227

анонимен

преди 2 години

И ЗАЩО ДО СЕГА НИТО ЕДИН ЕМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ НЕ БЕ ОСЪДЕН ЗА ВОЕННИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ. СПИСЪКЪТ Е ДОСТА ДЪЛЪГ НА ДЪРЖАВИТЕ КОИТО СЪСИПАХА И ИЗБИХА ХИЛЯДИ НЕВИННИ ГРАЖДАНИ И ОСТАВЯЙКИ САМО РУИНИ ОТ ДЪРЖАВИТЕ ИМ. КАК НИКОЙ НЕ СЕ СЕТИ ЗА ТОВА А СЕГА ПУТИН ИМ Е ТРЪН В ОЧИТЕ.

226

Анонимен

преди 2 години

Руската армия е втората най-мощна армия в света след САЩ, според оценките на Пентагона. Много ми е любопитно да видя кой и как ще изправя Путин където и да е... И къде изобщо ги образоват такива глуповати "експерти", кой ги нарича експерти, като нямат акъл повече от мравка?

225

Роза

преди 2 години

Дори и ако осъдят Путин доживотно и той умре в затвора,той вече е стар човек с изживян живот.Пет пари не струва живота на Путин!Много по-ценни са животите на хилядите млади хора от двете страни ,които няма да възкръснат!

224

Анонимен

преди 2 години

Не, няма да има международен трибунал за Путин.Но за потстрекателите - САЩ страните от ЕС ЯПОНИЯ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ АВСТРАЛИЯ такъв ще има.Те са главните виновници за всичко случващо се.Гледайте филма на Оливър Стоун ""Украйна в пламъци" иИ френския филм ^ Маските на революцията".Ще разберете как САЩ и Великобритания са финансирали и подкрепяли неонациските баталиони " Азов" "Айдар" и Свобода"

223

Хахаха

преди 2 години

То ще има много да почака,че дълга опашка има пред него.Преди него са американските президенти.

222

Анонимен

преди 2 години

клип от видеоиграта Digital Combat Simulator е бил пуснат онлайн с подменена информация, за да се твърди, че това е истински украински изтребител, свалящ руски самолет.

221

SS

преди 2 години

И ПОМНЕТЕ ! ЕДИН ДЕН ЩЕ ИМА НОВ НАРОДЕН СЪД !!!

220

Анонимен

преди 2 години

Начи ако изправят путин до нега трябва да е Байдън.

219

a

преди 2 години

Я по добре в руски затвор!

218

Анонимен

преди 2 години

Путин пред трибунал?! Не думай!!! А не се ли страхуваш, че може да се яви пред трибунала на танк?

217

Тцтц

преди 2 години

Всички тия изявения на натовци, на експерти и всякакви такива измислени и неразвити хората ми напомня за кампанията за ваксинация. Само дрънкане на глупости от хора, които нищо не знаят и накрая видяхме как свърши - никаква полза и ниска ваксинация. Същото става и тук, значи няма нищо вярно от това което говорят. ИСКАМ ДА ПИТАМ ТИЯ РАЗБИРАЧИ : АБЕ ВИЕ ЗА *** ЛИ НИ МИСЛИТЕ? Смърт на украинските нацисти убивали българи

216

Анонимен

преди 2 години

Дааа!!!НАТО също!!!Китай за геноцида също!!!Мхм....100 % сигурно!!!

215

мда

преди 2 години

А за жертвите в Ирак, Либия, Сърбия имаше ли осъдени?

214

Спеца

преди 2 години

Не си учил достатъчно доценте!Първо победителите не ги съдят,а войната сега започва ,второ фашизма трябва да бъде унищожен физически е решение на международен съд!Щял да съди Путин?А американски президент да си видял осъден?

213

Нормален

преди 2 години

Всеки който заплашва с ядрена война...е ненормален...

212

noFreeman

преди 2 години

аз пък не познавам такъв, който да е срещу Русия бе кр.,е,.те,н... такива като вас с пенделските брадички на ешафода и то много скоро..

211

Ром'с

преди 2 години

Сега пък да не започнат, да търсят руски шпиони и да приемат, че е.. всички които не подьржат линията на партията-САЩ

210

Анонимен

преди 2 години

Всички родни мишоци се оакаха от страх :) ама то вие сте добре тренирани 500 години :)

209

Анонимен

преди 2 години

Фашистите, нацистите, убийците от "Десен сектор", бандеровците, из.родите, които гориха бременни жени и деца в Одеса ще бъдат наказани..............руснаците си знаят работата!!

208

Анонимен

преди 2 години

Трибонал ако останем живи бря,много специалисти ,много дипломати и политолози ,много натовци които не са ходели и в казарма ,сега вече с вашите изказвания ,само нагнетяване положението ,не става така господа