38

Ген Ромел

преди 2 години

Оле,олеее само като знам от колко време се окопават и се подготвят ще трябва да ги ,,подтиснете ,,със няколко ядрено бомби ,ако отбраната просто лежи на плажа и чака корабите да я пометат и отгоре да ги ударят със термобарични бомби ще са супер лаици ! По скоро ще е едновременно нападение от всички страни при огромно числено превъзходство ,дори след термо баричен удар във центъра и десант от горе ,и ако успеят успеят ! Руснаците винаги тръгват на юруш ,те не жалят войниците !

37

Анонимен

преди 2 години

Америнафолите са шепа баби и ****али.. Видяхме ви като ХаджиГаньо ви събираше какво представлявате! Жалка картинка!

36

Анонимен

преди 2 години

Я виж що за плява плюе по Русия и пак коментирай.. Явно е кофти да сред такива, но това е реалността!

35

Анонимен

преди 2 години

За колаборационизъм с нацизма в Русия в България ще бъдат поставени извън закона БСП, Атака, ВМРО, Възраждане, НД Русофили и всички руски паравоенни организации действащи необезпокоявано до сега в България.

34

АнтиТрол

преди 2 години

Факт ли си или лъжа ми е се тая... Прочети какво си написал - освен омраза нищо друго не идва от писанията ти.... Прегледай се толкова омраза ще ти спука жлъчката и ще се поминиш

33

РуССия

преди 2 години

По наблюдения от социалните мрежи лесно се стига до извод, че разделението в обществото е голямо.. Възрастните и изкълчените искат нещата да си останат така, на младите мъже обаче им е писнало от колониализма на РуССуя! Ако се стигне до масова саморазправа от русофилите няма да остане и спомен..Леко ли ти е някой да каже истината?

32

Анонимен

преди 2 години

Тоя десант ще бъде най-големият провал на Русия. Украинците ги очакват от 3 седмици тъъпите руснаци да нападнат.

31

Хайларипи

преди 2 години

Защо им е да се упражняват в десант, когато им остава само да минат Николаев и от там пътя до границата с Приднестровието е отворен. Като стигнат до там, Одеска област остава затворена в чувал и лека по-лека ще бъде смляна.

30

До 37 от друг

преди 2 години

ДСО: а, ти от Харков ли се върна че знаеш колко е разрушен и колко се бият и кой се бие. Да не мислуш че харковчани харесват руснаците да ги обстрелват и убиват. Там е пълно с руско говорящи. За руската нацистка офанзива тръгна с полицейски отряди натам, тъй като смятаха че ще ги приемат както влезнаха в БГ в 1944-та. за руските назитата да не говорим, които избиват всичко. Нещо да кажеш? Да си бил в Харков?

29

Анонимен

преди 2 години

От друга страна, в града рязко се е засилило издирването на несъгласни, "диверсанти" и "шпиони". И тук така ще ловят предателите русофили, друг начин за справяне с тая гадна паcмина няма.

28

Факт

преди 2 години

Ако направят десант купчината руски трупове на плажа ще е висока няколко метра - така че няма да направят десант преди да са стигнали по суша дотам, когато и да е това.

27

Анонимен

преди 2 години

По наблюдения от социалните мрежи лесно се стига до извод, че разделението в обществото е голямо.. Възрастните и изкълчените искат нещата да си останат така, на младите мъже обаче им е писнало от колониализма на щатите! Ако се стигне до масова саморазправа от американофилите няма да остане и спомен..

26

Най

преди 2 години

мирният и безкръвен десант ще е за Одеса. Като се знае мантилитета на одеситите "антрикот, курица, бабки" няма да гръмне ни една пушка. Достатъчно е да се изсипят вместо листовки-фалшиви долари по Дерибасовска, Талчока и Охотничий базар. Тактика: визай като на парад.

25

Георгиев

преди 2 години

Руският актьор Дмитрий Нагиев призова руската армия да се върне у дома с текста на песента на Борис Гребенщиков "Поезд в огне" . Част от текста: "...Но според нови разузнавателни докладиНие се бихме със себе си.Виждал съм генерали,пият и изяждат смъртта ни, децата им полудяват, че нямат какво повече да искат.И земята лежи в ръжда,Църквата се смеси с пепел.И ако искаме да има къде да се върнем,е време да се приберем вкъщи.Припев:Този влак гори инямаме какво повече да пожънем.Този влак гори иняма къде другаде да бягаме."

24

до 27

преди 2 години

ти от Харков ли се върна че знаеш колко е разрушен и колко се бият и кой се бие. Да не мислуш че харковчани се бият. Там е пълно с хохли още от септември 2021 ва. За назитата да не говорим. Ако трябваше на всяка цена, отдавна наистина да са го сринали, а то това е целта на хохлите, жертви и разруха на макс. То се видя фейк снимкуте на уж разрушен Харков а то било Бейрут Ливан

23

Анонимен

преди 2 години

Движението на групировката, която създава представа за евентуален десант, е заблуждаваща маневра към този момент. Трасето Киев Одеса е под наблюдение. Очакват някакво раздвижване по него, за да не случаят ВКС.Ако все пак има десант, то ще се изчака да заемат позиции около Днепр, умаломощят Николаев и едва тогава ще дойде ред на битката за Одеса.

22

Анонимен

преди 2 години

такива разбирачи ни докараха 2 нац.катастрофи

21

Русия=Психиатрия

преди 2 години

МалоумнитеРушофилчета още не могат да проумеят какво става. Украинци независимо от техния национален произход се бият рамо до рамо срещу русо-фашисткия агресор. Погледнете какво става в Харков, това е града с най-голяма концентрация на руско-езични население в Украйна. Бият се като лъвове въпреки че огромна част от града е изравнена със земята.

20

Анонимен

преди 2 години

В Америка говорят английски ама са американци. Та същото става и Украйна - говорят руски, ама се чувстват украинци. Малцина тръгнаха по източните хуманитарни коридори. След влизането в русия ги изпращат към Сибир. Там получават жилища и попадат в путинския рай, в който няма наркомани и фашисти, а само студ и мъки!

19

Хич не са нацита:

преди 2 години

От друга страна, в града рязко се е засилило издирването на несъгласни, "диверсанти" и "шпиони". Открият ли такива, бойците от силовите структури имат право да стрелят на месо и го използват. Още през февруари например бе застрелян мъж, карал кола и не спрял веднага при сигнал на полицията. Затова хората крият, ако имат някакви проруски нагласи. Още повече, че на 2 март президентът на Украйна Володимир Зеленски смени умерения губернатор на областта Сергий Гриневецки с полковник Максим Марченко, командвал преди механизирано съединение в известен националистически батальон.