49

Анонимен

преди 2 години

Нищо им няма, ще им мине като на куче.

48

Анонимен

преди 2 години

Миналата година два пъти ходих на морски курорт в България-в Несебър и Царево и на двете места беше претъпкано.Даже в Несебър ходих още в 7 часа на плажа,та да хвана чадър в платената зона,щото бързо свършваха. Аз на очите ли си да вярвам или на писания по медиите?

47

морски

преди 2 години

До /Стига с тоя Китен/ Докато го наричаш Слънчака ще си остане бетонна клoака.

46

Не ни пука вече

преди 2 години

С тези цени на горивата няма и българите да ходят на почивки,просто недоумявам тази политика която се води срещу България и българите,все по-важни са другите,и самите хотелиери правят така,че българите да са най малко желани тук.Времената са вече такива-всеки сам се ОПРАВЯ,всеки сам си ПРЕЦЕНЯ...

45

Анонимен

преди 2 години

90% от хотелите по морето са на олигарси и бивши комунисти изедници на народа Така че ако фалират повечето ще е супер

44

Анонимен

преди 2 години

Продуктът който предлага нашия туристически бранш е ОТВРАТИТЕЛЕН, а от години насам вече не е и евтин. Една природа имаше, която причличаше туристи и те я ***. Направиха от курортите бетонови строителни площадки и гета. Скъпо, долнопробно, най-ниско качество, с отвратително обслужване и навсяка крачка Бай ***, гледащи клиентите си нагло, все едно те са им длъжни с нещо. Затова нямат резервации. Да се оправят. Сами си го надробиха.

43

морски

преди 2 години

Малките хотелчета и етажи от къщи бяха препълнени, защото там не командват мутрите. Стари клиенти в тях обикновено получават отстъпки. За късо време бяха препълнени обаче, а това лято ще са препълнени за още по-кратко.Персонал няма, собствениците ги чистят. Омагьосан кръг!

42

Салко

преди 2 години

Абе да фалират. Не ходя по българското черноморие, защото услугите и обслужването са супер зле. Всеки с малко по-високи доходи ходи в чужбина. Друг е въпросът дали държавата няма да фалира скоро с повишаването на цените на всичко.

41

Да ама Не

преди 2 години

До ГОЛАТА ИСТИНА Ами продаваш си хотела, но някои от тях са незаконно построени. Дотук с продаването. Нещата не са точно така, както изглеждат.

40

Айде стига вече

преди 2 години

Не спряха да реват тия. Колко години да ги подкрепят ? Всички сме зле. Тези пари не ги дава държавата, а излизат от нашия джоб. Да си свалят цените, ако не да затварят. Къде са тръгнали да се сравняват с Турция и Гърция...

39

бизнесмени??

преди 2 години

Пари не изкарвали, на помощи се чака пък за продажба на джиповете и лимузините гък не се чува ..

38

Шебека Калеко

преди 2 години

Ако услугата , която предлагат нашите "хотелиери" е качествена , няма никаква нужда държавата да плаща на германските туроператори за да докарат туристи , те сами ще си идват , но истината е , че който се е прекарар веднъж да дойте в Булгария , повече не повтаря .Така , че да си гледат работата

37

Анонимен

преди 2 години

До хотелиерите- търсим продавачи,шофьори и склдаджии за София. Ако фалирате заповядайте на интервюта. Плащаме малко,работата е много,извънредните часове не се заплащат. Точно както е при вас,тъй че лесно ще свикнете.

36

Анонимен

преди 2 години

С голям кеф тази година, както и през предишните 20 години, няма да похарча и 1 лев на на нашето море, окупирано и бетонирано от мутрите.

35

Анонимен

преди 2 години

Мутрите собственици на хотели и заведения все искат, искат, искат, а какво дават?

34

Анонимен

преди 2 години

То и миналата година било уж зле,пък много места бяха препълнени. Особено малките хотелчета и къщи.

33

Кики

преди 2 години

С голям кеф тази година ще похарча 2000 лв. на нашето море за 1 седмица.

32

Стига с тоя Китен

преди 2 години

Само така! А дано дано войната да продължи до лятото, та да мога и аз веднъж да отида на Слънчака

31

ГОЛАТА ИСТИНА

преди 2 години

Не виждам, какъв е проблема. Тук говорим за бизнес! Продаваш си хотела и отиваш да правиш бизнес в Турция. Защо трябва да чакаш държавата да ти помага? Да си бизнесмен изисква гъвкавост.То дори в една Гърция, условията са по-првдвидими.

30

Анонимен

преди 2 години

Аз ли съм единственият, на когото му посна от нашите ненаяли се хотелиери и техните безкрайни искания?