108

Анонимен

преди 2 години

Аз така и не вдянах. Руската армия безаналогова ли е, или аналогова?! Тоя Кадиров май се прибра накъкан с 10 Хил пишман главорези зър. И сега се търсят нови активисти. Ония шоколадовите по-бързо и от Кадиров ще се разбягат. Това не им е дупката от която са изпълзяли.

107

Анонимен

преди 2 години

Всичко в ютюб е блокирано, но в телеграм може да се намери много информация, положението в Мариопул е трагично, нацистите от батальоните Азов и Айдар държат града и разстрелват всеки който се снима на улицата. Дори стрелят по хора на улицата и ги принуждават да се приберат в сградите, не пускат никой да се евакурира, дано чеченските бойци прочистят града от тази напаcт без жертви от цивилните.

106

престъпник

преди 2 години

Руският диктатур иска да превърне войната и в религиозна. Не бях очаквал чак такова падение на Путин. Спомнете си как фюрера наричаше руснаците.

105

Анонимен

преди 2 години

Мисля че е крайно време yшанките да изпратят Кузя да ги одими до смърт.

104

Анонимен

преди 2 години

Е нали НАТО праща 16 000 наемници да помагат на украинските войски.Защо тогава да не могат да се влючат и от другата страна на барикадата?То вече е ясно,че западна и централна Украйна ще стават европейски Афганистан...

103

Анонимен

преди 2 години

Ислямският башибозук,първи приятели на православния путин.

102

Анонимен

преди 2 години

Доста отчаян ход, непобедимата Безаналогова армия има нужда от помощ, срещу противник с който трябваше да се справят за 3 дена и то от мюсюлмани срещу православни с които уж бяха един народ. Жалка работа Путин, жалка.

101

Путин

преди 2 години

Нали днеска щеше да сяда на преговори с макрон и джонсън.

100

Анонимен

преди 2 години

Що ум трябваше на Украйна да правят майдан и да напъват за влизане в ЕС и НАТО??? Ако си бяха стояли мирно като Беларус, сега такива неща нямаше да има.

99

Анонимен

преди 2 години

Добър слоган за пред руснаците, но в Европа ефекта е обратен. Кой те извика в Украйна ве Путин? Асад те извика в Сирия, това го знаем, но в Украйна КОЙ, КОЙ беше? Тебя не звали, про тебя не спрашивали! *** себе домой, возьми свою армию и наслаждайся ей только на парад 9 мая. Светът прие Русия в своите организации, в ООН, в съвета на Европа, в Г-8, за да се разоръжи света и да има Мир, икономиката се разрасна. Дойде Путин на власт и се започна... да се бои от НАТО!!!!

98

Месомелачка

преди 2 години

Мъжете в Русия свършиха, в Беларус не искат да участват, Чечения също отказа.....пак арабите ще вършат мръсната работа...Ботоксовия фюрер така и не разбра че наемници нямат шанс против патриоти нямащи какво да губят....

97

Анонимен

преди 2 години

Колко трябва да си долен, за да си затваряш очите дори за СОБСТВЕНИТЕ признания на Запада (и по конкретно САЩ) че от години правят всичко възможно да създадат конфликт. Клипечето, в което В. Нюланд пред сенатска комисия ПРИЗНАВА за наличието на биолаборатории в Украйна и за притесненията това, което е правено там да излезе на бял свят го има дори в youtube и безсрамната евроатлантическа пропаганда вкл. троловете тук, продължават да лаят че това било непровокирана и безпричинна агресия.

96

Перчо

преди 2 години

Руснаците всеки ден в 10 часа спират стрелбата, за да се изтеглят цивилните граждани.Защо тези хора не напускат Мариупол.

95

Факт

преди 2 години

Още пушечно месо - дано поне Рассия полсе да си извози труповете.

94

Dadan

преди 2 години

Държавата Хохлия вече практически не съществува. А, тук пишещите сороспитеци мога да им кажа само ,че ги чака много йебание. Аз лично съм си обещал да помогна с отстраняването им от този свят ;)

93

Русия пак е готова

преди 2 години

да подаде ръка на Украйна за помощи да й помогне да се възстанови икономически и всякак, въпреки че украинците, подстрекавани от Запада, са виновни за конфликта

92

Анонимен

преди 2 години

Руската джамахирия води джихад със славяни християни. Путину акккбар.

91

Иван

преди 2 години

До Пълно падение и срамАсад ще бъде ликвидиран. Евреите не го искат. Сега турците и евреите ще използват ситуацията да го шитнат.

90

Гошо от Почивка

преди 2 години

Те редовнаната им армия дезертира, те на доброволци се надяват, смяяяях.

89

Анонимен

преди 2 години

Добре де колко кръв трябва да пролее Украйна за свободата си ,къде е САЩ защо гледа като може да се намеси и да реши войната много бързо .