74

До плюещите Русия

преди 2 години

Големи експерти станахте всички по "Потъването на Русия" ! Така си мислиха и Наполеон и Хитлер. Ако очаквате руснаците да се предадат или че ще умрат от глад, жажда и липсата на горива...е меко казано несериозно. Има и истински новини, не само манипулирани. Грамотни сте. Прочетете анализи на експерти по темата със санкциите. Като ви премине първоначалната еуфория ще изтрезнеете много бързо. И ще осъзнаете истинската ситуация. А тя е че Юесей потъва, за Европа не ми се говори. Вижте само цените !

73

Русия потъва

преди 2 години

Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого...

72

Анонимен

преди 2 години

До въпроси много проси.

71

Анонимен

преди 2 години

Безконтролното пускане на чужденци/бежанци в тила на една страна е по опасно от война. Опитват се да контролират собствения си народ така. Въвели цензура. По *** заповед на урсула. Жалки комунистчета, предатели...

70

Анонимен

преди 2 години

хммм русия нее афганистан сирия ирак или либия генерала мнооого добре го знае само шоумена говорителя на байдън зеления не го разбра но се надявам много скоро даго хванат и го осъдят за престъпление срещу собствения си народ за интересите на чужда държава и войната да спре колкото медийна пропаганда да се води в полза на зеленчо вече хората са развити и виждат много ясно нещата

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 83 Голям праз, ти си гледай собствения за-дник.

68

Анонимен

преди 2 години

Руснаците останаха почти без ракети с прецизно насочване. След нахлуването с последите модификации Т72, сега вкараха разконсервирани Т80 от преди разпада. Путин покани 20000 Сирийци към Вагнер. След поредната касапница идващата седмица, няма да има вече танкисти, бурятите и калмиките са на привършване. Чеченците израстнаха много високи и не могат да влязат в руските танкове. Може да изкарат Т55 с намален екипаж.

67

до 78

преди 2 години

след като Мосад ликвидираха Кенеди, това беше обратната точка, а Рейгън не се усети, че е просто Удобен *** и че не побеждава Комунизмът, а изпълнява плана на Евреите са Изнасане на Комунизмът на Запад - за това Меркел, Бароза, днес Борел беше в новините - всичките са Членове на Комунистически Партии - така Европа беше завладяна от Комунистите, по същата схема и САЩ - Сталинка шеф на Световна банка, Бокова на ЮНЕСКО, т.е. дори и бг комунистите бяха и са в схемата!

66

Анонимен

преди 2 години

Тоя онлайн ли е станал генерал?

65

Въпроси?

преди 2 години

""Русия няма сили да води един по-широк конфликт извън Украйна. Тя дори с Украйна има проблем. Съотношението между силите на Русия и НАТО е категорично в полза на Алианса. Изключено е Москва да разширява конфликта и да търси начин да въвлече НАТО в него", завърши гостът"

64

Анонимен

преди 2 години

Сирия?!

63

За Мен

преди 2 години

САЩ проста Загубиха Моралното Право да са Лидери на Света, те нямат нищо общо с това което САЩ беше и се превърнаха в една Корумпирана, БезПринципна и най-вече НеСправедлива Империя - разбира се, ЮдеюСемитите много им помогнаха, все пак и в момента 70% от Кабинета на Байдън са ЮдеюСемити - от там дойде този Морален Упадък!

62

Анонимен

преди 2 години

Kato znaem koi sa bg deputati v eu, lesno razbirame nujdata ot exita na eu.

61

Ех рушняците ?

преди 2 години

Единствено Русия и С.Корея плашат с оръжие, то толкова и си могат. Само не разбирам защо русофилите заминават на запад а не за Русия. Жалка работа.

60

Довольно, хватит...

преди 2 години

Перманентните шеги и подигравки с Русия и Путин вече омръзнаха на всички...

59

Civicudyrydyc

преди 2 години

Оф аман от експерти които знаят Русия за Кво има и няма сили! Като почнат някакви незначителни елементарници да дават акъл за Щатите, Русия и други велики сили направо ми се п ри си ра!

58

Сата НАТО

преди 2 години

Трябва да сме пълни ***, за да стоим и да гледаме как Просията разсипва и унищожава НАШИЯТ сват. Трябва да се има предвид, че Европа е воювала столетия, за да отвоюва буферната зона Украйна. За да сме отделени от патологично хищната Северна империя. Дедите ни са воювали и са я победили и разпаднали. Имаме дълг да запазим това, което те са постигнали.

57

БАИ ШИЛЕ

преди 2 години

НА ТОЯ МИСИР КОИ МУ КАЗА ЧЕ Е ГЕНЕРАЛ

56

Анонимен

преди 2 години

Те и в Украйна нямат сили. Скоро ще си проличи

55

анонимен64264

преди 2 години

като ви чета коментарите и имам чувсто, че правят расъждения 10-12годишни,жалко