32

Д-р Исня

преди 2 години

Случаят Кристиян Николов разкрива корумпираното лице на съдебната система. Категорично дело за ден два се точи години. Чудно ми е колко още може наглостта и лиицемерието да разтегли въпроса "И с'я к'о пра'им?"

31

стига с глупостите1

преди 2 години

Престанете с тия глупости! Бил пил чай от медицински коноп. В България няма такова нещо като медицинска марихуана. И ЕДНА много малка подробност. Упойващите вещества в марихуаната не могат да се разтварят във вода. В спирт или в масло. Но не и във вода. Освен ако не ме убедите, че тоя си е смлял чувал семки (както се прави и кюспето за стръв за риба) и после си е направил един бидон чай с някаква мижава концентрация на THC ?!? Не знам що за човек трябва да си да пиеш чай с 1 пръст лой отгоре му.

30

Край

преди 2 години

2години не стигнаха на българския съд да издаде присъда за престъпление извършено пред 30 очевидци и пет камери посред бял ден насред София.Това е само на първа инстанция. А вероятно ще са ТРИ. Като третата може и да го върне на първата.И това е напълно законно.Наистина ли мислите че за липсата на правосъдие в България е виновен някой си Гешев.

29

Анонимен

преди 2 години

На това правосъдие им пожелавам да имат лична среща с такива като онзи в Борисовата градина дето уби момчето и го пуснаха и този скапан наркоман. Дано близките им и те да разберат на собствен гръб какво е право.

28

Анонимен

преди 2 години

Милен Цветков постоянно го следяха от онова предаване папараци и си го бяха поръчали от доста време, понеже неговото мнение се уважаваше от зрителите и беше свободомислещ, а масоните това не харесват.

27

Анонимен

преди 2 години

съдиите май и те пият чай от био коноп

26

Анонимен

преди 2 години

Егаси правосъдието за две години да не може да осъди толкова очебийна ситуация. Тия ако са в Америка ще умрат от глад. Няма да има кой да ги чака толкова време. Правосъдната ни система я няма и затова мошениците се вихрят. Там трябва тотална промяна в момента е нещо не работещо и то срещу много пари.

25

Радослав

преди 2 години

Колкото осъдиха Местан, толкова ще осъдят и тоя! В България правосъдие никога няма да има!

24

Убийство и жена

преди 2 години

Гешев кой уби сводника Юрий Галев с 7 куршума заради жена ти Детелина!?

23

Комунизъм продължава

преди 2 години

Този ще го измъкнат и то въпреки, че Милен беше публична личност. Ако беше блъснал някой неизвестен вече щеше да е на свобода. Толкова за българското "правосъдие", "демокрация", "правова държава"... Комунизмът си продължава... За комунисти и техни хора законите не важат...

22

Демократ

преди 2 години

Мама е с пари може условна с 3г испитателен срок

21

.!.

преди 2 години

Ако ви се случи подобно нещо не чакайте съдът в бг да разсаде правосъдие! Или се примирете или вземете ножа и колете! Това е единствената истина по нез земи!

20

Анонимен

преди 2 години

Момченцето на мама,което цял живот не е изработило само 1 лев,пило чай с коноп ,,за успокоение,,.Много се е изнервило горкото.Къде е тая чайна,че и аз съм много нервен напоследък.

19

Vai

преди 2 години

Къде ще има присъда-на палатков лагер или в общежитие???Седи мирно селски,балъци нема вече

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен21 А за пияни на талпа не е проблем ли?

17

годжи

преди 2 години

Къв чай бе нашите , от коноп. Та той е мазен, от него масло се прави. Купете си коноп от магазина и го сварете. Става за храна след тренировка. И няма ТХЦ в него.

16

Тираджията

преди 2 години

Вчера гледах Цветков в ютуба където му звъни един и му вика май.мунке малкааа.Посмях се и си спомних за него

15

Debo

преди 2 години

Нещата отиват към условна присъда,не случайно толкова време мотаят делото и бутат пари по съдии и адвокати

14

Анонимен

преди 2 години

Преди дискотека пийте чай за успокоение. Лекува травмите в мозъчната система.

13

Така е!

преди 2 години

Подобно дело водих точно 5 години, За съжаление