24

Цар Пупин Глупин

преди 2 години

Путин ако излезе от бункера дето се крие без охрана руснаците ще го убият с камъни на червения площад.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 "Зеленский много неща твърди, но реално се е заровил под земята" Ми, досега се потвърди за предните трима, и за чеченците се потвърди. Виж Пууттлер по една седмица след като са ги свитнали не признава, че вече ги няма. Между другото, как вървят чистките в руската велика армия и ФСБ. В кой Сибирски лагер са "заслужилите"?

22

Кожара

преди 2 години

Епа значи да падат мерките срещу съдия и да ви санкционират вас ,че вие след още няколко дена ще спечелите войната .в новините само пише как украинци убиват войници и генерали а руснаците как убиват деца . Евала .......... на холдинга

21

Анонимен

преди 2 години

Джевелинки те явно вършат доста добра работа

20

Русофил

преди 2 години

Какво са за *** 4-*** генерали,утре ще си произведе 10 нови.

19

Анонимен

преди 2 години

УОЛИ СИ ВЪРШИ ДОБРЕ РАБОТАТА ПУТИН СИ ГО Е ОСТАВИЛ ЗА ДЕСЕРТ

18

Анонимен

преди 2 години

Путин няма как да твърди колко украинци са избити, защото това е в разрез с версията,че война не се води, че има спасителни операции! Руснаците пак ще го ядат голям, каквото сами си надробиха, сами ще го сърбат.

17

Анонимен

преди 2 години

Санкциите ли? Ми нашето предишно правителство така ни обвърза с Русия,толкова сме зависими икономически, че буквално ни предаде. ГЕРБ, ДПС и БСП са виновни затова, че санкциите ни удрят така силно в момента.

16

Алекс

преди 2 години

Поредната хубава новина от Украйна.

15

Анонимен

преди 2 години

Зеленский много неща твърди, но реално се е заровил под земята и пуска дрончета с бомби напред-назад барем някой му се хване. Той ако изпълзи от скриваището си според мен неговите хора ще го довършат, туснаците няма пръста да си мръднат.

14

Анонимен

преди 2 години

И какво като е генерал, независимо от коя армия, не може да бъде убит, както убиват обикновени войници ли? Не се е крил, убили са го, какво толкова.

13

О, божке

преди 2 години

Руснаците имат сериозни пробойни в редиците. Навярно има много предатели. Но какво очакват от хората, чиито бащи са убити в чеченските войни като кадировците? Лоялност? Не знам, но сметките им са криви. За 20 дни да ти изчистят 4 генерала си е трагедия и слабо разузнаване. Да сключват примирие, че ще пускат още кръв. И като не са скочили да не викат хоп следващият път.

12

Анонимен

преди 2 години

Руската армия да не е само от генерали, като българската?!

11

Факт

преди 2 години

Купчината от трупове на руски войници ще се увеличава - сигурен съм че руснаците ще благодарят на Путин за това.

10

Късно

преди 2 години

Още ли мислите че това е между русия и украйна. Това е между украйна и сащ.

9

вом

преди 2 години

До лош Лошите са в Лондон и Вашингтон и ще затрият света а ти *** ще се гърчиш някъде из България

8

Анонимен

преди 2 години

Имаше едно дребно човечЕ с мустачки дето се криеше в бункера и лъжеше своя народ че печели войната, а в същото време руската армия навлизаше в Берлин. Накрая се самоуби. Да видим зеления докъде ще я докара...

7

лош

преди 2 години

Обхванатият от параноята си Путин---има огромна вероятност да натисне ядреното копче. Тези, които и сега го подкрепят дали се замислят, че подкрепят безумец способен да унищожи земята?

6

Легализираха

преди 2 години

Путин. Другия го прескочиха. Само Единия ще излезе жив

5

резултат

преди 2 години

1. Всеки ден война струва на русия около 20 милиарда. за 20 дни.....2.Очевидно е, че Украйна не е Афганистан, Грузия или разходка до Крим....3.Любовта на украйнците към руснаците.. особено като се има в предвид , че най бомбардирани са най - руските райони на Украйна......е меко казано под въпрос.....4. Фалита на Русия, имиджа и,международната изолация правят проблематично съществуването на Русия и Путин.5. От сега до края на дните си--Путин ще е като малко затворено зверче в клетка.