122

Апокалипто

преди 2 години

Започва да ми писва от ла.ната които творят наще управляващи,медии,разни там анализатори слагачи...ако тук навлезе руска армия трябва да ги посрещаме с баници и печено прасе,барем обезпаразитят и ни отърват от всички крадливи и гнусни западно отворени слагачи,защото иначе сме загубени...

121

1

преди 2 години

Кириле гласуваь за теб но се оказа тъппо *** проддажно...само приказки и тъппотии..като се почне от завода за електромобили който година по късно е още гола поляна, мине през тъпотиите които сътвори да се слагаш на тоя и оня и напъните да си първи глас в хора което е трагикомично на фона на пилешката сила на държавата ти и се стигне до това да искаш оставката на единствения свестен министър в правителството ти...аз бях до тук...на следващите избори ще видиш парламент през крив макарон

120

Анонимен

преди 2 години

И Нинова каза на Киро и ПП, че ако така постъпват с хората им, ще разтурят правителството, на нея също и писна от глупостите им, дайте властта на БСП или разтурете това правителство!

119

Мразя фашизъм!

преди 2 години

До Гиб Мелсън Повтарят нацистката пропаганда едно към едно по медиите, а западните държави, сега усетиха ли се, че и на тях им го вкарват полека и яко, а не само на източна Европа? Ако така се държат, не знам докъде ще стигнат!

118

Анонимен

преди 2 години

Кироооо, махай се заедно с приближените си и партията си, не ръководиш добре страната, унижаваш българските генерали, пара-зит си, говориш неща, които са вредни за българските интереси и така работиш срещу страната, ще доведете страната до катастрофа, не ставаш за управляващ - ти и приближените ти!

117

Гиб Мелсън

преди 2 години

Гледам по всички наши телевизии тече невероятна военна и политическа пропаганда. Такава пропаганда на която биха завидяли дори украинците. А един адвокат дори си позволи да наругае в ефир руския посланик. Направо ми се драйфа от нашите слагачи и подмазвачи. Не знам докъде може да стигне човешкото падение.

116

Анонимен

преди 2 години

Киро, вредни сте за България, разбираш ли - ВРЕДНИ, а ти си пара,зит!

115

ъъъ

преди 2 години

Бе, може и да е подготвен човекът, но самият факт, че точно ти го казваш го прави .. лек.

114

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНе, просто Киро е един клоун, не знае къде се намира и какво да прави, нито защитава българските интереси, затова трябва да се махне заедно с партията си и приближените си! Да не говорим, че унижава и българските генерали, сменяйки ги като носни кърпи, мислейки си, че те са "негови" , а не за да защитават България и министри на България!

113

Зайо Байо

преди 2 години

Подготвен!? Гледах му интервю по БТВ на новия министър преди месец е дадено. Брюкселски бюрократ който 10 минути освен шаблонните бюрократични приказки друго не каза. Бог да пази България и всички граждани на България!

112

Аве, кире

преди 2 години

Научи го тоя български. Думата "послушен" не се чете "подготвен".

111

бааа го

преди 2 години

Това момченце за три месеца се наака до плешките!

110

Сина

преди 2 години

Браво на ген. Янев! Някой трябваше да каже на това умопомрачено от запада недоносче Киро как стоят нещата! Киро, пътник си- за спокойни времена може и да ставаш, ама при военно положение не струваш! Трябва хора с мисъл, говор и култура, а ти се излагаш и дразниш мечока, от което ние само губим, Киро!

109

Кирил

преди 2 години

Нямаше по-подготвен министър който да запази българския интерес от Янев, ама ти го продаде... Затова ти пиша на ти, защото си същия *** като Тиквата -той ***, ти ***, ще се разберете...

108

Широко затворени очи

преди 2 години

Той и просто Киро беше най подготвен за министър председател !!! Без двойно гражданство .....

107

Анонимен

преди 2 години

Пари да вдигнете заплати и пенсии, Няма! А за няколко часа гласувахте 50 милиона за помощи на Украйна. Сигурно е, че ще видят помощ през крив макарон, Кирчо виждал ли си крив макарон? Точно като тебе толкова крив.

106

Ямболски цървул

преди 2 години

Оставка на цялото правителство!!!! Тези ще ни вкарат във война!

105

Анонимен

преди 2 години

Оставка на тая шайка национални пред,ате.ли!!!

104

Анонимен

преди 2 години

Няма по-неподготвен за премиер от Петков...

103

Анонимен

преди 2 години

Защо не си избрахте направо някой американски транс-*** за военен министър на Република България и да се приключва вече!?