12

Тъжни страни

преди 2 години

Турция и Русия - въпреки моментни проблясъци да станат нормални, последните десетилетия се доказаха като две изостанали авторитарни, азиатски кл0аки. И вече е безвъзвратно. Нито на едната след Ердо ще се вярва, нито на другата след джуджето. А народите ще си теглят хомота. Но те са свикнали и двата.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 Каква изолация бе, титан на мисълта? Каква изолация когато това ще означава икономически крах за цяла Европа, с огромни последици? За да се угоди на Зеленски ли? Едва ли ще стане. Както се казва, всички сте ми мили, ама аз съм си на-мил.

10

neo

преди 2 години

Тази война е шанс за Европа да се отърве от зависимоста от Русия.Готвят се милярди инвестиции в енергийния сектор.До 2 години няма да имат нужда от нефта и газта на *** и тея са пътници

9

Анонимен

преди 2 години

До Изнервен Абонирай се и чакай!

8

Изнервен

преди 2 години

Ами *** да си изтегля войските и всичко ще се нормализира.

7

Анонимен

преди 2 години

Да най-вероятно е така както го казват.Но е необходимо всичко да се спре с Русия При това без изключение.Трябва 100% изолация на всеки агресор,без значение кой е.Само по този начин няма да има войни.Трябва има международен закон за войната и трябва да важи за всички.Не само САЩ и ЕС да налагат снакции към Русия ,а всички.Руснаците имат вина,че са избрали тяхния Путин,който убива деца.

6

По

преди 2 години

голямата част от разумния свят започва да разбира, че няма да се остави за страда заради деменцията на някой си. Турция за разлика от нас не се навежда на никой, и води самостоятелна политика спрямо интересите си!!!

5

Анонимен

преди 2 години

Турския пергиш не знае къде е .В магазините се бият за храни .Ужасно е ..Инфлацията ги направи не човеци .Тупаници в магазините ама тука разправят колко са добре .

4

taschunka witko

преди 2 години

Винаги турците са мислили с инструмента под феса

3

Анонимен

преди 2 години

Русия 24 изтри всички реклами за Турция .Азиятци и вие сте в кюпа на нежеланите държави от Русия .

2

Анонимен

преди 2 години

А добро утро!

1

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с арабите? Нали те бяха най-големите бензиностанции.