61

До Вили

преди 2 години

Какъвто си инжИнер, такъв си и полЕглот. и дано поне не си им изпочупил машинариите.

60

Анонимен

преди 2 години

До Пешо Пешо ти си работи.

59

Анонимен

преди 2 години

Нещо за вдигане на заплатите дали са се сетили умниците, докато са мъдрили мерките?

58

Шах

преди 2 години

Значи им е по добре да не работят .

57

Анонимен

преди 2 години

Имаше един английски сериал "Само глупаците и конете работят"

56

превод на текста

преди 2 години

"Мнозинството етнически българи работят упорито. В държавата има работа и дори недостиг на работни кадри, но отчитаме ескалация на мързела при т. нар. "уязвима група". Наречена е така, защото житейската й философия е нищоправене и тотален отказ от личностно развитие и обществен принос, но в същото време е напълно зависима от работещото население и неговите данъци. Не знаем какво да правим, но и не смеем."

55

Анонимен

преди 2 години

До Striker Колко държави познаваш. Ама честно?

54

До 63

преди 2 години

И как да си живеят живота,без да работят и получават пари? Да крадат ли, или да карат на социал като ония, дето нито учат, нито работят и само золуми вършат. И като си заминат дъртите и увехне пенсията, какво ще правят? От небето ли ще чакат да им падне? Малко са принцовете и принцесите, милиардите няма на какво да се надяват. Единствен изход - скачаш от високо, ако те мързи да се потрудиш.

53

Alex K

преди 2 години

Някой лъже за процента безработица значи.

52

Анонимен

преди 2 години

Навремето "Работническо дело" даваше по-точна информация...

51

Анонимен

преди 2 години

Защо да стават роби на системата ? Един живот имаме и трябва да го живеем . Ние като изнесохме целия преход на гърба си и като бачкахме като *** , какво стана , одъртяхме и толкоз ! Да си живеят младите и да не им пука . Живота няма втора серия .

50

ъхъъъъ

преди 2 години

Значи толкова и намалява.......!

49

Анонимен

преди 2 години

Специално в София има глад за работна ръка.Дано и в провинцията е така

48

Striker

преди 2 години

Това е стряскащо число! Реално сигурно са повече. Интересно как се издържат 1 милион ***?! Не познавам такава държава. честно!

47

Островски

преди 2 години

240 по 10000 лева по 12 месеца + 13 та заплата и добавки + командировъчни и премии !!!Това колко прави на година ?!?!?! Ако имаше работа в България нямаше всеки ден да бягат хиляди хора да стават роби в чужбина !!! Може и да има някакви работни места , но няма кой да ти плати за труда ! Аз последните 10 години платен отпуск и премия не съм видял , защото се си купуват шефовете нови коли и имоти . А пари за рОботника Няма !!!

46

До 47

преди 2 години

Бъди сигурен, че за пристигащите от Украйна ще има добре платена работа, а безработните ще са от българите или на минимум заплата:)))

45

анонимен

преди 2 години

Пореден провал на правителството и трето връщане на плана за възстановяване представен от нашите власти пред европейската комисия.Жизнено важните за България милиарди въобще ще дойдат ли?

44

Пацо

преди 2 години

А бе кой работи за 3000 лева заплата на месец. Да не е роб. Който иска, да ходи да превива гръб за тези жалки пари. Аз повече взимам от помощи и работя на черно, като не плащам една стотинка данъци на тази държава, която ни краде. Всичко на всичко правя по 4-5 хиляди лева на месец, и отделно държавата ми е дала апартамент и плащам наем от 50 лева, като ми е поела поне разходите за ток и вода и годишно дава по 4000 лева за двете ми деца да учат, а и трето чакам.

43

стък МИСТИКА

преди 2 години

На времето , лицето И.Й.Костов обяви за депутатите инфлация 70% / тъй като депутатите си вдигаха заплатите на всеки 3 месеца спрямо инфлацията / , а на ДУГИЯТ ДЕН , за народа , инфлацията беше обявена за 3 % !!!!Къде са 70% , къде са 3 % , в рамките на един ден ?Безработицата е намаляла , защото и народа намаля , има И увеличение на ТЕРМИНАЛА !

42

У

преди 2 години

До Цецо склададжията Гълташ ли Цецо?