156

Някой

преди 2 години

До FMCМда, прав сте! И най- големия бич за семейните бюджети на хората идва след няколко години, като обявят, че ще махат "нулички", от цените "за да ни бъдело по- удобно". Аз отлично помня времената, когато хлябът беше 190лв., а билетчето за градският транспорт беше 240лв. Да Ви пази господ Вас, младите, да видите и Вие тези времена.

155

FMC

преди 2 години

Не пишете глупости!!! Ще ви питам като бензина стане 6-7 лева, хляба и той, какви врели некипели ще ги пишете! Но ще е къс о вече. Защото скокът на горивата не означава само, че бай ти *** ще пълни резервоар за 200-300 лева, а и това, че всички цени ще скочат долу горе толкова, настъпвайки хиперинфлация, която няма да бъде овладяна с никакви лихви и данъчни облегчения!!! Кажете най-сетне стоп на оня с алцхаймера, защото на него му остава малко, но вие ще страдате години наред!!!

154

Някой

преди 2 години

До JoeАко акциза на горивата падне, аз ще си изям чашата за кафе заедно с лъжичката - Обещавам Ви.До 194Разбирам хората с вашата професия - Като за нищо неставате да си взимате жълтите стотинки като драскате глупости по форумите без дори и да можете да ги осмислите. Хайде на ляво, и газ нататък.

153

Алекс

преди 2 години

През 80-те САЩ натиснаха Саудатска Арабия да намали цената на петрола си.Съответно и на световния пазар цената се срина и СССР отлетя към вечните ловни полета.Петролната карта на Русия не е толкова силна,колкото си въобразяват ушан*ките.

152

Анонимен

преди 2 години

Ако русия стане демокражия ще я запържат и аз така мисля. Защото за 30 години ще има повече армия от китай и то с тенденция

151

До Някой

преди 2 години

До Някой Искат,но не могат.Жужака е бесен,че операцията зацикли."Джавелина" изпържи доста руски танкове.

150

Joe

преди 2 години

Нищо катастрофално няма. Просто при такива цени ще падне акциза.,защото само ДДС ще пълни достатъчно бюджетите. Или ще има регулиран пазар.

149

Някой

преди 2 години

И тука вече лъсва целият театър със сценарият си. Ако руснаците искаха да превземат Украйна, за 3 дни щяха да ги прегазят (както Грузия през 2008). Но те просто нямат полза от това. Полза имат възможно най- дълго време да има конфликт, та да си продават нефта и газа на безумни за нас цени. Европа получава безплатно още няколко милиона роби, готови да работят на минималните ставки, така че всички са диви и щастливи. Страдат както винаги обикновените хора.

148

Някой

преди 2 години

Наистина ще има рязка промяна във всички цени, ако такъв играч излезе от пазара на петрол. Но аз немога да разбера сегашните скокове в цените на бензина и дизела. Всички говорят "войната, че войната". Абе да не би от Украйна да го помпят този петрол??? Или пък работниците от нефтоплатформите да са отишли да воюват, и няма кой да работи на платформите???

147

Анонимен

преди 2 години

Чак пък катастрофални, тя Русия отива към дефолт, те за запада се замислили. СССР ерата се е върнала с пълна сила!

146

преди 2 години

На нормалните добро утро , на *** ИнХ! Путин остана без козове в ръка и ще търси на всяка цена дивидент от войната, която губи и единствено преговорите могат да отложат краха му. И петролния пазар до седмица две ще влезе в релси с,или без путин

145

Анонимен

преди 2 години

Ще Имаме Конкуренция само в северна корея. И Как е с новата ваксина. Една само ако биеш лекуваш 2

144

Анонимен

преди 2 години

То че ще има катастрофални последици за Русия ще има, но предложете друг начин за справяне с агресията на Русия? Рашистите до толкова са си повярвали че дори и поповете им в богослуженията коментират как Украйна се е върнала при своята майка и как следващите чакащи майчината милувка са Грузия, Литва, Латвия, Естония, Казахстан и т.н. Имах "удоволствието" да чуя една такава проповед. Толкова дивашки шовинизъм светът не е виждал дори по времето на Хитлер.

143

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости! Около 20% от петрола в Европа е руски! 20% и то преди 12 дена! Вече е драстично по-малко! Нищо кой знае какво няма да стане! Даже няма д астине 160$ колкото е ил вече преди 8-9 години!!!

142

гАз

преди 2 години

След първоначалните емоции, следва горчивата реалност!!!!! -))))) Да въ ... и в политическите "лидери" неграмотни! Нали бяхте много ербап, бе, т.ашун.ковци! Бензина и Дизела скочи само с по 0,50-0,60 цента в Европата и вие клекнахте!!!!! Путин е велик гросмайстор, а вие още се играете с кофички и лопатки в пясъчника!

141

Никой не вярва

преди 2 години

На лъжливи руснаци...

140

Анонимен

преди 2 години

За Съдебна реформа случаен принцип за решенията на съда тъмно слушат 15 на 1 вземат на всички юристи

139

Анонимен

преди 2 години

Силна пропаганда. образованието е супер дъно. Учат се глупости. Свободия. Права и глупости. Палачите са с кесии на главите. Вземи 15 палача с кесии омешай ги и тогава съди. И така става

138

Анонимен

преди 2 години

Разликата от стокооборота ни, който беше с Русия и който беше в полза на Русия, отиваше за плащане на национални предатели да прокарват руската политика и забавянето на развитието на България с всякакви средства. Ще се полимерна малко, но е за добро надявам се.

137

Анонимен

преди 2 години

По-важното е, че ще има катастрофални последици и за Русия на Путин.