80

Червените хмери

преди 2 години

Икономически саботьори: много от бившите градски жители (които на първо място не гладуват до смърт) се смятат за виновни, поради липсата на селскостопански способности. И са отведени в затвори

79

Анонимен

преди 2 години

Гледа да се хареса на Путин и Ердоган,гадния мръсен предател Борисов!

78

Анонимен

преди 2 години

До Баце спаси ни 95 Гербав, баце поне да си върне партийната книжка :)

77

Анонимен

преди 2 години

До Баце спаси ниБез войни,при режима на Базе се сринахме до 5 милиона.Кой умрял,кой избягал...От хубав живот.Все пак не сме живяла на Луната,за да забуждавате колко добре се е справял един моше ник и крадец!

76

Анонимен

преди 2 години

До Аз промяната 92 Чак пък все да съм на линия, ама как сте го разбрали :) Излиза, че самият Вие сте все на линия :) Вие сте срам за България, за всички нас. Затова пиша против вас, гербавите - защото цапате святото име с пълната липса на морал, която ежечасно показвате. Престанете да лъжете най-нагло за избирателната активност и за манипулирани избори, за каквито дори тиквата ви с каскет не говори! А за бкп, не забравяйте, че и баце ви е от бкп :)

75

Баце спаси ни

преди 2 години

Точно броят на смъртните случаи от геноцида на червените кхмери е въпрос на противоречие правителството, създадено след сваления режим на Пол Пот, претендира за 3,3 милиона жертви, докато според ЦРУ са екзекутирани около 150 000 души, а общото население е намаляло с 1,2 пъти, 1,8 милиона души, главно от глад.[10] По-късните оценки дават около 1,7 милиона жертви.

74

Анонимен

преди 2 години

До Пп 89 Гербав трроле, научете правописа поне на тези двадесетина думички, които най-често употребявате, за да ни обиждате :) Пише се кхмери :)

73

Анонимен

преди 2 години

Войните стават когато има тотална морална деградация в обществата. Така ти Тикво, бе 12 години марионетка на управляващите в Европа. Там много добре знаеха, че си престъпник, че си неграмотен, че нямаш никакъв морал, че правиш оргии в резиденциите, че крадеш най-нагло от европрограми, но те държаха и те натрапваха на българския народ. Такива като тебе са навсякъде в Европа - аз не виждам никаква разлика между теб и Борис Джонсън. Еее, след това, кое е чудно, че войни стават и ще стават по света.

72

Аз промяната

преди 2 години

До 74 Все си на линия под всяка статия и пишеш против България НО не знаеш че това противопоставяне не води до нищо ЕДНИ печелят от тази омраза между нас а ние само си пишем ТЕЗИ бяха назначени 80% НЕ гласуваха Манипулираха изборите репресираха мирните българи 12 клозета от татово време в мирно време с баретите ходеше да заплашва ТОВА се казва служебен преврат БКП откъде накъде ще управлява това не ти ли пречи А Дб А Чалгарите тези ли

71

Анонимен

преди 2 години

И това го казва кой??? Бандитът бивш СИК-аджия, мафиотът който стреля по хора с гранатомет, той ни говори за мир???

70

Анонимен

преди 2 години

Да живей Петлюра, Бандера е може и батка Махно.

69

Пп

преди 2 години

Борисов спаси ни от глада и болестите на червените хмери последователи на - байдьн

68

Анонимен

преди 2 години

До Баце спаси ни 81 Какво точно очаквате - да си върне партийната книжка ли :)

67

Анонимен

преди 2 години

Ех Бачо, що си го закъсал. Но това, което говориш е вярно, неонацисткото движение в Украйна разпали огъня на войната в Европа.

66

стоян

преди 2 години

Какъв мир бе банкянска тикво.До като не те видим в затвора мир в България няма да има.

65

Музикант

преди 2 години

Керчо обича да пее песента на НЛО "Ех,Канада",а баце,песента на Фреди Меркюри-"Барцелооонааа.."

64

Баце спаси ни

преди 2 години

на Демократична Кампучия от Червените кхмери, които планират да създадат форма на аграрен социализъм, основан на идеалите на сталинизма и маоизма. Последвалите политики довеждат до принудително депортиране на населението от градските райони, изтезания, масови екзекуции, използване на принудителен труд, недохранване и болести. Геноцидът завършва през 1979 г. след виетнамската инвазия в Камбоджа. До днес са открити 23 745 масови гробове.

63

Анонимен

преди 2 години

Философ! Но за съжаление-дървен!

62

Гинко

преди 2 години

Това не го е написал Баце, а негов пи-ар човек. Баце се е провикнал - Ей, Ела тука, нАпиши два реда.

61

Моля се

преди 2 години

Борисов спаси ни от глада на червените хмери