50

АнонимеН

преди 2 години

НАЙ-ДОБРЕ Е ЦЕЛИЯ РЕЖИМ ДА ПАДНЕ В КОМУНДЕЛИСТАН И ДА СЕ ПРОВЕДАТ ПЪРВИТЕ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ В МОРДОР ЗА ПАРЛАМЕНТ!

49

АнонимеН

преди 2 години

ИМА ОЩЕ ЗА ТЕПАНЙЕ КА ПУТИНИСТИ!!!

48

Анонимен

преди 2 години

ВМЕСТО ДА ПРОТЕСТИРАТ,ДА ФОРМИРАТ ДОБРОВОЛЧЕСКИ ПОЛКОВЕ И ДИВИЗИИ HEMINGWAY И ДА СКАЧАТ НА ИЗТОЧНИЯТ ФРОНТ!!!

47

Евстатий

преди 2 години

Калкулатор Василева, а когато Европа протестираше срещу ковид мерките не ги забелязахте?

46

52

преди 2 години

Всичкото негро, лесбос и педро на протест су Русия...

45

аз

преди 2 години

Тия всичките протестиращи да взимат по един автомат и да заминават в Украйна. Украйна има нужда от ВАС!

44

Анонимен

преди 2 години

Джокович не го пуснаха на Австралия оупън, ама тук кво виждам? Къв е тоя мравуняк?

43

Анонимен

преди 2 години

Ко стана с коронавируса? Как са се нагъчкали само! Калпак до калпака. Никаква социална дистанция. А наш Кантарджиев си доди на местОто и стана шоумен. Но поне се изкъпа за първи път.

42

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

Когато видим голяма тълпа на "Under Der Linden", хубаво е да помним, че там тя се е събирала по различни поводи през годините.... https://gettyimages/detail/news-photo/olympische-spiele-1936-in-berlin-jubelnde-bevoelkerung-an-news-photo/545731439

41

Анонимен

преди 2 години

Тия па къде залетели. Разбиха я Русията и Путин с тея митинги. Ай да ми посочите къде е Украйна на картата, въпреки, че не е малка. Вече се убедих, че най-добре си живеят градовете държави. Някой скоро да е чувал кво се случва в Лихтенщайн? Който има имперски интереси, дава свидни жертви.

40

АК-47

преди 2 години

Да, войната е отвратително нещо. Но едно не мога да разбера. Къде са били всички тези протестиращи, къде беше ЕС, къде беше САЩ 8 години, когато Киев изби стотици деца в Донбас, избити са 14 000 невинни граждани. Децата учеха години наред в скривалища и укрития, нямаха елементарни условия за нормално детство. Бъде бяхте всички оплаквачки сега.

39

До 44

преди 2 години

100% са. Трролът в сайта не го брой. Той няма мнение.

38

човеко

преди 2 години

Да бяха излезнали така и срещу ковид мерките досега нямаше да ги има .А сега Путин ще си го премести от единия в другия крачол!

37

Анонимен

преди 2 години

Ще се приберат нс хладно вкъщи, а другите на гладно. Да видим кой ще издържи повече:) Залагам, че тея нагладно първи ще искат да обесят диктатора. Вече има разкол при олигарсите и военните в русия.

36

Анонимен

преди 2 години

Абсолютни натегачи и слагачи са това журналистите. Никога не се отразява реалната действителност, а тази, която е угодна на силите за деня. Така беше и с ковида, така е и с измислената война. Жалки сте. Хора без достойнство.

35

Фалшиви Новини

преди 2 години

това е Снимка от АнтиКОВИД протест на който лично бях, тука в Германия не знаем, дори къде Украйна се намира! защо лъжете?!

34

Анонимен

преди 2 години

Очаквайте медийно наводнение за протестите срещу Русия в следващия месец. Разбира се, нямаше нито дума за протестите в Канада срещу ковид ограниченията и за бруталните репресии там. Всеки един мирно протестиращ канадец беше обявен за тepоpист и банковите му сметки бяха запорирани (вероятно и конфискувани). Света не отива на добре!

33

Анонимен

преди 2 години

Като протестираха срещу мерките, пишехте стотина човека. Жалки сте

32

Роза

преди 2 години

Някога имаше песен със заглавие:"Как да стане сън войната".За жалост сега тя не е сън,а горчива реалност.Пожелавам на младите поколения да успеят да изградят един по-добър и по-мирен свят,в който войната ще бъде наистина само един страшен ,кошмарен сън,а не реалност!

31

Анонимен

преди 2 години

Ще се приберат на хладно вкъщи...