125

Анонимен

преди 2 години

А до края на войната ще станат 11000 000.Или аз тебе,или ти мене.

124

До анонимен

преди 2 години

"Война е.Тъжно и тягостно,но тия украинци не спират с шегите и манипулациите...." Шеги? Виж видеото от днес как баща тича с бебето на ръце в болницата, виж безжизненото телце голямо колкото кукла, виж майката, когато й казват че не са могли да му помогнат! Преди няколко дни имаше същата ситуация с малко по голямо детенце.. само за тези 2 деца заслужават да ги разчекнат на кулите на Кремъл. Вървят колони с натоварени пехотинци в камиони - кое му е трудното да ги вдигнат във въздуха стотици

123

Анонимен

преди 2 години

До ММВсъщност гласувалите ЗА са 3 -като изключим Русия и Беларус остават Еритрея, Венецуела и Иран мисля беше другата.От поведението на Китай зависи кой ще излезе по умен- Путин е ясен - свърши, но и руския народ изпуска шанса си света да започне да гледа по друг начин на тях, ако Китай се възползва от глупостта на руските гамени, ще има още по силни позиции без да трака с оръжие.

122

Ss

преди 2 години

Европа да се готви за нова бежанска вълна в началото на април. 145 млн. гладни руснаци ще тръгнат към Европа.

121

уплашени

преди 2 години

Самолет на президентския авиоотряд на РФ е заредил в Петербург и отлита за Вашингтон . 74 % от американците искат НАТО да закрие небето над Украйна .Анализатори предполагат че това е изпреварваща среща на васалите с господарите .

120

Анонимен

преди 2 години

тия пък как ги изчислиха,че точно 11000 са загинали ни повече,ни по-малко

119

Скитник 13

преди 2 години

Да мрът. Каква работа имат в чуждата държава а? Да си бяха седяли на е б ните газове бе-да би мирно седяло, не би чудо видяло-нали така.

118

РР

преди 2 години

Още много ще умрат там, войната няма да спре докато руски войски са там.

117

Анонимен

преди 2 години

До ПачоРашките не си искат умрелите, 'щото требе да плащат милиони на калпак без глава, а сакатите ко да ги праят ...та за това не ги евакуират - и за това тези войничета, на които не им се мре "за путину" зарязват танкове и бягат в тълпите евакуиращи се.

116

Км

преди 2 години

Не дай си Боже,да дойдат китайците да помагат на Путин с малки отряди по3-4милиона души.Тогава украинците трябва да имат много патрони ,за да ги изтрепват.

115

ММ

преди 2 години

Ако Русия е приятелска страна, защо целият свят на събрание на ООН за налагане на санкции на Русия, гласува ЗА само 5 страни гласуваха ПРОТИВ. Даже Китай гласува ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ?

114

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 109"Путин отпразнува със стюардеси загиналите животи на руснаците."Фейк - доказаха вече, че видеото от въпросната среща е манипулирано- мишката е в бункера си.

113

Анонимен

преди 2 години

Малко са, още 10 пъти по толкова им пожелавам

112

Км

преди 2 години

Война е.Тъжно и тягостно,но тия украинци не спират с шегите и манипулациите.Какво става.За 11 дена- 11000 жертви.По 1000 на ден.Абе вие да не играете компютърни игри.

111

Брад Пит

преди 2 години

СРОЧНО! Междугалактическата Украинска Армия е дошла от Андромеда чрез тунел в пространството и корабите й вече навлизат в земната атмосфера. Всеки момент се очаква да десантират по цялата територия на Русия и да унищожат най-сетне кремълския са/трап. Това го съобщи Генерал Зелений Попугай след поредната ударна доза бело.

110

Анонимен

преди 2 години

Поради същата причина поради която доста руснаци са в ес и сащ

109

Анонимен

преди 2 години

След като преди няколко дни Байдън жалеше бедните иранци, дето загивали в Украйна, днес се е коригирал и е казал, че Русия е нападнала Русия.

108

ММ

преди 2 години

Защо русофилите не ходят да работят и живеят в Россия, а предпочитат да живеят и работят в ЕС?

107

Men

преди 2 години

Брей брей как имат тез руснаци още хора да воюват то тъй като е тръгнала работа та до полската граница със руското знаме ще стигне 1 войник и сигурно с колело щото няма да има други пък може Путин да вземе назаем някой от Беларус че може и един да нема

106

Делител

преди 2 години

Спрете ! В Украйна живеят мирни хора . Има и нацисти ! Но - НАТО накара Зеленски да си махне атомните ракети и глави. Край - НАТО СВЪРШИ С ИЗТОЧНА ЕВРОПА ! РУСИЯ - много жертви , много войници искащи да се върнат. Геноцид ! Безмислен. Изхода - ново правителство без Зеленски. Без НАТО. Без Русия ! Румъния, България, Полша . НАТО не пази ! Путин е агресор. Затова пълен неутралитет. Абсурд е да се създава напрежение повече. Изхода за Путин е - оставка на Зеленски , с твърди позиции за изход от НАТО