172

анонимен

преди 2 години

Каква чудничка промяна стана ! Да ни е честита.

171

Реалност

преди 2 години

Мдаааа, дойде "промяната" ! Вече изтреблението на българите започна - днес олио = 6 лв. , утре- 7 лв. , вдругиден - само Кокорчо знае ! ЕД, това поиска българския народ - това получава! Честито, народе !

170

ВънСатаНАТО

преди 2 години

Изпратете краварските чертежи на F-16.

169

БЕН

преди 2 години

Това е разумно.

168

Зозо

преди 2 години

Леноооо, купил съм днес от скъпото олио. Няма да боли много, обещавам :)))))))))))))

167

Михаааал

преди 2 години

Ама ТАЯ на кой го търси там, и коя е че тя ще решава.

166

анонимен

преди 2 години

Чудно!!! Ние сме имали изтребители!

165

Анонимен

преди 2 години

Бойко поне не си назначаваше любовниците на такива важни позиции. Много е зле тоя льохман Кирето....

164

Орлово око

преди 2 години

Няма , няма да пращаме изтребители на Украйна ! Ще те изпратим тебе, малка хлъзгава червеношийке ! Ще те изпратим на украинските войници да отпуснат малко жилата !

163

Оле

преди 2 години

Ленче, първо *** се подмий и после ще си говорим за самолетите с дисаги на гърба .,..

162

българина

преди 2 години

България па ти цо вече е приела от бактерицидните лаборатории на сащ от 11 март 2022, вече стават 337! да пукнат децата на всеки, който подкрепя този геноцид над България

161

Анонимен

преди 2 години

ЛЕНООООО, ОБИЧАМ ТЪ

160

време разделно

преди 2 години

Докато четем тук глупости, радев и останалата русофилска генералска гмеж продължават да деморализират армията и народа. Те съзнателно изсмукват спестяванията на българите за да ги поставят на колене пред агресора. Време е да окажем подкрепа за Гешев. Време е да свалим предателите.

159

Анонимен

преди 2 години

Тая не знаели че няма самолети ,ама рисунки за милиарди на вашите приятели

158

Народно Събрания

преди 2 години

Мисля, всички правителства и общинари, НПО-та и телевизионери, управлявали 30 г. България да заминат доброволци в Крайна.Защо не изпращаха помощи за децата на Донбас, над които 8 години падаха забранени от Конвенции снаряди на Украйнците. И децата на Донбас не са деца? Още децата на Донбас могат да попаднат на мини в дворовете им, поставени от "добрите окраинци" след 2014 г.

157

Авиатор

преди 2 години

Най-яките изтребители се оказаха от марката "Продължаваме потъването" ! Скоро ще изтребят и останалите българи , които ги докараха на власт !! Честито на самоубилите се избиратели ! Вече подготвят Задунайская губерния с Янев и сестра Галева !

156

Анонимен

преди 2 години

Та като я гледам не знам дали знае че с разни изказвания може да почнат да падат бомби в София. А българите барабар с войниците ни ще побегнеме кой на къде види

155

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо мислех че ще изпратиме войска срещу Русия . Размина им се на руснаците и те бяха притеснени много от това. Путин даже каза че ако България прати самолети в Украйна той лично ще развее бяло знаме

154

стоян

преди 2 години

Олиото от днес е вече 5 лв.Унищожете спекулантите за да не ви унищожим ние.Действайте,няма време.

153

Гиб Мелсън

преди 2 години

Наистина има разлика в жените на партията на Винету и жените от партията на Киро Канадеца. Предишните бяха гроздни и много проздти а тези от партията на Киро са красиви и проздти. Има минимален напредък.