51

Анонимен

преди 2 години

90% са за русия, 10% от котилото на сащ в центъра на софия са против русия

50

Анонимен

преди 2 години

Разбрали не разбрали русия *** вие гледате

49

До ББ ...

преди 2 години

НАЗДРАВЕ ...

48

До ББ

преди 2 години

Пuч ... И преди ти казах ... Ограничи я тая парцуца ... Нищо не се разбира от мyчeнето ти ... Все имам чувството, че искаш да кажеш НЕЩО ...

47

ББ

преди 2 години

До До Коментаторправ сте,битката е била август месец мисля,бсп-гроб...руснаците го наложиха през ен.чарето които ни управляват!!!

46

ББ

преди 2 години

До До Анонимен 58 ...параграф...нов,децата на руските *** са в САЩ,Швейцария и на путин са там,ама те не са ***...виж тези чийто деца са ни у дома,обаче имаме претенцията да можем да избираме как да живеем...сме "***,Света ни не е същият...парите ви нямат знчение..."титлите" и претенциите ви нямат значение,от значение е това как искаме да живеем!нямате власт да ни налагате вече,погледнете Украйна!Слава на Украйна!!!умират за да могат да са Свободни децата им!!!така живеем хората...

45

До Коментатор

преди 2 години

"откъдето завива на изток до устието на река Вардар. Границата преминава северно от Солун и Атонския полуостров и излиза на морския бряг от устието на река Струма до Порто Лагос, откъдето завива на североизток към Родопите, прехвърля река Марица северно от Одрин, след което включва цяла Странджа и излиза на черноморския бряг. Северната граница достига до Мангалия, откъдето по южната граница на Тулчанския санджак достига Расово на дунавския бряг. Река Дунав запазва граничния си статут"

44

До Коментатор ...

преди 2 години

Защото тогава е сключен Санстефанският мирен договор: "Границите на българската държава: на запад следва старата сръбско-турската граница, включваща Вранянската каза до планинската верига Карадаг. След това границата завива на запад към Кораб планина, следвайки западните граници на Кумановската, Кочанската и Тетовската каза. Продължава на юг по долината на река Дрин, оставя в българска територия Корча и Дебър и стига до планината Грамос, откъдето завива на ... "

43

Коментатор

преди 2 години

Защо национален празник е дата на която е подписан договор между две империи? Ами паднало се е да се бият в България. Цар Овсободител се е чудел къде са робите селяни.

42

По-далече от Азия

преди 2 години

Не трябва да се вярва на Русия,Турция и Китай. Азиатските държави са тоталитарни и несъвместими с европейското мислене!

41

Анонимен

преди 2 години

Много Путинофили, не правят разлика между Путин и Руския народ !

40

Анонимен

преди 2 години

Император Александър II си е мислел, че спасява братски християнски народ. А то се оказала шепа неблагодарни роби, свикнали с османската империя.

39

Анонимен

преди 2 години

най-обичам на Близнашки простотиите да слушам ... Ако не каже, Дишай ... Не дишам .. Велик Инфлуенцър ...

38

ББ

преди 2 години

има опити да бъде разделен Народа ни...ама не ви се случва,ен.чари-патриоте си купят по 10 депутата и толкова,децата ни бяха на Шипка...това ли е разединение,руските агенти ни вменяват какво ли не...и защо вадите от нафталина едни и същи опорковци на путин...време е информационното да бъде почистено...не че са фактор...бизнес са...да им вземем парите на нещастниците!!!

37

Анонимен

преди 2 години

32 години демократите грабят, докато обвиняват за това комунистите. Краденето на държавата трябва да се наказва с доживотен затвор.

36

Анонимен

преди 2 години

30 години комунисти грабят, докато се правят на демократи. Краденето на държавата трябва да се наказва с доживотен затвор.

35

Ангелина

преди 2 години

Близнашки ,точно ти да се изказваш ,за "разединението"и да говориш за ценности е меко казано цинично.Твърдиш :"че националните празници не трябва да се използват за партийна пропаганда и агитация".В това си прав ,но само на думи ,а малко по- долу казваш:"Онзи размахан юмрук ще разделя нацията много дълго време......".Това не е ли партийна пропаганда?!След ,като тези ,които се считат за "елит на нацията" са на такова низко ниво на ценности ,какво да се очаква от масите с промити мозъци на роби.

34

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ Е РАЗЕДИНЕН!!!!! ПРОСТО СРЕД НАС Е ПЪЛНО С евреи,noмацu,турци,гърци,арменци и ***,които саботират Българщината! Българският народ е с Велика и Непобедима Русия и Велик Непобедим Китай! Българският народ мрази и му се повръща от англосаксонци и немци! Точка по въпроса.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРО-РУСКАТА ЕДИННА ФЕДЕРАЛНА ДЪРЖАВА!

33

Анонимен

преди 2 години

Друго си е да ходиш да режеш дърва в Коми и да слугуваш на кадафито в либия.

32

Анонимен

преди 2 години

Екатерина велика- руска царица си купува едно яйце фаберже и плаща с 500 мужика. Та тия дето са ни асвабадили от уж робството са ги продавали като овце на хайванпазар.