167

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

До по-малко от три месеца Благочестивият Владимир Владимирович Путин ще бъде герой на Българският Народ,тъй-като поверената Му Армия на Освобождението ще бъде в София!

166

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

След Киев Велика и Грандиозна Руска военна операция в София! Напред,достойни Руски Орли! Българите вече не спят,приготвили цветя нежни за посрещането Ви! Ние сме една Държава! Този път Честната Руска Армия никога не бива да напуска Свята България! Обичаме Ви! Обичаме Ви! Обичаме Ви!

165

Яна

преди 2 години

До 69. Ей гробаря, прочети малко история кой изкопа гроба на хитлеристите и тогава пиши глупости.

164

Маршал Жуков

преди 2 години

От този " генерал" Сергей Шойгу не може да се очаква нищо!! Лошо планиране, лоша подготовка,лоша логистика и никаква мотивация!! Ало, Путин!! Незабавно го махай тоя дурак!!

163

Анонимен

преди 2 години

ВСИЧКИ ПОДКРЕПЯЩИ ЧУДОВИЩА СЪЩО СА ЧУДОВИЩА! ЖИВЕЯТ ДО НАС!НАСТАНИХА СЕ ВЪВ ВЛАСТТА!ГЛАСУВАТ ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ! ЧУДОВИЩА СКРИТИ ВЕЧЕ СЕ ПОКАЗАХА! КАКВО ЩЕ ПРАВИМ? ТРЯБВАШЕ ДА СИ СВЪРШИМ РАБОТАТА КАТО РОЧЪНЦИТЕ!

162

Анонимен

преди 2 години

Руската армия 8 години се е стягала за този момент. И пак плана се оказа сгрешен. За две седмици не са влезнали в основната цел която са си поставили, и която са оценили че ще може да стигнат за два-три дни. Защитниците на независима Украйна имат време да се потготвят за да посрещнат окуапционните руски войски. Окупационната руска армия няма какво да постигне и ще бъде отблъсната.

161

178

преди 2 години

Пиерас, не съм режещи глави като чеченец,но с подобни на теб ще съм! И не само аз

160

178

преди 2 години

, путин ще съдят,но и теб. Нищо скрито покрито няма в интернет. Слава на Украйна и смърт на Путин и троловете му!

159

ИнХП

преди 2 години

Убийте путин и троловете му! И симпатизантите на сатрап убиеца. Те проповядват убийства и унищожение,точно това заслужават И ЩЕ ГО ПОЛУЧАТ

158

Анонимен

преди 2 години

Време е да се приключва,половин месец со благо со кроце явно не върши работа трябва си и малко здрав кюютек!

157

Пресконференция

преди 2 години

Г-н Путин,какво стана с "Курск"? -Ами...Потъна! -А икономиката? -И тя!

156

Асан

преди 2 години

После да продължават към Дунав мост :)))

155

Геополитик

преди 2 години

Редно е още няколко пъти да им се даде възможност да се евакуират и след това незнам, предполагам че ще отрежат снабдяването на града и ще ги чакат да се предадат на порции. В момента не изглежда Русия да бърза за някъде и отстрани изглежда че е сигурна в крайния резултат. Ще трябва и бежанците да стигнат поне 5-6млн., да не кажа 10млн - просто трябва време. После ще поизчезнат хора дето много кряскат и така, железни завеси и т.н. - нищо ново под слънцето

154

Анонимен

преди 2 години

До 181. А ти си иззрод. Децата ти знаят ли го?

153

Покрепяш Путин

преди 2 години

Подкрепяш убийствата на украински деца. Подкрепяш Русия, подкрепяш убийци и военнопрестъпници. От теб зависи дали ще станеш съучастник в престъпленията и убийствата!

152

Ужас

преди 2 години

Руските хлеб*арки продължават да търсят простотии, как танковете и ракетите били за да се освободят краинците от ..."американско" робство! Няма по-гнусно и по примитивно от Кремълската пропаганда и дезинформация!

151

Бандера

преди 2 години

Смърт за Русия. Слава Украйна!

150

Анонимен

преди 2 години

171 - Зелински е само върха на айсберга там. Уркаина е толкова яко затънала в "робство" от американския ботуш, че не е ясно как оцелява - UKRAINIAN LIVES MATTER който иска да го намери и гледа. А посел може да връчат на Байдън и Нобелов награда за мир, подобно на Обама, за "миротворческите" му операции по света.

149

Майка Русия

преди 2 години

Русия напред !!!! България те обича

148

Див петел

преди 2 години

Бих желал да тропам в човките на всички малодушни клакьори на агресора. Жалки шутове на презиращ ги император