51

Анонимен

преди 2 години

Докато пукат водка в бункерите украинските лидери да вземат да мобилизират и децата, жените, болните и старите хора. ААааама хааа, на какво прилича това.

50

Анонимен

преди 2 години

Българските медии непрекъснато развяват украинския флаг вместо българския.

49

Анонимен

преди 2 години

да де, ама тоа "министър", или не знам там къв е, май шмърка повече от шефа си, явно голямо надшмърване пада, след като на воля си измислят "мобилизиращи новини" и се надпреварват с нули на поразия... Точно както един мустакат луд чичко в едни други времена, в друг един век, в един друг бункер, смъшркал и чакал генерал Венк с армията си да го спаси... А в това време Венк пък мислел как най-бързо да вземе да се предаде и да спаси кожата

48

Геополитик

преди 2 години

Да не забравяме че Русия напада със 150к, а не с 3,5млн.

47

До 55

преди 2 години

С новия енергиен договор за снябдяване на 1.5 милирден Китай с Руски горива, парите станаха в излишък хехе :)))) А на запад секна кранчето и всичко поскъпна двойно.... май ще закриваме бедна америка скоро А? :ДДД

46

Анонимен

преди 2 години

Към днешна дата над 4 МИЛИОНА украинци са напуснали страната си, повечето жени и деца, но във всички случаи над 1 милион мъже и то въпреки забраната на фашистите мъже между 18 и 60 години да напускат страната.

45

Анонимен

преди 2 години

А руснаците се чудят как най-бързо да избягат от Руссия преди джуджето да е затворил границите.

44

Анонимен

преди 2 години

Както казваше бай Тошо "къде си тръгнал като немаш пари бе".

43

Анонимен

преди 2 години

С парите които нарочно им дават в Европа могат преспокойно да се въоръжат и да се бият, 2 славянски народа. Запада удари джакпота. Ако се включи Полша стават 3. Без коментар.

42

Анонимен

преди 2 години

Парите свършват в Русия, война ли да водиш, заплати ли да плащаш, да поддържаш верни диктаторски режими ли. Какво ли му е на Путин.

41

аз

преди 2 години

НЕ СА ЛИ ИЗЛЕЗЛИ ОТ УКРАЙНА В ЕВРОПА...........НЕЩО ПОСЛЪГВАТЕ МАЙ.

40

Анонимен

преди 2 години

Какво направиха руските войски до сега ? Разбиха мита за "страшния" ковид, започнаха да излизат истини за биологични лаборатории от където ни тровят нас хората и животните. Показаха ни също лицемерието и двуличието на запада, ЕС, НАТО и сащ. Битката не е само за Украйна а за справедливоста 8 години се избиваха руски и български граждани. Само да напомня, че режима на Зеленски е започнал освен избиването на българи но и смяна на имената им с украински. И някои от вас защитавате тезифашисти.

39

Анонимен

преди 2 години

Това са повече от цялата руска армия там. Руснаците и сега губят войната. При повече качествено оръжие, ще си тръгнат с подвити опашки в разнебитена та си Русия.

38

Анонимен

преди 2 години

20 000 по-може, ама 200 000 малко пропаганда ми се струва. Определно и доста чужденци с боен опит се присъединиха вече към Украйна. Руснаците така както обкръжават Киев, така ще се окажат те обкръжени от постоянно навлизащите от запад нови войници и оръжия.

37

Анонимен

преди 2 години

Да бе, 1 милион украинци са се записали в армията. Нали им гледам влоговете в ютюб, хич и не искат да умират за Зеленски и кликата му. В българските медии само ни заливат с пропагандата на Дойче Веле, СНН, ББС.

36

Факт

преди 2 години

Поредната фейк нюз...

35

user

преди 2 години

каква е тази цензура тук?! защо триете коментари, които не са обидни?

34

Асан

преди 2 години

Шевченко върна ли се от Брекзит :)))

33

Асан

преди 2 години

Последно 200 000 или 100 000 :)))

32

Анонимен

преди 2 години

След войната на всички в ЕС и САЩ им е кристално ясно какви политици управляваха България.Ясно е кой е на Путин.Ако ще продължаваме в ЕС и НАТО,ще бъде необходимо да се освободи държавата от тях ,включително и от Радев.Голяма част от политическите лидери имат шефнПутин:Боко,Нинчето,Радевв,Костадинов,Воленчо,Каракачанката,Джамбаския,Марешки,Догачо и още много други.Ако беше станала световна,тези щяха да направят БГ коалиция на Путин.