14

ИнХП

преди 2 години

Путин не можа и не може да завладее Украйна, набийте си го това,можно от всех си сторон. Путин клекна и се чуди как вече да мине между капките,но троловете му продължават дезорганизирано да повръщат помия и леят воня. ИнХ!

13

Отвратен

преди 2 години

Имахме огромен шанс да си увеличим населението с бесарабските българи и то жени и деца. Какво излезе - 30% от населението се оказа заклето путинистко, злобно, отмъстително, завидяха на хората за 40лв...иначе са големите патриоти. Затова ще изчезнем бързи и мъчително...напълно заслужено

12

Анонимен

преди 2 години

Toва не го пише само по руските медии.В Украинските също се разпростраянава видео на Арестович,в което се твърди как ще се приключи войната до седмица-две,но ще има организирани от страна на Украйна локални боеве докато не смелят Русия. Накрая всички щели да разберат,че Путин всичко е проиграл,а Русия я чакала социална и политическа криза.Самата Украйна провокира Русия да я нападнат като изгаряше живи хора,заковани на кръст.Видимо е,че Арестович като съветник на Зеленски ръководи нещата.

11

Анонимен

преди 2 години

(Русия) предлага руският да стане там (в Украйна) държавен език и "да се върне статутът регионални езици" на унгарския, румънския, молдовския и българския в отделни области на Украйна. --- България нищо не направи за българите в Украйна, сега Русия се опитва да направи нещо за българите там.

10

Анонимен

преди 2 години

Интересно защо не бягат към освободителите си....

9

Анонимен

преди 2 години

и кой ще избяга от Русия - шорошите... на следващите протести дневалния ще сбира по цяла дужина...

8

Хах

преди 2 години

Пак да питам, защо украинците минават транзит оттук, при положение, че ги настаняват в хотелски комплекси и им осигуряват 3 хранения дневно? Държава от 15 години в ЕС ли сме или най - обикновена к0чина :))

7

Анонимен

преди 2 години

с терористи не се преговаря.

6

Тошо

преди 2 години

Това са 50%, а как си го представящ този процес, как ще стане, къде ще идат тия хора ..!?Бих искал да ти дам жокер...представи си 50% от 150 млн. руснаци , т.е. 75 млн. души да се изнесат нанякъде, ....е как е, добре ли си още, пийни си едно питие и ...се занимавай с нещо друго, с това .....недей, не ти е сила !

5

Анонимен

преди 2 години

Голташка Русия да си гледа своето население, че за момента над 2 милиона се изнесоха след санкциите. Никой не ще да живее в тази *** вече.

4

Анонимен

преди 2 години

Няма проблеми, Киро има план ще ги приберем и тези 25 милиона.

3

Анонимен

преди 2 години

Арестович? Че тоя самите урки го обявиха за наи големия лъжец,една дума верна не е казал. Дета се вика от 100 думи,99 са лъжа, а 1 е под съмнение!!!!

2

Алекс

преди 2 години

Рашистите реализираха 12 000 случая на "груз 200".Почти изравниха постижението в Афганистан.Скоро ще се изнесат от Украйна с клепнали уши.

1

дедо Ташунко

преди 2 години

Украинците са общо 41 милиона, какви 50 милиона? До този момент се изметоха 2 милиона, за да спасят живота си. Ако войната приключи няма защо да бягат повече от дома си. Дано по-скоро тази война да приключи.