165

rusnak

преди 2 години

Шшшшш, алооооо, разбит е концлагер на Айдар, нямало фашистиинацисти!

164

rusnak

преди 2 години

куку

163

Анонимен

преди 2 години

Ако руският народ не иска санкции, нека свали диктатора Путин и приеме демокрацията. Не го ли направи, да вини себе си и агпесора Путин, вместо, да нахълтва в студия по команда, с плакат, че руснаците уж, не знаели нищо. А младите им синове гинат в нападнатата от Русия Украйна. На чужда територия, свой ред да налагат.

162

преди 2 години

Тъжно, наистина.Но и човек като го хванат си преосмисля приоритетите. Пък и може да за изяли малко бой преди интервютата.Мен ме очудва, че впредвид тази Жаневска конвенция се бутат журналисти и им взимат интервюта, и украинците правят тези пресконференции, за да разкажат пленниците.. това е ужасно, унизително, а впоследствие като се разменят пленниците би имало последствия - без значение дали са били принудени да говорят,или пък са имали огромното желание да споделят, че не им се воюва.

161

Анонимен

преди 2 години

Никой не обича да воюва,войниците не правят изключение.Вижте клипове как американски войници крещят на Буш,че е убиец,че приятелите им са умрели в безсмислената война в Ирак,под претекст химически оръжия.И охраната просто ги избута от залата.Но да-други войни не са се преекспонирали като войната в Украйна до сега,нямахме денонощно медийно облъчване.А с какво тя е по-различна?С нищо.Може би с това,че имаме комик в главната роля,който сигурно Оскар ще вземе накрая.

160

Анонимен

преди 2 години

От начина по който са се изразили пилотите е ясно кой е сценариста .Така се изразяват отвъд океана

159

Анонимен

преди 2 години

Да, къде е самоотвержената журналистка Елена Йончева, вярна на руската кауза, да тича като луда под снарядите, покривана от руските войници и да предава манипулираните си репортажи на CCN и RT. Оуп, май съвсем се е бабичкосала, не става...

158

До 221

преди 2 години

Ако ти си последния софиянец, значи говориш от бъдещето. Ха ха ха.

157

Анонимен

преди 2 години

Пародия, това не са преговори, спрете да убивате невинни украински граждани, докато преговарят, изчадия! Човекът сниман с дрон, вдигна ръце да се предаде, а рускитеорки го застреляха. После отведоха жена му и невръстното му дете, в близката гора... Чудовището Путин трябва да бъде съден пред международен трибунал. Обкръжението му, също, както и войниците, за които има доказателства, за престъпления, особено жестоки.

156

Байдънист

преди 2 години

пита и отговор не чака. Станишев украинеца кога ще поведе Ленчето на бой в Осраината.

155

Анонимен

преди 2 години

До 207 Анонимен "Коментарите са под всякаква критика. За да подкрепяш путлин трябва нещо да не ти е наред или да си изостанал интелектуално." Да, същото важи и за това да си мислиш, че едни световни политици са по-добри от други. За тая война са еднакво виновни политиците от поне четири страни (нямам предвид държави, държавите са повече). И те са виновни за войната и невинните жертви, и задаващите се последици, точно колкото и Путин.

154

xoxo

преди 2 години

#207Ние не подкрепяме Путин,ние сме против демократичноимпериалистическата Америка и слугинажа й НАТО...

153

Анонимен

преди 2 години

ЗА ПАЦАНОВ!

152

др0гаре плоскоземи

преди 2 години

колко време остава на ***......а на вас?

151

xoxo

преди 2 години

Хайде да свършва този украински цирк,че ми писна.Зеленски всеки ден хленчи и иска нещо,всеки ден пленници,то Туитър,то телеграм,украинците тази война по медиите я водят май.Руснаците си мълчат -пълно информационно затъмнение.Хайде да видим защо Азов не пуска хората да се евакуират от Мариупол. Защото един грък се оплака в ефир на гръцката телевизия,че фашистите стрелят хората и не им дават да напуснат града.

150

Анонимен

преди 2 години

Първите напуснали България при нападение, ще сме ние пишещите в dnes.bg, равносметката- ме пишете.тук.

149

Анонимен

преди 2 години

Коментарите са под всякаква критика. За да подкрепяш путлин трябва нещо да не ти е наред или да си изостанал интелектуално.

148

айде

преди 2 години

Обръщайте миговете към бункера на джуджето и си отвоювайте родината.Направите ли го и целия свят ще е с вас, без Еритрея разбира се.

147

гз

преди 2 години

Пропадналаганда

146

Анонимен

преди 2 години

Принуда на военопленници, така пък в Донбас сепаратистите карали пленени украинци да скандират Слава Украине в составе Росии медии като вашата сте позор за журналистиката, хем пишете за Женевската конвенция хем ръсите пропаганда в нарушение на нея.