148

Анонимен

преди 2 години

Украинците най-добре знаят кой им е враг и се бият ожесточено с него. Путин нагази в украинското блато, а то ще бъде по-страшно от афганистанското. Никой руски младеж няма да иска да е войник в окупирана Украйна, защото там ще го чака смъртта. Имам съм възможност да говоря с руснаци воювали в Афганистан, единият беше с ампутиран крак. Войната е тотална гадост!

147

123

преди 2 години

Разберете ВОЙНАТА НЯМА ПРАВИЛА..ЗАТОВА Е ВОЙНА....

146

Анонимен

преди 2 години

3500 окупатори вече предадоха Богу дух, броят им ще расте.

145

Бат Пешо

преди 2 години

Само дето не ми е ясно къв го дири тоя "героичен народ" чак в България побягнал. И не говоря за жени и деца. Ще виждаме тепърва във всеки български град млади здрави украинци на по 25 години. Тука е големия въпрос, дали ние ще се държим с тях така както те се държаха с нашата диаспора там. До тук поне показваме, че сме по-хора от тях. И дано така да си остане

144

Глеб

преди 2 години

Путин трябва да дойде да види с очите си защото иначе никога няма да повярва че НАТО всяка България защитава неговите интереси повече от Кремъл . И без бой българите виновно свалят *** само като чуят руска реч , това е държава на не щатните *** на Кремъл , сервитьори и портиери .

143

Анонимен

преди 2 години

Украинците са жертва на имперските амбиции на САЩ. От 2014 година Западът ги изсмуква като ресурс и развращава като човеци. Една лъжа повторена много пъти трудно става истина, особено днес. Медицинският фашизъм беше разконспириран, но не е ликвидиран. Войната в Украйна ще му позволи да се преструктурира и от изхода й ще зависи целият ни живот след това. Пропагандата е яростна, защото залогът е голям.

142

Война

преди 2 години

Още няма. Ако имаше истинска война нямаше да има никаква комуникация, всичко щеше да е прекъснато.

141

Solar Power

преди 2 години

До Боби: А ти отговори какво дири Русия в чужда държава ? По същата твоя логика дай и ние да окупираме Македония понеже там горят български знамена и не ни обичат ... а пък има 100 хиляди които се чувстват българи ? Ходи си обръщай копейките на долари,че курса пада. Агресора е Путин и трябва да се махне от чужда територия. Двете републики да станат автономни (свободни избори с ООН) и Путин да плати сметката за разрушенията.

140

Анти комунист

преди 2 години

Путин ще бъде изкаран от бункера си със шутове от собствения си народ и предаден ба съда в Хага . Сагата му ще приключи с публично обесване заради геноцид срещу човечеството и съвременния свят. Екзекуцията му ше бъде предавана онлайн пред целия свят . Позора на един диктатор

139

Направо недоумявам

преди 2 години

Как може да коментирате война ?! Кой подкрепял Зеленски кой Путин ?! Наясно ли сте че само на единия да му превъртят сачмите и сме пътници всички ?! Ядрено оръжие , говори ли ви нещо , единия има другия няма ...само този факт може да реши войната за секунди , няма НАТО и няма ЕС !!! Те ще дойдат като хиени след това да оглозгват всички останки от нас ... защо не мислите бе австралопитеци ?!

138

Анонимен

преди 2 години

народ финансиран и подкрепен със чужди оръжия и много пари :)))))))))))))))

137

Анонимен

преди 2 години

Виждате как пропагандата и войната увличат като наркотик. От един момент нататък се загубва разсъдък и няма връщане назад.

136

Анонимен

преди 2 години

Да напомним, че и украинците изнесоха на плещите си голяма част от ВСВ и успехите на Червената армия. Войници основно от Одеска, Киевска и Харковска области участваха във войната срещу Османската империя през 1877 - 1878 г. Днес техните потомци са готови да умрат за свободата и независимостта на родината си. Те бранят родната си земя от имперските амбиции на Путин, който се размечтал ,че ще бъде като Петър и Екатерина . Не е научил най-важният урок - Всяка империя рано или късно умира!

135

Анонимен

преди 2 години

Много хора ядреното оръжие го нямат за нищо. Беше немислимо Русия да нападне Украйна. Никой не вярваше, че руснаците ще се усмелят, било блъф и пропаганда. Сега ядрената заплаха била блъф. Не знам Путин дали е луд, но със сигурност на запад, даже и в Бг много хора са полудели от промиване на мозъци.

134

Путин е пътник...

преди 2 години

Щом и Орбан заклейми Путин, нещата при Путин са много зле...

133

Анонимен

преди 2 години

Лукашенло ще спасява Путин? Ето това е новина. Тотален руски резил

132

Фдф

преди 2 години

ХАХА, след като вчера излезна новината че *** на Путин ще влизат у затворите, виждам че в днес бг много се е променил тона нешо. До преди това имаше сумати уродчета подкрепящи джуджевия диктатор. Жалка работа.

131

Анонимен

преди 2 години

Истината е че, световния елит който дърпа конците постигна целта си, а тя беше да вкара двата православни народа в братоубийствена война и да дестабилизира целия регион. В момента от украинците най- активно се сражават "Десен Сектор". Путин губи инициативата, скоро ще се присъединят и фундаменталните ислямисти на убития през 90 Дудаев. Путин не може да води мащабна война защото украинците държат цивилни като щит, в населените места. Ще стане като в Сирия дълъг и кървав военен конфликт.

130

Кики

преди 2 години

Украйна приветства най големият комедиант на света мики маус, извинете Путин.

129

Анонимен

преди 2 години

Путин живее във въображаем свят повече от 20 г., заобиколен от лакеи. Има абсолютна власт,но идва един момент на сблъскване с действителността, същински удар в стената. В последните си дни през април 1945 г. за да се успокои Хитлер разговаря с Алфред Шпеер за грандоманските си проекти за преустройство на Берлин, градиозната Щатсхале и обновяване на гр. Линц. Сега Путин е в същото положение, задоволява амбициите си за нов СССР, за разправа с нацистите и всички измислени от него врагове на Русия.