97

412

преди 2 години

Това да накажеш цял един народ за нещо, което са решили неговите управници е ...нямам определение. Не зная дали има анализ, които реално ще може да определи последиците не само върху Русия, а и върху целия свят. Но ми се струва, че може да има и големи изненади. Хората и държавите по света са свързани, няма как да накажат една държава без това да даде отражение върху другите. Въпросът е дали всички сме готови да платим цената.

96

Solar Power

преди 2 години

И аз четох разни глупости в инстаграм как някакви чеченци искали да превземат Киев ама ги избили до крак :) В тези соц медии всичко е пълна пропаганда :)

95

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Тези разкази в туитър са от пропагандата на онзи дребен бандиxv

94

haha

преди 2 години

Е, и! Как ще си разделят вождизма другаря Син-Цзипин и таваришч Путин?! Кой ще бъде момата?! ---------------->>> Европа си избра сама мястото на момата ... :) та така драги ми европеецо, сега ще плащате от дяволъка си ... С напечатани хартии от начало - а после в натура ако нямате злато.

93

Trafikant

преди 2 години

Руснаците имат също така и научни институти на световно ниво. Колко време мислите ще им трябва за да създадат аналози на Американските чипове. Не повече от 5-6 години. След това американците няма да могат да припарят до руския пазар. Протекционизма ще е 100 процента. Ембарго за износ на суровини за западните държави 100 процента. Скок на горивата 1000 процента и т.н

92

Анонимен

преди 2 години

Е, и! Как ще си разделят вождизма другаря Син-Цзипин и таваришч Путин?! Кой ще бъде момата?!

91

Анонимен

преди 2 години

Единственият проблем в света, който аз виждам е САЩ. Оня Йелоустон няма ли най-после да изригне?

90

Контактьора

преди 2 години

До Анонимен 101. Имат Вконтакте и им е през ура за фацебука.

89

Анонимен

преди 2 години

Майко мила,Китай и без това мачкаше всичко наред по света,бедна ми е фантазията какво ни очаква,след като тия западни лицемери направиха фаталната грешка да натикат мечока с неговата суровина база в лапите на поднебесната!

88

Анонимен

преди 2 години

Руснаите също могат да резнат кабелите в океана и взриват американските спътници и с интернета на САЩ и самолетите им ще стане фалит.

87

Анонимен

преди 2 години

хахахахах Спрели им фейса и на руснаците им дреме. Че те имат сигурно 10 такива техни фейса.

86

До97

преди 2 години

Добре,ами хрътка{Европа}изпуснала заека{Русия}как се нарича?Според мен се зове-Гладна Хрътка!

85

хм

преди 2 години

Ситуацията Путин /Русия в орбитата на Китай, при световен бойкот и тотално изключване на Русия от основните икономически и политически сфери, е сравнима с положението на заек в прегръдките на усмихнат питон.

84

Спеца

преди 2 години

И без западни технологии Русия разработи уникални оръжия които поставят САЩ на колене!Запада толкова се самовъзнася ,че се е откъснал от реалността и след пет години ще изпълнява само разпореждания на Китай и Русия!

83

Боли от тая болка

преди 2 години

Путин трябва да изпита болка.... равна поне на мъките на дядо Джо Байдън от хемороидите му, затова че блокира използването на цели 30 биолаборатории на територията на Украйна ... както и че спря бизнеса на толкова много американски евреи честно и почтенно закупили си бизнеси в страната със щедрата помощ на Порошенко и Зеленски .... п.с Същата съдба очаква и ако някой нападне България и блокира "честните" бизнесмени от Дънди Прешъс Метал... Кауфланд... Метро... Макдоналдс... Лукойл...

82

Анонимен

преди 2 години

Биткойна от Русия вече не минава никъде

81

анонимен

преди 2 години

много важно

80

До 89комплексарче

преди 2 години

Освен "мЕлионерче" като те чета май си и комплексарче?Хайде сега сподели"мнението"си кооолко си БОГАТО?

79

До 90

преди 2 години

Както му обясних, печели колкото студент в София в западна компания.

78

до до 58 (68)

преди 2 години

"Пич за 2020 имам Gross Income 123K, за 2021 имам 105 а за 2020 се очертава поне 110К. Според теб беден ли съм ?" ------ Да, за мен си дребен, жалък и бездуховен "бедняк". Аз съм просто Хирур- ортопед в Сиатъл, вече смятам да се пенсионирам, има толкова много места по света, които смятам да посетя...