64

Скитник 13

преди 2 години

Днес.бг е най манипулирания сайт триещ коментари с цел да насочи човешкото мнение и убеждения в желаната от тях посока. Тя Митрофанова добре каза

63

Анонимен

преди 2 години

"Дяволът носи Прада" - Кадиров носи кубинки "Прада" за 13 хиляди долара.

62

Анонимен

преди 2 години

Путин е слаб лидер. Не смее да обяви обща мобилизация и да прати наборниците в Украйна и московските и петербургските пидалчита от руския елит.

61

Анонимен

преди 2 години

Брадатият селскии бек си помисли, че ще е неква звезда между големите шамари. Намери си майстора тоя клоун. Посрещнаха го в ада подобаващо. Небето е ясно,че ще го държи армията с повече самолети. Но търпят големи загуби продължават да падат рускии бракмии. Привидно се правят на хладнокръвни,но се вижда че беснеят. Икономиката се срива, войната за цикли, загубите са колосални. Скоро Китай ще трябяа да им праща консерви.

60

Анонимен

преди 2 години

Kадиров е превъртял. Едва не ни скочи и на нас, възможно е украинците да са пуснали дезинформация, че човек от ФСБ е съобщил маршрута на кадировските специални подразделения още в първите дни на операцията. Нагънали са ги, докато са се придвижвали по най-страшния начин, дори не са започнали да воюват, а вече са ги разпертушинили на няколко места. И се понесе приказката тия от ФСБ са дали информация на украинците за маршрутите. Аз нямам такива сведения, приемам да е възможно 1-2%, няма как из

59

Анонимен

преди 2 години

Кадиров е превъртял. Едва не ни скочи и на нас, възможно е украинците да са пуснали дезинформация, че човек от ФСБ е съобщил маршрута на кадировските специални подразделения още в първите дни на операцията. Нагънали са ги, докато са се придвижвали по най-страшния начин, дори не са започнали да воюват, а вече са ги разпертушинили на няколко места. И се понесе приказката тия от ФСБ са дали информация на украинците за маршрутите. Аз нямам такива сведения, приемам да е възможно 1-2%, няма как изцяло да го изключа като възможност. подчертава той.

58

Възмездието

преди 2 години

Нещата за Путин стават много зле. Вероятно ще го съдят задочно, вече има доказателства за няколко доживотни присъди след руските зверства в Украйна. Има такива задочно осъдени нацисти през 1945. Осъдят ли го задочно Путин няма повече къде да се скрие и падне ли от власт новодошлият след Путин с удоволствие ще го изпрати в Хага за да си изтърпи присъдата.

57

Неразбрал

преди 2 години

А какво стана с оня "призрак" дето унищожаваше сам цели руски ескадрили?

56

Възраждането

преди 2 години

Путин може от Беларус,ноооо само той има право, другите трябва да са в миши дупки.Така ли бре? И кво ще направи вашия ВОЖД? Вероятността да загуби войната не е малка, даже вече я загуби и ае стига перчене, пожьолуйста!

55

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво са унищожили руснаците може би само мечтата на Путин за победа в Украйна, но знам че Украйна са унищожили над 100 единице самолети и хеликоптери на Русия за 10 дни.

54

Анонимен

преди 2 години

ehh ..имало биогични оръжия, ама види ли унищожени са преди да ги отрият .... министърът на пропагандата в русия да се разстреля ..

53

Анонимен

преди 2 години

Вчера, в един военен форум се гъбаркаха, че ако слушаме рашистката пропаганда, то сега Украйна има повече техника, отколкото преди войната. :-)

52

Анонимен

преди 2 години

До момента, в Русия има над 16 000 арестувани човека на протести срещу войната. В два големи завода има стачки, заради заплати и девалвацията на рублата. И още...

51

Анонимен

преди 2 години

Москалските лъжи нямат край!Да не забравяме, че тираните болшевики управляват там повече от 100 години, с малка пауза при Елцин. Цялата система е един репресивен апарат, а хората са свикнали и си знаят да мълчат.

50

Анонимен

преди 2 години

Рашистите го разправят това от десет дни. През това време украинската авиация продължава да изпълнява бойни полети. До момента рашистите са загубили над 70 самолета. Путин търпи брутален разгром. Малки групи украинци, с рпг, джавелин и стингър унищожават десетки бронирани машини и конвои. Цели путински батальони изчезват безследно. Руски войници източват горивото си, за да не воюват срещу Украйна. Дезертьорство. И още.

49

Възраждане на СССР

преди 2 години

Ако украинската авияция оперира от летища в Полша и Румъния, това дава право на Русия да ги атакува и унищожи.

48

Алов

преди 2 години

Бонбардирайте Вашингтон и да се приключва

47

РР

преди 2 години

Биологични оръжия в Украйна,?Тия руснаци тотално са изперкали, хахаха. Бива да не ставаш за нищо, но чак толкова, хахаха

46

Ястребител

преди 2 години

Това са културните особености на бледоликите юдейо-християни - да рушат и унищожават, да убиват и осакатяват, да крадат и експлоатират. Сбирщина от диваци, въоръжени с технологично развити оръжия. От много години проливаха кръвта на другите народи по света, но сега се хванаха за гушите един на друг.

45

Анонимен

преди 2 години

От всичките лъжи има едно вярно нещо- руснакът вместо 70% от парите си ги дава за ядене, а сега ще са 80%, ето за това ще е трудно санкциите да проработят.