253

Комент

преди 2 години

България има армия , но колко ще ни защити , сигурно крадливите ни партократи по-добре знаят.Защо повече от 30 години крадеха все като за последно , а за отбраната на страната ни забравиха.НАТО щяло да ни защитава , което е най-удобното оправдание за безпрецедентните кражби , от които даже в САЩ се впечатлиха.

252

Румбен

преди 2 години

Русия срещу цял свят?Ако БОГ е с тях Русия ще спечели битката.А Бог винаги е бил с тях във войните.

251

Анонимен

преди 2 години

Чакай бе, нали санкциите изобщо не засягат русия? Даже я правят по-силна. Как така ще доведат до война те?

250

воевода

преди 2 години

България няма армия и е напълно беззащитна. НАТО е единствената горе-долу сигурна защите на страната ни. Излезем ли - край дори и теоретично няма кой да ни спаси. Около нос всички се оглеждат за територия.

249

Анонимен

преди 2 години

Хора, за Бога, това не е природно бедствие да не може да бъде спряно! Просто трябва България да обяви неутралиетет и да излезе от НАТО и тогава нито Русия нито САЩ ще имат основания да ни бомбят!

248

Анонимен

преди 2 години

До FenIXзапочне ли ти ще си от първите които няма да рзберат...

247

FenIX

преди 2 години

И как точно руснаците са готови за ядрена война защото 3 световна ще е такава? Тях радиацията не ги лови ли хаха. Започнат ли да летят ядрени бойни глави всичко приключва за всички. Включително за "подготвените" руснаци ;-)

246

До 318

преди 2 години

Зоро не се тревожи , щом мислиш така кротни се и си налей една шльокавица ...но проблема за теб е че скачат с/у Путин , а руските хора кучета ги яли .

245

CM

преди 2 години

До Толстой --- никой не плюе народа който ни освободи. Плюем по тиранинът който в момента е заробил надорда който ни освободи и го тласка към страдание! Има разлика - малка е ама има...

244

Харвард

преди 2 години

Харвард не мисли че бг университетите имат нужда от храна и столове, мечтайте си за манджи, смотани студенти

243

Харвард

преди 2 години

За harvest-a не ми пука и житце ще има чак лятото и то стройно увеличение, защото в двпартамента по икономика на харвард неме пускаха по обясними причини и така за вас всъщност нищо няма да има, или поне не много, понвже на запад не могат да поддържат теза за иконически растеж ако тука има

242

Russia on news

преди 2 години

Ми то световна икономическа криза има от една година? Верно че Сащ предпочитат да пишат в Съндвй таймс а там кризите не са вървежни, освен ако не са от личен характер

241

Зоро

преди 2 години

Какво остава?.Да заплашват с ядрената воина.Така се насажда омраза към Русия.Путин категорично каза че това може да стане само тогава ако НАТО нападне Русия.В свето безсилие западните политици настроват народите против всички за да прикрият тяхното некомпетентно, поведение алчността и завистта че Русия има ресурси които нямат много европейски държави.Плана да разбият Русия на малки държави по техен план не успя.Ако бяха успели до сега щяха да говорят друго.Путин им показа среден пръст.

240

Владо

преди 2 години

Лавров:"Не се каним да нападаме други страни. Не сме нападали и Украйна". Ясно е, че си ***. Как света ще ви има доверие, като лъжете всички. Вие целите ядрена война. Не го разбирам - луди сте, наркомани ли сте или прости китайски пионки.

239

Толстой

преди 2 години

САЩ са мършите,не Руснаците,типигьози Български,толкова сте слепи.Плюете народ който ни освободи,защото сега щяхте да се казвате Хасан,продажен жалък български народ

238

Анонимен

преди 2 години

До Бай Хъ оооох, пак руските "експерти" са се из ... казали. Другаре, САЩ всъщност има собствени залежи на уран. Тежко е.

237

Ямболия

преди 2 години

Такива зверове ли сте коментиращите. Само войни и убийства ли ви радват. Как може през 21 век да има радващи се коя армия е по-силна,сиреч е по голяма мелница на смъртта. При ядрена война няма да остане жив човек. Ще загинат децата и внуците ви. Що за продукт на природата е човешкият род,чудя се. От всичко това,се срамувам,че съм се родил човек. Човек вече звучи долно и срамно.

236

Факт

преди 2 години

Медиите в България са много зле, но Труд е по-ниско и от Блитц и Пик

235

Вън Русия

преди 2 години

Русия кога е имала вярно мнение по нещо. Всичко както им отърва пишат. Отдавна не са иксперти. мишки жални

234

Анонимен

преди 2 години

Китайците изчакват с Тайван,Северна Кореа си точи зъбите.