543

Кок

преди 2 години

Е ако ги национализират ще ги фалират с тяхните управители и менеджман ,ако ги оставят рано или късно Путиновата гвардия ще падне и тези компании ще започнат отново бизнес в Русия,тъй е е още една лудост да ги национализират ,ами после ,,,,,?

542

Д-р. Гигълс

преди 2 години

Русия сега с този акт дефакто си купува активите на тези компании защото активите на олигарсите са в ръцете на запада . Сега Путин узакони плячкосването на Русия . И без пазари , материали и нови технологии тези активи стават за скрап , скъп скрап

541

QwertyАХАХАХАХАХА, е

преди 2 години

АХАХАХАХАХА, е това вече е КРАЯТ на Путлерова Русия! Подобна национализация е чисто и просто КРАЖБА от държавата на складовата наличност и дотам. Край на инвестиции и производства, тотална изолация от стоки и услуги. А б.л.я.д.о.в.е.т.е НИЩО не могат да произведат сами. Даже нефта не могат и не знаят как да си добиват, без чужди технологии! Мордор официално става МОРДОР... Танкове и пушки ще яде тая ***!

540

Qwerty

преди 2 години

АХАХАХАХАХА, е това вече е КРАЯТ на Путлерова Русия! Подобна национализация е чисто и просто КРАЖБА от държавата на складовата наличност и дотам. Край на инвестиции и производства, тотална изолация от стоки и услуги. А *** НИЩО не могат да произведат сами. Даже нефта не могат и не знаят как да си добиват, без чужди технологии. Мордор официално става МОРДОР. Танкове и пушки ще яде тая ***!

539

До Анонимен

преди 2 години

Не забравяй да си купиш и каруца, но с гуми

538

Анонимен

преди 2 години

Продавам колата и си взимам едно магаре докато са по евтини.И с магарето ще си джиткам по града.

537

Браво на Русия!

преди 2 години

Точно така, да се спре чуждото и вносното и да се поддържа родното руско производство! Русия ще подкрепи руските компании! Тия чуждестранни западни и американски компании само ще понесат загуби! Китай обаче е насреща и в това положение и ще си сътрудничи икономически с Русия!

536

Браво на Русия!

преди 2 години

Точно така, да се спре и да поддържа родното руско производство! Русия ще подкрепи руските компании! Тия чуждестранни западни и американски компании само ще понесат загуби! Китай обаче е насреща и в това положение и ще си сътрудничи икономически с Русия!

535

HAHA

преди 2 години

За какви патенти става дума?

534

Анонимен

преди 2 години

И като ги "национализират", какво ? Нямат нито патентите, технологията или административния капацитет да продължат производството и операцията на тези бизнеси. Държавните им предприятия дори няма да могат да си покриват оперативните разходи. Не само това, с подобна постъпка казват на всяка фирма която има намерение някога да инвестира там - можем да Ви откраднем всичко във всеки момент.Ще трябва да си извадят старите преси за лада 1600, защото друго няма да произвеждат вече.

533

Анонимен

преди 2 години

До нАучен сътрудник тук се говори за икономика и пазари, която ще повлияе негативно на всички. по-скоро си сътрудник на бутилката!

532

нАучен сътрудник

преди 2 години

Една гатанка да ви задам, уважаеми? Руска топ-технология с 5 букви, що е то? Не, не го мислете, отговорът е - СКРАП!

531

Анонимен

преди 2 години

какви слкадове бе калинки става въпрос за оборудвани фабрики готови за производство

530

Анонимен

преди 2 години

до до 112/ Да братле. Лапе ли си? ИНФЛАЦИЯ!!!!!!

529

Анонимен

преди 2 години

До 112 - Мене това с нищо не ме боли ...

528

112

преди 2 години

Запада губи един огромен пазар. Те това става. За всички зле.

527

Анонимен

преди 2 години

И какво? Ще конфискуват едни празни складове и може ги 20-30 етажа с празни офиси.

526

Русия национализирала... Знаем какво стана след национализацията на частните предприятия в България - купонна система и след това облигации, т.е. хората плащаха от мизерните си заплатки, за да закрепят горе-долу държавата. Червените потници казват още: "Вижте какво направихме - язовирни стени, електроцентрали, Кремиковци и пр." Простият народ вярваше, защото имаше желязна завеса и никой не знаеше КАКВО се е построило за същия период в развитите капиталистически държави.

525

Анонимен

преди 2 години

Дано руският епьл влезне у нас на по ниски цени

524

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 608 - Занчи искаш да кажаеш, че Менделеев, Тойстой, Павлов, Достоевски и други НИЩО не са дали?