43

Крим не е руски

преди 2 години

Никой не споменава руската лаборатория Вектор където има разработки за биологично оръжия!!!

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11.....Руската пропаганда само показва бисерите на американската "научна" мисъл! Не ги твори тя! Ти твориш органика, която мирише на скатол! И си единственият в този форум!!

41

Анонимен

преди 2 години

Ми къ и в БГ има мрем кат мухи

40

Анонимен

преди 2 години

Най-професионалният пазител на съвременния ред...

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11.....Руската пропаганда само показва бисерите на американската "научна" мисъл! Не ги твори тя! Ти твориш органика, която мирише на скатол! И си единственият в този форум!

38

оффф

преди 2 години

Навсякъде има лаборатории, но само Нациста Путин, може да използва биологично оръжие! За него човешкият живот е без стойност!

37

9

преди 2 години

Айде,айде...американците обикновено като дават пари трябва да е в техен интерес. Що пък Украйна? Нито са в Нато, нито са в ЕС! Къде се намират обаче - на прага на Русия...

36

Неутрален

преди 2 години

То и в нашата поликлиника има съоръжения за биологични изследвания. Това не е равносилно, че тя произвежда биологични оръжия за масово поразяване.

35

Pit

преди 2 години

И какво? Признават си братята американци за лаборатории но, не е така. Мокрият пак ще излезе сух от водата.Има предавания на Г-н Зеленски, той е артист шоу мен вижте как се изказва за руснаците как ги усмивка. Преди да стане президент. Според Вас каква политика би могъл да води?

34

Анонимен

преди 2 години

Айде тоя пак се показа

33

Ангел

преди 2 години

НАй добре Путин да събере всички отрови от там и да им ги хвърли над главите

32

вики КУРабийката

преди 2 години

"че САЩ имат лаборатории с диагностична цел." Ъхъ, вЕрваме вЕрваме, тъй ще да е! Ей ги де са Иран и Сирия, почти до Харков... а от там до САЩ... колкото до Пазарджик

31

анонимен

преди 2 години

Защото в Русия, САЩ или Китай няма такива съоръжения!

30

До Мислеща

преди 2 години

Изобщо не са Украински.Хората които работят в тях не се отчитат на Укро правителството а директно на Пентагона който е отделил 3 милярда долара за 25 лаборатории разпръснати по света. Има данни за умрели 247 Грузинци които са били опитни зайци в Американска лаборатория в Грузия .

29

whistleblower

преди 2 години

Ако бяха толкова секретни колкото руснаците се опитват да ги изкарат нямаше да са в Украйна а в Щатите.

28

Анонимен

преди 2 години

Сега разбирам - ако биологичните лаборатории с чума са в ръцете на украинците, значи няма страшно. Ама ако попаднат в ръцете на руснаците - трябва да се страхуваме? Пропагандата падна до махленско ниво!

27

Анонимен

преди 2 години

Вече има и в България в американска лаборатория ВМА с ръководител Мутафчийски, също с договор за експерименти на наши войници!

26

FUCK OFF EU! Nuland

преди 2 години

Срам ме е не само за нашите проамерикански слуги! Срам и страх ме е, че тази огромна страна се управлява от безмозъчни и смешни същества - склеротизирани, самонадеяни, арогантни! Значи лабораториите в Юкрейн, Грузия и другаде са "за контрол на евентуални химични или биологични заплахи от тези региони"! КАКВИ ДОБРИ ХОРА, ДАВАТ СИ ПАРИТЕ ЗА ДРУГИТЕ! WOW! И наши мекерета повтарят гглупостиге им!

25

Анонимен

преди 2 години

Тези лаборатории са изучавали славянския ген. Затова не са на територията на САЩ. Как им лъснаха голите зад****.

24

Мислеща

преди 2 години

Да допълня, че по закон в на територията на СЬЩ не може да се намират такива лаборатории, и за това ги изнасят в други страни. Хитро!!