59

Само така

преди 2 години

Турция затваря проливите за руски военни кораби...Как е сега рашки? Турки союзники???

58

Анонимен

преди 2 години

Аз съм кандидат за марионетен министър .Ха-ха УТОПИЯ .

57

izh

преди 2 години

Mnого мъдри мисли. И за това се плаща. Че това може да го каже всеки селски политикан като анализира в кръчмата миналогодишните избори. Е, сегашните цени са следствие. п.п Тука активните съветски еничари са от втората категория, дето още не са получили всичките вноски и им извиват ръцете за допълнителна работа

56

...

преди 2 години

А нашите русор*оби искат пак да сме зад желязната завеса и да се редят на опашки за хляб, докато на другарите топ комунисти дечицата им учат в САЩ

55

Анонимен

преди 2 години

Путин загуби Украйна ЗАВИНАГИ, няма никакъв шанс за легитимно марионетно правителство.

54

Анонимен

преди 2 години

Няма кой да се върже да става марионетка на Москва. Ще бъде очистен до няколко месеца.

53

БГ

преди 2 години

До до коментар Явно не си чувал за хилядите избити след 1944 от Червената армия поробителка, изнеснеите архиви за Москва, откраднатите ценности отплавали от Бургас и Варна към Москва. Не си българин! *** ще се мине, кого ще славословите?! След 1917 Русия е задушена от престъпна шайка!

52

Анонимен

преди 2 години

Не по-марионетно от това на Байдън. Синът му и той имат личен интерес в Украйна. Не национален. Това беше разкрито от Тръмп. Тръмп лично настоя пред Зеленски да разследва по какъв начин син на Байдън е в борда на голяма украинска газова компания. "Демократът" Байдън му спретна импиичмънт. Та ..........ясно е за какво иде реч в Украйна. Празните приказки са за лапнишараните без грам акъл.

51

неизвестен

преди 2 години

Ти сега ли разбра това....Не бъди толкова сигурен, че никога няма да спечели сърцата и умовете на украинския народ. М/у другото..... Те са много ясно описани в резолюция, приета в 1974 г. от Общото събрание на ООН, която е гласувана и от Русия:.... ''Бомбардировка от въоръжени сили на държава на територията на друга държава.'' Каквода кажем за бомбардировките на САЩ над бивша Югославия и къде ли още по света,горките американци те все ''освобождават'' някой народ от какво?....

50

ха-ха-хи

преди 2 години

Влажните фантазии на един кандидат за посланик в САЩ...и колянно-лакътната му поза спрямо гОООлемия задокеански брат...предстои якоСЪЕШАВАНЕ!!!!

49

Анонимен

преди 2 години

Сегашното правителство не е по-различно. Точно марионетно е. Както и всяко друго в момента в почти всяка държава. Разликата е в това, кой дърпа конците на марионетките.

48

Анонимен

преди 2 години

запада предаде Украйна и демокрацията

47

Анонимен

преди 2 години

Тоест иска да замени американското марионетно правителство.

46

Посмали, Георги!

преди 2 години

Какъв СССР, какви пет лева???? Трите Прибалтийски републики са в НАТО. Азербайджан, Грузия, Молдова - как ги вижда експертът в състава на Русия? За Украйна руската програма-максимум е обособяване върху част от страната на още някоя и друга република от типа на ДНР и ЛДНР, и достигане на относително демилитаризиран статут на самата Украйна. Въпросът е, че след разпадането на СССР, вече 30 години, САЩ и основни страни от бившата Британска империя работят за ликвидирането и на Русия като държава.

45

Анонимен

преди 2 години

Ами то и нашето правителство е продажно! Кога ще се сети и за българския народ, че при нас е една икономическа война!

44

Анонимен

преди 2 години

Този е за освидетелстване. Няма такъв ненормалник.

43

До 59

преди 2 години

А ти си продажно лай...но, купено от либерало-фашистите и Америка за България на Сорос!!!

42

Русия плаща

преди 2 години

Русия отдавна плаща на българските предатели-комунистите от БСП/АБВ/Възраждане/Атака и президента Грипен Радеф, и подобни за да защитават руските интереси в България.

41

Анонимен

преди 2 години

Ами да сложи Кокорчо и Фелибиеца от Столипиново бе сеяндер. Кво ще кажеш. А.

40

до коментар

преди 2 години

Тук не ставаше въпрос за пари, 4.0.4 беше превъната в "шилото на запада" да мушка с него сибирския мечок. Е, мъ на мечоко му писна да го събуждат докато спинка и с едно движение на лапата им разгони фамилията..., и приказката свърши..! -)))