207

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2956 лева за 1 д. ами правителството на Софиянски управлява тогава

206

аз

преди 2 години

Герберастите не спят, по цяла нощ мислят какъв слух да пуснат и тъпанарите от народа им се връзват!

205

Анонимен

преди 2 години

Молете Бог за милост! Защото нито е българин нито е евреин или с друга народност.

204

Albanian, Plovdiv

преди 2 години

Очаква се и колапс в строителството и сродните браншнове. Много обекти няма да бъдат завършени в срок. Кръгло 90% от стоманата в България се доставя от Украйна, която е във война и няма износ. Много хора ще останат без работа до успокояване на нещата, ще се изменят професии, съдби. Не можем всички да сме програмисти. Дано оцелеем.

203

.

преди 2 години

"За да можем да вземем енергията и да я използваме, когато ни трябва, на нас ни трябва да бъде складирана, заяви Асен Василев във връзка с бъдещото производство на батерии" - тоя да не се изказва по теми, от които не разбира защото се излага жестоко!!! Ако у нас се правят батерии то ще са за новата заблуда - електро-таралясници и е у нас защото е мръсно и вредно производство. Дано да не стане!

202

Истукан

преди 2 години

Няма да стигнат парите на хората, ще трябва и заплатите да скочат с толкова, за да убият надеждите на бизнеса са свръхпечалба и спекула.

201

Xa-xa

преди 2 години

Трябва да се изкупи на някой спонсор гъгричавото жито

200

Пп

преди 2 години

Промяната в цените продьлжва - както обещахме на президента - байден

199

Истукан

преди 2 години

Тези шокови цени идват от Продължаваме поскъпването. Има една снимка на Кирил Петков на банкнота от 5 лева, на която пише 75 лева. Банкнота от 100 лева много бързо ще се превърне в банкнота от 1000 лева с тези двойни и тройни увеличения на цени.

198

Анонимен

преди 2 години

Никакво доверие му нямам.

197

Анонимен

преди 2 години

Абе ГЕРБ са виновни, няма какво да умуваме! Те пускат зловредни слухове и после някакви други вдигат цените.

196

Влади

преди 2 години

5 години пандиз за Вазелинов за разпространяване на слухове за повишени цени!

195

Истукан

преди 2 години

Какво ще измислят за захарта и брашното? Те не са от Украйна или Русия. Има колкото си искаш зърно и налято ще има още от нивите.

194

Анонимен

преди 2 години

Значи пак Путин ни е виновен.

193

Ех,

преди 2 години

Тотално закопахте държавата

192

Анонимен

преди 2 години

До Димитър СПОДЕЛИ МОЛЯ ТЕ ЗАЩО ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАТЪПКАН В ЗАТВОРА СЕДМИЧНАТА БРОШУРА НА КАУФЛАНД КЪДЕТО ОТ МИНАЛАТА СЪБОТА СА ОБЯВИЛИ ЧЕ ЩЕ ПРОДАВАТ ОЛИО ЗА 2.99ЛВ- КЪДЕ ВИЖДАШ ТУК ПРЕСТЪПЛЕНИЕ- АЗ ВИЖДАМ ХОРА НА ОПАШКИТЕ ПО РАЗЛИЧНИТЕ ГРАДОВЕ ПРЕЖИВЕЛИ ГОДИНИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ УПРАВНИЦИ КОИТО НИ НАПРАВИХА МИЛИОНЕРИ ЗА МНОГО КРАТКО- ПОВЯРВАЙ МИ ЖЕСТОКО БЕШЕ- ХОРА УМИРАХА ПО УЛИЦИТЕ- И ТОГАВА СЕ СКРИХА ЗАД ЕДИН ЧОВЕК И СИ ПРАВЕХА КАКВОТО СИ ИСКАТ 1 ДЛ СТИГНА 2965ЛВ НА 12 МАРТ 1997Г А ЗАПЛАТИТЕ 2 ДЛ

191

Анонимен

преди 2 години

КЪДЕ Е СЕСТРА ГАЛЕВА КОСТИНБРОДСКА ДА ЗАЩИТИ БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ, КЪДЕ Е ХАДЖИПРАШКОВ ДА МЯТА ЯЙЦА С ПРАШКАТА СИ, КЪДЕ Е МРАВОЯДОВ ДА ПЛАЧИ ЗА БЪЛГАРИТЕ ЗАД ГРАНИЦА- КЪДЕ СТЕ БРЕ ЗАЩО НЕ ЗАЩИТИТЕ БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ ОТ ТИЯ ЯКИ КРАДЦИ И ЛЪЖЦИ ДЕТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО ГОВОРЯТ КАКВО ПРАВЯТ НО КРАДАТ ЯКО, КРАДАТ НИ ВСЕКИ ДЕН И КАЗВАТ ЧЕ НЕ ТЕ СА ВИНОВНИ А НИЕ.

190

Да

преди 2 години

Ееее, сега вече ще усетите ПРОМЯНАТА, ама здраво ще я усетите, чак ще плачете. Къде е този дето милееше за народа и мяткаше юмрук. Много бързо се сгуши зад дебелите стени и се смее на без мозъчните зомбите? Къде са активистите от площадите. Хак да ви е.

189

Сашка

преди 2 години

От както Ви направиха зомбита със тия имунизации за Ковид, , вече ще купувате всичките им стоки със със изтекъл срок на годност ,сега ще е брашното,ориза, месото ,абе всичко застояло по складовете и накрая непременно таолетна хартия ,щото доста ще се на акате ,народа изперка нацяло,като гледам тия опашки пред магазина все едно са изтървали ( изпуснали) от лудницата Карлуково болните Жасъс проблеми в главата просто да се смея ли или оплаквам

188

АА

преди 2 години

Лъжци и маймуни.... Ако не вземете мерки с цените, април ще стане катастрофален.