори да си изберем българин!!

94

Анонимен

преди 2 години

Единственият адекватен български политик в настоящия момент.

93

фф

преди 2 години

До ЧернияАбе Черен, ти на *** ли се правиш?! Че ние отдавна сме във война с Русия ти география учил ли си, знаеш ли къде се намира България?! Отвори една карта нещо?

92

р3

преди 2 години

Бялата Златка естестсвено пак си проявява продажното анти-българско гнусно личице точно навреме.

91

Черния

преди 2 години

Искал да дадем на Украйна голиа ти уууу.ййй! И да ни запука путинко! Демек Кво се случва: идва интриганта ,бута те в проблеми,макар и беден и слаб,и после не го *** за теб! И днес ще си проличи колко са българи ТУЛУПА РАДЕФ и КИРО МАЗНиЯ! Ако направят война,те двамата да вървят с родата им! Пфууууу...

90

Баче Кико

преди 2 години

Според Костя явно трябва да изчакаме подходящият момент за арестуването на престъпника Борисов - странна логика вкарват от Възраждане.

89

Д-р Гигълс

преди 2 години

До Анонимен 94 НАТО плаши Русия значи БСП имай предвид всичките и производни Възраждане , Атака и затова са солидарни с Радев . Е това ги е страх да не се дръпне Москва че остават гладни без власт

88

.

преди 2 години

По-долу някой го е написал: "Тази ПР акция е по-скро да отклони вниманието от преговорите за доставка на наше оръжие за Украйна и дислоциране на военни от НАТО, както и натовски ракети!"

87

Анонимен

преди 2 години

Какво ви плаши това НАТО? Нали сме там от години...Какво се очаква, че ще стоим разкрачени цял живот и така и така....Ами ето дойде време в което света отново се разделя на тоталитарно управление и демокрация....Всеки да си избира.Колкото и да лежим ниско, ние отдавна като член на ЕС, не сме приятелска държава за другите.....Костадинов "възрожденеца" след време познайте ако се домогне до власт, къде ще учат и живеят децата му и той къде ще има имоти?! Харесвайте си който искате, но мислете!!!

86

Анонимен

преди 2 години

Радев импийчмънт!

85

Анонимен

преди 2 години

Костадинов, ти си странен....Или много те боли главата или си на принципа:Правителството ще ти разчисти пътя, ГЕРБ ще свалят Правителството и мургавото момченце с черен печат, ще се намести.

84

Хенрих Ягода

преди 2 години

Страни е че Копейката разсъждава . Беше толкова увлечен на тема САЩ че забрави за Кьовеши . Там Митрофанова мълчи

83

Герб

преди 2 години

Скоро ще ви мачкаме.....

82

Анонимен

преди 2 години

Много е подозрителна тази акция! Не, че съм против ареста на Борисов. Това отдавна трябваше да се случи. Не вярвам на прокуратурата. Ще бъдат освободени поради липса на доказателства! Тази ПР акция е по-скро да отклони вниманието от преговорите за доставка на наше оръжие за Украйна и дислоциране на военни от НАТО, както и натовски ракети!