55

SHEFA

преди 2 години

НЕМА ДА Е ЛЕСНО-СЕГА В АНГЛИЯ БАВНОДЕЙСТВАЩАТА ТОР ЗА ЗЕЛЕНЧУЦИ ОТ 340£ удариЦЕНА ОТ 1200 £ НА ТОН-НО ТАМ ЗАПЛАТИТЕ СА ДРУГИ-НО ТЕ ЩЕ СЕ ОПРАВАТ-КАЖЕТЕ НИЕ КОГА ЩЕ ПОЧНЕМ ДА ЖИВЕЕМ?СЕГА Е ОЦЕЛЯВАНЕ НА ПРЕДЕЛА.

54

Да

преди 2 години

Защо някои хора пишат какви са били старите цени на тока, храните и желязото преди и сега. Нали искахте Промяна. Промяна има и сега с изключение на опашките при Бойко и Киро. При Бойко опашките бяха на границата с коли за гръцкото мора, а при Киро за олио. Ето, няма Промяна, 1зомбита1, заслужавате си го.

53

Анонимен

преди 2 години

Навремето като ми правиха филия с червен пипер и олио , си мислих че сме бедни .Сега разбирам , че сме били баровци .

52

преди 2 години

Това не е спекула.Нека си дадем сметка какво ще се случи при висока инфлация, а тя не е само в Бг,а в цял свят.Дори и държавата да изкупува пшеница в Бг,и да забрани износа(което ще е блокиране на свободната търговия)няма как при висока инфлация,хляб и олио да ги държим на ниски цени.Вие как си мислите се произвежда пшеница и слънчоглед?Трябват торове(които са мн скъпи,а основен производител е Русия,или поне суровините са от там).Почвата се обработва с машини,за които трябва гориво,и т.н.,т.н.

51

Анонимен

преди 2 години

Най-лошото по принцип предстои - примерно безредици и хаос , а може и гражданска войничка накрая ! Докога си мислите , че ще търпим ! Вече става безсмислено да се ходи на работа в БГ !

50

Борисчо

преди 2 години

Докато хомо-дружината на Кири и Кокори, Лори и оправячът им Румен Спецов са на власт - последиците ще са пагубни за България

49

fact

преди 2 години

нема кой да ти купува.ти си произвеждай..........

48

Alex

преди 2 години

Блумберг. Берг. Айсберг. Евреи.

47

Анонимен

преди 2 години

Беден = пpocт = русофил. Русофилите имат проблеми с храната, не нормалните българи. Русофилите си отиват на евтинията в Русия, където с минимална заплата могат вече да си купят 1 литър олио от Лидл в София.

46

Анонимен

преди 2 години

Бах тез руснаци големи катили ве изкупиха всичката ЕС газ и я източиха. Направо царе ве. Ти верваш ли си или межуушието ти е полирано с незалепващ тефлон?

45

Анонимен

преди 2 години

От такива ана.л.изатори спекулата в БГ цъвти и вързва! Сега какво е на дневен ред - клечките за зъби, налъмите и джапанките (като транспортно средство в банята), шортите и пижамите или лепилото за ченета??? Паникьорът (на снимката) облечен като младоженец на свадба е супер компетентен;)

44

До 60

преди 2 години

Съгласен съм с теб. Това явно е единствената причина да ставаме зависими от други държави на неща, които ние си произвеждаме в предостатъчно количество. По принцип държавата има пълната власт и сила да спре това, но въпросът е дали ще пожелае да положи малко усилия за да го направи.

43

Анонимен

преди 2 години

Арматурата скоро ще се изкупува масово за да се набиват непейски и брюкселски канчета. Всичко е по план график.

42

Анонимен

преди 2 години

БМВ и Фолксфаген соряха производство, заради липса на доставки на части от Украйна и Русия. Упс санкции за БМВ и Фолксфаген.

41

Анонимен

преди 2 години

Защо се спекулира???? Обяснете ми!!!-----------------------------------------------------------По слухове (които май ще се окажат верни), големите "бизнесмени", които разполагат със зърно, бързат да го продадат навън. Във Варна например, около пристанищата, почти винаги има опашки от тирове. Трябва да се наложи някакъв контрол, количеството, което произвеждаме си е напълно достатъчно за вътрешния пазар, но явно така им е по-изгодно

40

тТт

преди 2 години

Арматурата за строителството от днес 3.40-3.50 лв/кг от 1.95-2.00 лв. допреди 10-12 дена. 'Ай честитУ ви САМО 3-месечно поскъпване!!!

39

Въпрос

преди 2 години

Добре де, но защо България трябва да е зависима от зърното на Украйна. Ето един пример: ,,Добивът на пшеница в България надмина 7 милиона тона". Това е заглавие от сайта investor.bg от септември миналата година. Така е и със слънчогледа и производството у нас на олио и т.н.Защо се спекулира???? Обяснете ми!!! Какво ни засяга Украйна по отношение на зърното и реколтата. България си произвежда всичко, дори ток.

38

Няма да е

преди 2 години

с тази лигава мазно нахилена физиономия,заедно с Кокорчо,пука ли им,дали знаят къде са въобще и как ще им се стовари народната любов

37

До 51

преди 2 години

Газта е висока заради руснаците. Те изкупиха немските складове за газ, изпразниха ги и вдигнаха цената на газта. Това е част от войната.Тя е замислена много по-рано. Тези тролски опорки не минават.

36

реалист

преди 2 години

Това правителство е пагубно з България. Колко по бързо наода осъзнае това, толкова по малки ще са щетие за България.