37

Анонимен

преди 2 години

Ооо, да...Зеленски да спаси украинците??А, Путин не може ли да спаси милиони украинци като просто спре да ги бомби???

36

Мужик

преди 2 години

Ха ха ха, тоя дето му взеха златната тоалетна когато избяга при Путин и тоя дава акъл

35

ЯНУКОВИЧ ЩЕ СИ ПЛАТИ

преди 2 години

НЯМА КЪДЕ ДА БЯГА

34

Боб

преди 2 години

Той не е започвал кръпролитията.. За да ги спре трябва да се съгласи с исканията на агресора и да предаде народа си.. Смърта на всички убит украинци ще е напразен..Само Путин може да спре кръвопролитията...

33

СЛАВА НА УКРАЙНА!

преди 2 години

СЛАВА НА НАШИТЕ БЪЛГАРСКИ БРАТЯ ОТ УКРАЙНА--САМО КОМУНИСТИТЕ И МАРГИНАЛИТЕ СА СРЕЩУ ВАС! ...ВСИЧКИ ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ ВИ ОБИЧАТ И ПОДКРЕПЯТ В БОРБАТА СРЕЩУ РУСКИТЕ УБИЙЦИ!

32

Anonimen

преди 2 години

Истината е в това, че 2 милиона избягали и няколко десетки хиляди, които се бият, въобще не представляват цялото население на Украйна. След приключването на специализираната военна операция ще се разбере какво мисли голямата част от населението и. А междувременно САЩ ще бъдат изправени пред международния съд за тайно разработване на биотехнологични оръжие на територията на Украйна.

31

Анонимен

преди 2 години

Кво му дреме на Зеления, той си чете монолозите и се прави, че е в Киев, да му мислят тия дето нямат 5000 долара да си платят на граничарите.

30

Анонимен

преди 2 години

Факт - Янукович беше първият изборт на 50% повече украинци отколкото Зленски

29

Анонимен

преди 2 години

Преди 10 г. в Созопол една украинка ми се обиди като й казах, че Украйна е най-смешната държава в света, защото президентът й не е украинец. Тя поклати глава и каза - Прав си! Янукович е с руски поризход, макар, че има и малко белоруски корени. Член на КПСС от 1980 до 1991 г. Такъв човек сега в Украйна може да застане начело само пазен от поне 500 гавази. Иначе няма да е жив и 10 минути. Самото му изваждане на Янукович от нафталина показва пълното безсилие на Путин в тази нелепа война.

28

И. Петров

преди 2 години

Този вероятно е не по-малко корумпиран от много западни лидери, но всички видяхме, че го свалиха с преврат, с помощ отвъд голямата вода!

27

Anonimen

преди 2 години

Русия има работа да върши в Украина и ще я свърши. Както винаги досега е довеждала всичко до край.

26

Анонимен

преди 2 години

янукович добре изглежда са го хранили докато е на каишка при господаря

25

Анонимен

преди 2 години

да сайта е проруски

24

Анонимен

преди 2 години

янукович е просто предател на родината си. Не зависимо каква е истината родината му се бори а той я предава. Такива има и в България.

23

Баче Кико

преди 2 години

Така е, Зеленски трябва да спре да се бомбардира сам

22

РР

преди 2 години

Тая руска поглога я изритаха от Украйна, а сега тръгнал съвети на украинците да дава, колко жалки са руснаците, смях.

21

Анонимен

преди 2 години

Всъщност това си продължава да си бъде някакъв проруски сайт. По-дбре да се прекръсти на севодня

20

Леся украинка

преди 2 години

Не си правете илюзии , че вие престъпниците , които избивате украинския народ , ще избегнете ВЪЗМЕЗДИЕТО--ще ви издирим и избием , ЗАЩОТО ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ И НИКОЙ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ВИ СПАСИ , СКРИЕ ИЛИ ЗАЩИТИ! На първо място ще са генералите давали заповедите да се избиват украинци . ГОТВЕТЕ СЕ! !ДА СЕ ГОТВЯТ И ЗАЩИТНИЦИТЕ И СИМПАТИЗАНТИТЕ НА РУСКИТЕ УБИЙЦИ!

19

Анонимен

преди 2 години

Тоя ако го монтират начело на проруско правителство в Украйна, трябва като господаря си да се скрие дълбоко в бункера, щото няма да преживее и 1 ден. Важи за всеки един путински марионетен премиер де.

18

Анонимен

преди 2 години

Гледайте истината - ютуб "Михаил Советский" +18