110

Мими921

преди 2 години

Истинта ще излезе рано или късно !от коментиращите така мислят българите дето държат за Америка и президента байдън психопата.

109

всеки познава такъв

преди 2 години

самите Руснаци не разбират защо е тази война. ама я питайте някой от нашите путинофили.. всичко знаят ,даже ще ти кажат с точност къде са сега атомните подводници на путин , знаят това преди пентагона.. знаят и колко далеч хвърчала новата въображаема ракета на вожда. евала. ако толкова обичаха България колкото Путин отдавна да сме надминали Швейцария

108

Мими921

преди 2 години

Алоо американците разбрахме че мразите Русия !

107

Германец

преди 2 години

Я българските пyтинoпитeци да им обяснят на руснаците тогава, оне като не разбират.

106

Анонимен

преди 2 години

путин е фашизоид!

105

Анонимен

преди 2 години

До анонимен Руският език трябва да бъде забранен, докато не почнат да плащат по 5 евроцента лиценз за всяка написана бука. А за написана от Путин, по 100000$.

104

Ники

преди 2 години

В Русия: Кажеш ли думата МИР -Моментално във Сибир

103

Дедо

преди 2 години

До 7 Отговорът на Бърнард Шоу :Два процента от хората мислят, три процента мислят, че мислят, а 95 процента по-добре да умрат, отколкото да мислят.

102

Ламята

преди 2 години

Ей така кат почнете да ми триете постовете....подлагарскамуработа.Слава на Иранският народ!

101

анонимен

преди 2 години

Българските политици подкрепиха приемането на молбата на Украйна за членство в ЕС. Не знаят ли,че там още през 2016 г. са приети два закона-за държавообразуващите народности,който изключва руското местно население и закона за украинския език, забраняващ руския под всякаква форма в Украйна. По тези закони на руското население там се забранява да заемат постове в държавната администрация, да бъдат избирани на избори и т.н. Същите закони има и в Македония по отношение на българите....

100

Русия потъва

преди 2 години

Русия пак започна да боксува. Кога ще преодолеят азиатската си бедност?

99

Шаши

преди 2 години

Абсолютно сигурно е, че В Украйна вилнеят бандеровци. Дано ги изчистят бързо. Само такава с.*** да не идва тук. По интересно е защо сега, Путин ги започна. Защо се вдига всичко и ни врескат за СО2. Много удобно става всичко. Няма конвой, ваксини, протести. Клатушкат ни, а ние ще хванем тендовагинит от писане. Обединение!

98

Анонимен

преди 2 години

САЩ са най голямото зло за Европа . Умишлено насъскват ЕС и Русия един срещу друг.

97

Анонимен

преди 2 години

И в Испания се говори че Путин са го убили 2017 и това в момента му е двойник,знаех си че Вова не е способен на такова варварство!!

96

мнение

преди 2 години

За това пък в България прекрасно знаем какво се случва в Донбас-още от 2015 г. медиите редовно съобщават и осъждат избиването до миналата година общо на 14 хил. руснаци местно население,от които хиляда деца от националистическите украински батальони като Айдар и Азов,подробно отразиха бомбардирането с бойна авиация на Донецк и алеята на ангелите на централната улица,мемориал на убитите там деца посред бял ден и т.н.Показаха също и бежанците от Донбас в Русия.Тук всичко ни е ясно...

95

Анонимен

преди 2 години

Ако изборите в Русия са фалшиви,значи народът на Русия трябва да скочи масово,не единици а всички и да измете Путин от властта!В противен случай значи са доволни и хич да не ми се правят на Ущипани!Значи може цял строй да произлезе от там,като комунизъм(социализъм дефакто),а не може един диктатор да сменят ,така лиии????!!!!

94

Анонимен

преди 2 години

Путин се оказа егатти и простотто паррче ,потдаде се на провокацията на американците. Сега и Русия и Европа са прецакани а американците потриват доволно ръчички.

93

Анонимен

преди 2 години

До 115, изборите в Русия са фалшифицирани това го знаят и малките деца!

92

Анонимен

преди 2 години

А кой избра Путин?А???!!!!

91

анонимен

преди 2 години

В Русия има тоталитарен режим и хората ги е страх да се надигнат,а искат.Едно време и тук Тодор Живков на избори събираше 99%.Кажеш един виц за Бай Тошо,някой "добросъвестен"съсед те изтропа на милицията и заминаваш към Белене:)Аз лично съм им сърбал попарата на Дотаджиите(доброволни отряди на трудещите се).Подслушваха и снасяха всичко на милицията.Абе надживяхме ги тези неща в България,но в Русия си е все така.