277

Анонимен

преди 2 години

Как ще ми забрани да гледам руски медии тая .. да не би да се вживява като хитлер

276

Ако си сериозен

преди 2 години

"Ако някой иска да разбере истината нека гледа руски новини......" си бавноразвиващ.

275

Анонимен

преди 2 години

Много лошо впечатление прави спирането на руските стриймове. Би трябвало всеки да има правото да покаже гледната си точка, пък била тя и лъжа. Значи можехме да гледаме всичките анти-ваксърски глупости, всичките конспираторски теории и не знам какво още, но нямаме право да гледаме руската версия на събитията. Жалка история. ЕС трябва да се замисли, че в момента в който Русия се оттегли, Украйна ще е наш проблем. Огромен хуманитерен проблем.

274

Анонимен

преди 2 години

тази неизбрана престъпница скоро ще гледа света през решетки, чии пари раздаваш бе таласъм? на кого ги даваш? на тея дето горят българи и късат българските знамена ли? и дето поругават паметниците ни? смърт за уши фон ботокс. смърт за ЕСССР

273

Анонимен

преди 2 години

Ако някой иска да разбере истината нека гледа руски новини. Там нещата са обяснени много спокойно, всичко се излъчва без паника и истерии. За каква журналистика говорим ако не представяте всички гледни точки? Не че съм очаквал нещо друго от западняците, пред които Работническо дело пасти да яде.

272

ББ

преди 2 години

До Анонименуау загуби,загуби бяха плащанията към путин от корумпирани ес политици,с които развива ВПК и заплашва плащащите му и децата им,май се осъзнават...и май свършва...и май китай ще стои ама зад него...отива си...путин се застреля в украйна,ако има и капка чест и достойнство да се гръмне и освободи Народа на Русия от позора и срама!!!

271

ББ

преди 2 години

До Анонименуау китай...уау...беден духом...путин обедини и създаде Украйна с тази война...кое не разбираш...ще уплашите украйнците...ще ги купите...рушите домовете им...прогонихте децата им,извършихте грях който нито Бог нито Света ни нито украйнците ще ви простят...Каин-Путин...убива братята си...никога повече няма да ви се доверят и ви приемат за близки...за векове,говорим за морал...за божии ценности,Света ще ги подкрепя,те са силни и смели и ще ви върнат от там от където сте изпълзели

270

Анонимен

преди 2 години

А Захарова най-тържествено е призовала Г 7 да си пресметнат собствените им загуби от наложените срещу Русия санкции.😂😂😂

269

Анонимен

преди 2 години

Разбрахте ли сега, европейци? Имате си злобата и цензурата на Хитлер спрямо Русия. Добре че братушката е мнооого здраво въоръжен и вече е избомбил всички украински летища, за да не може самолет с оръжия да кацне. А до часове започва щурма на обкръжения Киев. Нито милиардите им ( Норвегия дава 2 млрд крони на Украйна, а Германия 400 млн евро), нито оръжията ще им помогнат. Русия налага тежки контрамерки, а Китай стои плътно с нея.

268

Анонимен

преди 2 години

Някой русофил може ли да ми каже кой е истинския клоун през последните дни Зеленски или Путин.

267

sturmgewer 43

преди 2 години

До АК-47По-точно в Хага

266

Анонимен

преди 2 години

Върховният терорист Путин и неговия солота.шак Лавров на трибунала в Хага.

265

Анонимен

преди 2 години

А така...забранете и руските медий . Е те това е вече демокрация

264

Анонимен

преди 2 години

Пълна забрана за издаване на визи за ЕС на руските ***.нга.ли. Да си стоят до любимите бомби и ракети в Русия и да си дундуркат диктаторчето Путин белким порасне с 1-2 см.

263

Анонимен

преди 2 години

До Колев А какви миролюбци имаше в Сърбия ,Афганистан ,особено в Ирак ,Либия ,брадати демократични миролюбци в Сирия , в Сомалия ,във Витнам ,Панама ,Гватемала ,Гренада ,Чили ?

262

Анонимен

преди 2 години

Путин от ЕС се учи на "демокрация".Налагането на ваксините и зелени паспорти не беше ли също брутална форма на диктатура, а пандемията -война срещу правата на хората.

261

Кирил Калински

преди 2 години

Владимир Путин иска да освободи Украйна от фашистите.

260

АК-47

преди 2 години

"Попитали радио Ереван:- Може ли Русия да влезе в НАТО?- За НАТО не знаем, но може да влезе в Брюксел!"

259

много нахални

преди 2 години

европейци

258

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са забравили да воюват. Нападат бързо и жегата позорно.