14

Осман

преди 16 години

Славните наследници на Искандер Бей скоро ще си извоюват третата си държава-след Албания,Косова-Илирида!!За да се изпълни великия план на рави Бжежински.....забита до сърцето на антисемитската Европа....

13

anonimen

преди 16 години

nema ni da bidat

12

anonimen

преди 16 години

ne bila nema ni da bide

11

преди 16 години

Какво славянско иго бе турчино! Вие сами сте се домъкнали от Анадола и сте дошли да окупирвате нашите земи!!!! Колкото до албанците въпреки, че се изкарват илирийци, са колкото илирийци, както македонците са антични македонци! Македония е българска земя! Не на Сърбия, Не на Албания, Не на Турция! БЪЛГАРСКА!

10

anonimen

преди 16 години

osmane kakva albanska republika jas kolku sto znam ima veke edna albanska republika republika albanija priznata od site drzavi

9

зъбатия

преди 16 години

Не, никога няма да се освободите от славянското си робство!Ще бъдете мачкани и унижавани от нас - Славянските господари!А за тая дъга разправяй на *** *** на дядо ти, тя може и да ти хване дикиш ха - ха - ха!

8

Осман

преди 16 години

Да пожелаем успех на братята-мюсюлмани и дано скоро се освободят от славянското иго в самостоятелна, ислямска албанска република Илирида!!!

7

бъг

преди 16 години

ми щото още неса почнали да си купуват гласовете , може би на следващите избори .. ще стане като у нас...

6

зъбатия

преди 16 години

смешни женички макетата можели и да стрелят!?Бреййй, да не повярваш!

5

преди 16 години

Стига с т'ва скопие бе! Найш как *** болят тъпите макета.. те да не би да отделят половината от новинарските си емисии на нас? ку** не дават за нас, а ние скопие та скопие

4

преди 16 години

Македонците на са виновни, виновни са крадливите им политици, които в името на това да откраднат повече са готови на варварски популизъм и омраза към всички. Жалко за народа им, беден, окраден и излъган.

3

преди 16 години

Тия се изтепаааааааа

2

maleee

преди 16 години

kakvi ubiti be , kakvo si izmislqte .. puuu

1

преди 16 години

Македония не е част от Р. България и хич не ми пука, че се избиват жалките същества мразещи ни ! Ако беше част от нашата държава, ОК, ама те си живеят в 70 те години на 20 век, със същите разбирания и простотии! Сръбската простотия не прощава, вродена ли им е един път, отиде! Сърбия почти сама се затри, сега и Македония ще постъпи по същия начин, скоро ще се самоизолират съвсем, абе !