20

българин

преди 2 години

А какво да дажем за изключително "моралното и скромно" поведение на европейката?Подкрала го е като на световно-не падбира с турци,араби,черни,с *** говорещи на "хъ"/манг-вци/.Само няколко години назад,на такова женско поведение в наше село му викаха "уруспелък".На това му казват по културному равенство н мъжа и жената.

19

Анонимен

преди 2 години

Седемдесет процента са такива шматки,че и *** за зеле не става от тях.

18

Анонимен

преди 2 години

Имали статистика преди масовата миграция на ордитее и след нея?

17

Интелигентен

преди 2 години

Ама дайте и снимки на сексуалните насилници в Европа де! Или не е политкоректно?

16

МВР са престъпници!

преди 2 години

Каква хубава снимка сте сложили на милицйонерски бус дето пребиват хора вътре

15

Бах мама му

преди 2 години

То агрипейците по + зле от талибаните бе......

14

Анонимен

преди 2 години

Да ходят в Африка или Азия, като не им изнася в Европа, там ще са " по-добре", ще цъфнат и вържат...

13

Анонимен

преди 2 години

Ако говорим за "сексуален тормоз" според новите американски стандарти, значи не ме интересува.

12

Анонимен

преди 2 години

Нали всички са равни, да мобилизират 50 на 50 мъже и жени за войната.

11

Анонимен

преди 2 години

Ще пуснем Путин да ни освободи от Брюксел. Вече имаме избор между Путин и Урсула. Конкуренцията ще ги направи по-силни. Диверсификация на идеите.

10

Анонимен

преди 2 години

Путин излекува света от Ковида, ще го излекува и от Жендъра.

9

Анонимен

преди 2 години

Сега е войнъ, има насилие над мъжете.

8

Анонимен

преди 2 години

Разпитайте ги и трите, разберете коя от тях е!

7

До факт

преди 2 години

Идеята е да се прокарат в законите широки дефиниции за насилие, секстормоз, едностранчиви съдебни процедури в полза на жените, така че те да могат да съдят мъжете за щяло и нещяло, да ги рекетират за пари, имоти, родителски права, да им забранят да виждат децата и т.н. Всичко това плюс антинаучните *** теории на Джудит Бътлър.

6

Неоспорим ФАКТ

преди 2 години

Тези които искат да премахнат насилието над жени концентрират усилията си в намирането и осъждането на насилниците . Няма насилници - няма жертви... Тези които търсят сеира и изгодата от съществуването на насилие , концентрират вниманието си върху жертвите... Колкото повече жертви - толкова повече събрани от дарителски средства в личните им сметки. Такива нямат интерес от изчезване на насилието. КЪРЛЕЖИ организирани във Фондации и Конвенции събиращи парите на наивниците под предлог че се "борят"

5

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

НЕ наУЛСКАТА КОНВЕНСИЯ НО да на нормалноста и ХЕТЕРОСЕКСУАЛНОСТА

4

Анонимен

преди 2 години

Малеее то подпукаа и дж-нд-ъри-те! Нали и те при спадат към жените?Я,то каква я мислеха, а каква стана в Европа та? Гледам цел ден протести за права на жените в ЕС, та май те пък ще стават мъже.

3

Жендар ЕС

преди 2 години

Нали почти всички страни-членки на ЕС са ратифицирали Истамбулската конвенция? Май освен да прокарва джендъризма, не защитава никакви права на жените.

2

Пак ИК

преди 2 години

Хайде сега обяснете, че когато феминистките говорят за насилие, освен физическо и сексуално, те имат предвид и ,,финансово", ,,емоционално", ,,психологическо", ,,вербално", ,,онлайн насилие" т.н. Докато пъвият вид насилие е обективно доказуемо с медицински преглед, останалото е от типа ,,една жена каза".

1

миглена

преди 2 години

феминистки мобилизации и ЛевФем лява куиър феминистка група, която се бори срещу насилието над жени, транс и куиър хора организираха протест за насили на ЖЕНИ в софия първо е много гнусно в ситуация на война на наши братя , второ присвоиха празника на жените КЪШ