49

Кико

преди 2 години

Рибата се вмирисва от главата! На Бай Рашо, внука още ли е в управата на държавата! Затова сме на това дередже! Кире ,вземи се в ръце(ако не те е страх)!

48

когато

преди 2 години

мвр вьрне откраднатото и аз сьм служителка на руските 6пиони

47

Чичо

преди 2 години

Радославе, баце, нещо яко ти хлопа дъската. За такива като теб е крайно време да бъде направен закон, отнасящ се за поругаването на паметници и говорещите против освободителите на България - братято руси! Да има високи парични глоби, а при рецидив - и затвор!

46

Радослав

преди 2 години

До Чичо: 1. Това не е паметник на освободителите на България, а на поробителя!2. Ако просто се махне няма да има нужда да го клепат!3. Кога най накрая русоробите ще започнете да правите разлика между съветския поробител и Царска Русия? Даже те самите си казват, че са различни държави, но вие никога не я научихте тази разлика и си повтаряте като папагалчета това което са ви учили в БКП! СССР и Царска Русия имат толкова общо колкото Северна Македония и Македония на Александър Велики!

45

Анонимен

преди 2 години

Комунист-социалист и спазване на закони. Това е утопия, за която няма никакъв спор. Те си знаят едно, да го набият, да го пратят в лагери за престъпници и т.н. Другарите никога няма да уважават законите. Вижте им коментарите и ще разберете що за хора са.

44

Анонимен

преди 2 години

Този паметник трябва да се махне.

43

Анонимен

преди 2 години

Няма значение кой какво мисли. Има закон за МВР и той трябва да се спазва. Не можеш да задържаш малолетни под стража без родителите за знаят. Това е и няма тълкуване , а се спазва.

42

Чичо

преди 2 години

Трябвало е просто да им теглят един як пердах и да ги осъдят на обществено полезен труд! Що за извeрг трябва да си, че да посегнеш на паметника на Освободителите на България?! ***!

41

Роро

преди 2 години

Поредните гаменчета с богати родители, които надделяват над законите като рушат и чупят, защитени от американските ***!

40

Радослав

преди 2 години

А иначе всички комунисти които толкова възхваляват съветския поробител са и хора които с радост биха издигнали паметник на башибозука които е изклал Батак! Пак ще е паметник на поробител, само трябва Турция да се сети да им хвърли малко пари и с радост ще го издигнат, така или иначе са свикнали да издигат лозунги във възхвала на поробител!

39

Радослав

преди 2 години

Които преди ни продаваха на СССР! Единствената разлика между *** и американороби е валутата в която им плащат за да предават народа си! Иначе, са си от едно котило и една рода! Просто когато предишния робовладелец фалира се ориентираха към нов по платежоспособен робовладелец! Това е единствената разлика между старите комунисти и новите евроатлантици! Иначе са си същите хора, просто с нов договор и нов работодател!

38

Радослав

преди 2 години

Докато във всеки град има паметник на съветския поробител, винаги ще има национални предатели които да го възхваляват и да са готови на терористични атаки в църкви само за да покажат какво щастливи роби са! Да се заличат и няма да има причини нито за драскане по тях, нито за уволнение на полицаите които просто си вършат работата така както е заложена по закон! А на комунистите които сега ще ревнат, че България сега е зле ще кажа, нормално, управляват ни децата на същите национални предатели

37

Анонимен

преди 2 години

В Украйна се мобилизират 16 г възраст даде бият и стрелят тук 16 г годишните били деца и може да си правят каквото поискат ,за какво да уволняват полицая като тия може и пияни и дроогирани да са били и със сигурност някой ги е накарал

36

Не е правилно

преди 2 години

Меко казано не одобрявам това което прави този самозабравил се диктатор!, но пръскането по паметници и сгради си е акт на хулиганство и полицаите са в право да арестуват

35

Анонимен

преди 2 години

Фитнес,учене, фитнес,учене,че те кога ще схемаджийстват,основното за което са станали минцюлаи. Да минат и един курс как да не стават съучастници в престъпления. Гледам едни постоянно си купуват части без документи от незаконната автоморга между Горубляне и младост 4 стопанисвана от Сашко сина на Митко милиционера.

34

лентата назад

преди 2 години

Интересно , комунистите и Русия все виновни !? Добре де , нали и в другите държави , нови членки в ЕС като България е имало КОМУНИЗЪМ ?Къде са те сега , и къде НЕ СМЕ НИЕ ?Айде , изкихайте се по въпроса !

33

Анонимен

преди 2 години

А Рашков, кога ще си ходи? Оставка !!!

32

следва ...

преди 2 години

Премиера ще награди децата , с орден ''СТАРА ПЛАНИНА'' 1-ва степен , след което депутатите ще си вдигнат ПАК заплатите , с още 700 лева , и понеже закъсняха , ще се наложи със задна прашка , т. е. дата !

31

Анонимен

преди 2 години

Бетона трябва да се махне. И този надпис на него е лъжлив. На който му харесва СССР да ходи в КНДР.

30

Габи

преди 2 години

А замерянето и омърсяванито на обществени сгради не е ли престъпление?Защо хора правили това станаха министри депутати и взеха властта?Тези закононарушители бяха аплодирани и подстрекавани и от президента. Другите, които не участваха в тези безчинства бяха наричани мутри. От кой да вземат пример децата?