309

Бежанците и Бандера

преди 2 години

Да попитам, някакви елементарни анкети, въпросници за отношението на бежанците към Бандера и Шухевич. Проверка за татуировки на свастики и нацис#стки символики,Азов, Айдар, Десен Сектор, Свобода, има ли? Не съм съгласен, да помагам на неона#цисти, нито на хора рушащи православни храмове и биещи православни свещенослужители. Нещо за затворените БГ училища, и забрана български език. Изгорените живи в Одеса и жертвите на Майдана. Ще взимата от залъка на децата ми, без да днаете, кой приемате?

308

Анонимен

преди 2 години

ГЛАДЕН ЧОВЕК СТРАШНО ГЛЕДА И ЛОШО МИСЛИ!!!

307

Анонимен

преди 2 години

Украинка с две деца ще получава по 3600 лв. Аз съм с две деца и ги отглеждам с 800 лв. заплата с включените детски надбавки.

306

Аз дъм българче

преди 2 години

Какви са условията и аз да получавам 40 лв. на ден. Да получа добри мед. грижи. Щот си плащам осигуровките, *** не ми стигат за лечение и олио. 400 гр. хляб 2.50. А олио 6 лева в кварталният магазин. кутийка чери домати 8 лева.

305

А децата Донбас

преди 2 години

Над които 8 години падаха забранени от Конвенции снаряди, за тях нещо няма ли? А децата на Донбас които не могат да излязат от подземията, защото "добрите украинчето" стрелят по тях-Не са ли деца? А децата на Донбас, които не могат да излязат от домовете си, защото "добрите украинчета" са минирали дворовете им? А "Алеята на Атгелите".

304

Алоо

преди 2 години

Вземайте са у ръце си.Ако ли не...Дим да ви няма.Народа изнемогва.Вие само констатирате.Нищо не правитеНикакви мерки не взематеДействайте , няма време народа мизерства

303

Анонимен

преди 2 години

Има ли как да ме запишете Украинка? С 38 г трудов стаж - учител. 420 лв. пенсия от която 120 лв за лекарства. След сметките остават по 5 лв на ден за храна. ???

302

Анонимен

преди 2 години

Простото Киро ще му се радват избирателите :))) Да сваля гащите :)))

301

Анонимен

преди 2 години

Оставка Киро !!!!

300

Спелулант

преди 2 години

Има ли закон за спекулатаНинова признава за спекулаГешев сега ти си наред Вицепремиерката ти е свидетелКакво чакаш....

299

Анонимен

преди 2 години

Киро ментата купува зърно в разгара на кризата когато цените са космически. Милиарди ще окрадат от бедния български народ. Но това си е промяната!

298

Един Дядо

преди 2 години

Помни. Навремето още един пак държавник "Не се заигравайте с хляба на народа." По Нац. ТВ мисля. Каква грижа само беше. Сега друг пък се заграижи за житото. И така всички, които се изредиха да управляват все се грижиха. Ха стига толкова сте ме хранили. Със заедното вървене- до тук. И... край на прошката и давността.

297

Анонимен

преди 2 години

Де е зърното е Просто Киро ???

296

Анонимен

преди 2 години

Тоя щеше да оправя България, ся ми говори за хляб на масата. Скоро ше натоварите катуна за Канада, ама бай шиле къде ше се скрие

295

111

преди 2 години

Как го изчислиха да е точно 40 лв. на ден - да публикуват разкладката им.А пенсионерите - за тях разкладката е кофичка кисело мляко на ден и малко хляб май като решават за повишение на пенсии.На мен това ми е заплатата на месец и се чанча за нея.

294

Анонимен

преди 2 години

За украинските бежанци вече дарих апартамент под наем и доста пари. За българския работник в сивия сектор- нищо. Той цял живот краде, а аз ще му давам. Айде нЕма нужда. Война е, бачкаторите нагли тръгнали държавния резерв за гориво да източват. Ето това е българина- не му вярвам и затова не му давам.

293

Bravo

преди 2 години

Izgonihme vsichki mladi v chujbina,bg pensionerite mizerstvat i vmesto da davame na pensionerite po 40 lv na den i da imat bezplatni prava v bolnicite,nie nastanqvame v hotelite po moreto ukrainci ,plashtame im 40 lv i gi lekuvame bezplatno.Za chujdencite avanta ,a za bg grajdanina kamshik,plunka i 500 lv zaplata.Ei za tva sichki se iznesoha i nqma koi da doide.Mizeriqta ot laskva,a bg e nonstop razstqshta mizeriq

292

ПРОСТ КИРО

преди 2 години

40 ЛВ ВА ДЕН ЗА ХОТЕЛИЕРИТЕ, КАТО НАСТАНЯТ 100 УКРАИНЦИ ПО 1200 ЛВ. СТАВАТ 120 000 ЗА МЕСЕЦА И КАТО ГИ ХРАНЯТ С КРЕМВИРШИ И КАРТОФИ - ЩЕ СПАСИМ ТУРИСТИЧЕСКИЯ БИЗНЕС.

291

Анонимен

преди 2 години

Петков, е готов за бъдещ премиер на Украйна.

290

Анонимен

преди 2 години

Министър на Украйна ,и депутати от Украйна