59

Анонимен

преди 2 години

Вчера Киро обяви Русия за неприятел, а днес щял да получава от неприятеля петрол и газ.

58

ХА ХА ХА

преди 2 години

ТЪЙ , ТЪЙ ДРУГАРЮ РАДЕВ ....ТОЧНО ЗАТУЙ ИМА РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ!!!! ЗА ДА НЕ МОЖЕ ТЕЗИ ДА СМЕНЯТ ОНЕЗИ И ДА ИМАТ ПЪЛНА ВЛАСТ !!!!!! А КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ЗА ГЕШЕВ ????

57

Анонимен

преди 2 години

Радев къде изнесохте горивото и зърното от държавният резерв през лятото?

56

Анонимен

преди 2 години

Айдуците на Киро окрадоха нафтата от държавния резерв.

55

Анонимен

преди 2 години

Радев колко туби с гориво може да си позволи с неговата заплата и колко стредностатистическия българин?

54

IQ 3.14

преди 2 години

До Монкатате пазят - мутри, наркотрафиканти, кой каже бънди, тоя.

53

IQ 3.14

преди 2 години

както е казал караибрахимчук : другарю, след 70 години социализъм, българите ще са ни по верен анклав от калининградска област

52

Монката

преди 2 години

Радев, НСО трябва да може да пази, никой не ги кара да ринат сняг. Излагаш се.

51

IQ 3.14

преди 2 години

Малко след топка в чутурата и "извинението" на руския посланик, киро премиеро взе да набива по яко от гвардейска рота.

50

Зозо

преди 2 години

Всички дето гласувахте за тоя, сега му яжте ушите :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

49

НЯКОЙ

преди 2 години

Някои политици започнаха да откриват топлата вода.

48

ПроСоТо

преди 2 години

До Кайчо Киряков .... Има известен резон в твърдението ти...Напр. :Според сайта ".....,",до свършването на СВЕТОВНИТЕ запаси от нефт остават 15000 денонощия...Тоест,41 години.До изчерпването на запасите от газ-57000 дни,или 156 години /звучи обнадеждаващо,нали?/...А запасите от въглища биха ни стигнали за 148000 дни,или 405 години...За съжаление,човечеството НИКОГА НЕ се е водило от РАЗУМА,а САМО от ..ПРИМИТИВНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ..

47

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен 53. Точно това е целта. А пропагандата ще обяснява на простодушния и нещастен българин, че за всичко това са виновни ЕС и НАТО. Целта е ясна да се откъсне България от ЕС и НАТО и да се върне под крилото на руския орел. Българите масово живеят с илюзията, че в СССР-2 под ботуша на Путин се живее по добре, по богато и по спокойно. Много хора са убедени, че ЕС и НАТО са ни ограбили. А не си дават сметка, че ни ограбиха и ни грабят БГ олигарсите по руската схема.

46

Анонимен

преди 2 години

Всичко което добре за ор...ките е добре за Радев ,той и Янев са готови да продадат България.

45

Я, па Я

преди 2 години

Няма никакви съмнения, че България е изцяло в руска власт. Даже политиците ни вече не се крият, че са се подложили верноподанически на Путин. НефтоХим от години не плаща данъци и няма държава да ги принуди да плащат. 100 км. газопровод с Гърция го строят 10 г. А 450 км. от сръбската до турската граница в услуга на Газпром и с български пари го направиха за 3 години. Няма значение Бойко, Киро или Радев. Всички, цялата политическа класа е про-руска. Няма НАТО, няма ЕС.

44

Вьзмутен

преди 2 години

Колко сьжелявам , че гласувах за радев който докара - канадеца на власт

43

защо бе Радев

преди 2 години

Защо 12 години не построихме връзката с Гърция ама бързо спретнахме Балканското Поточе на Боко? ЗАРАДИ ПЕТАТА КОЛОНА НА МОСКВА! За това!

42

Анонимен

преди 2 години

Въпроос на месец най-много е в България да има гладни бунтове ...Познайте дали полиция или армия ще може да ги спре .Гласят битовите абонати на ток да преминат на свободната борса - за утре цената е 839,61 лева / 1000 кловата . Ай честито заспали народе (((

41

баба мара

преди 2 години

направете референдум за излизане или оставане в нато и ес вие сте 2 мандат инищо няма да изгубите българия да пази неутралитет искаме мир а не конфликтис русия ние сме тук от векове за векове и няма защо да поддържаме санкциитезаради безкраините ам интереси първо е интереса на българия а след това межддоговорки които ние не сме избрали и не сме гласували

40

Анонимен

преди 2 години

Пак не чух защо след като цената на руския петрол е надолу тук всичко се вдигна, какъв е този другия скъп петрол, Радевски и Кирчовски?