52

Анонимен

преди 2 години

По кротко с призивите за изгонване на посланиците. Българите да не вземат и сега далновидно и символично да обявят война на Русия и после да са изненадани от бомбите? Това вече ни се е случвало. Война е, истинска. Това не е измислената пандемия. От вируса и от ваксините оцеляхме някак си. Но от войната няма измъкване! Който иска да воюва - набират доброволци!

51

Mopcku_

преди 2 години

Тъй ли госпожо Митрофанова? Че онзиден вечерта отворих да гледам в ютуб Новости на Телеканал 1. Ами че първото което ми направи впечатление беше, че руския репортер в Доббас се разхождаше без жилетка, говорейки колко лошо ги обстрелвали украинците.Втори. И дума не се обели, че цяла Европа е забранила руски самолети в небето си. Е. Къде е пропагандата? Никой не вярва на лъжливото пвчарче от Масква!

50

Анонимен

преди 2 години

Запада тика България към война !!!!!!

49

подлогa

преди 2 години

Аз като една класическа евроатлантическa подлогa ви пожелавам уважаеми от руското посолство #ИДИТЕНАХУЙ

48

Василев

преди 2 години

Тзаи война не е наша!Тази война е между САЩ и Русия, а някой ни тика насила да застанем на фронта, както е станало през ВСВ, и после ние платихме сметката на великите сили!!!Това е българският национален интерес, някой изобщо знае ли за какво става на въпрос, когато страни от НАТО помагат и даряват оръжие на Украйна!Ти вече ставаш страна в този конфликт!Ние сме по пряка линия на 300км. най близка точка през Черно море от Одеса до Варна!!!Агент Бенджи Галахар!ЦРУ!!!

47

Анонимен

преди 2 години

Румен, а как ще наречеш американски президент, дето съвсем умишлено хвърли атомни бомби в Япония?! Колко мъже, жени и деца изгоряха в ядрения огън, взривен с пълното съзнание, че убива цивилни?! Я по леко, да не вдигнеш кръвното?!

46

Анонимен

преди 2 години

Знайме ги и ваще ,,медии ,, Ние гледаме частни руски медии а не държавните като 24 часа ру и подобни така и западно демократични разбирай ,,български,, Мерси от тия предатели.Те ни докараха да най голямата национална катастрофа. ЕВРОГ.ЕЙСКО робство .Довело България до един милион убити и два милиона бежанци за 15 години мацен - ГЕРБЕРАС ЕВРО.ГЕ.ЙЗЪМ .ХАЙДЕ ДА СЕ ХОДИТЕ ВЕЧЕ ЯНКИ. Янки гол хом .

45

Петолъчка

преди 2 години

Какъв уникален изказ от посолство! Да се чудиш защо ли целия свят ви намрази за една нощ. Бог ще ви съди за всичко което правите в Украйна. В новата история ще бъдете запомнени с едно ДИКТАТОРИ. Всичките тези човешки животи ще ви тежат години.

44

Анонимен

преди 2 години

Малко им е. Спрете им тока и водата на посолството.

43

Анонимен

преди 2 години

Скандален изказ. Я направо си обирайте крушите към родината като сме ***. Липсва ви елементарно възпитание.

42

Румен

преди 2 години

До ВасилевАбе Василев ... товите ли деца умират в Киев и Харков.. каква подкрепа за Убиец... Какво търси *** в независима държава..нали щеше с цветя да го посрещата там... аз съм живял 10 години в москва... бяйгайте далеч от тази държава.. не хората..но 10% са ръководния олигархичен елит и управление---там е малко да ги разстрелят... Ако вашите жени и деца гинат в София --ти пак ли този изверг ще защитаваш... долни *** такива

41

Анонимен

преди 2 години

Що да не изтрият мисирките половината постинги, които казват как да се заобиколи цензурата.Що бе ***, нали се борите за свобода на словото. Не 112-то място - 512 ще станем.

40

мечо пух

преди 2 години

Ами ще ги блокарат, като постоянно използват в обидите си срещу Русия нецензурни изрази.

39

Анонимен

преди 2 години

най високата ограда и обградена територия е на козяк я приближи само там ще разбереш

38

Какви

преди 2 години

"ИНСТИТУЦИИ" имате на чужда територия бе, империалисти? Я си налягайте па рц алите! Вече не е оная: "Курица не птица, Болгария не заграница" - превод" Кокошката не е птица, а България не е чужбина. Преводът посвещавам специално на един младеж, който видях вчера в метрото, той руски не знае. Звънна му телефона със "страна огромная" и снимка на цял екран на пу ТК ин.

37

Анонимен

преди 2 години

Не само това, ами и разни продажни сайтове като фрог и дневник са забранили коментарите, явно не искат да се знае мнението на хората, а да си пробутват продажните статии.

36

Анонимен

преди 2 години

защо Лорер не се отказал от израелското гражданство и легитмни ли са решенията които взима в министерството

35

Анонимен

преди 2 години

блокиран е сайта на руското посолство в софия ех какви натегачи са нашите власовци и бандеревци

34

Анонимен

преди 2 години

Румен радев ще носи отговорността той докаро - канадско еврейската клика

33

Василев

преди 2 години

Това е самата истина, не само сайтовете но и се блокирват IP адреси , които застават аргументирано и логически да защитават руската страна и как да се защитят българските национални интереси в тази война, където България вече навлиза все по близо до епицентъра и театъра на военните действия!!!Агент Крис Ръскин!ЦРУ!!!