279

Анонимен

преди 2 години

Бавно впряга , но бързо пали ! Това се отнася за една велика държава ,която търпя и изчаква 8 години да избиват и горят , измъчват и осакатяват нейнни поданици .Сега ли трябваше да се сетим какво се случи и да ги укоряваме ?Защо и имаме ли това право след като наблюдавахме този позор за човечеството , връщането на откровен фашизъм и гавра с човешки същества , независимо от каква народност са ?Подклаждачите на това деяние сега се оттеглиха и гледат отдалеч , но пращат оръжие това да продължи ощи.

278

Радо

преди 2 години

Що за леко четиво е тая статия, едва ли не всичко, ковто е правил запада е било да се опитва да поддържа мира , а не да разпали ужасната война, оставяйки на Русия абсолютно никакъв избор!

277

Чичо

преди 2 години

Едно разбирам - ние си коментираме, даваме мнения и предложения как да се прекрати военния конфликт, но съм убеден , че хората от които зависи спирането на войната изобщо не се интересуват от мнението на хората.

276

Кой ми сра в гащите

преди 2 години

Всички са виновни, но най-вече тези, които сега са пуснали на предна линия да лаят дребните ***, а те големият световен мастиф се правят на умряла лисица. Кой даде милиарди да насъска украинците, кой настанява биячи около руските граници? И кой ще е този, който ще чака свинете да го изядат жив? И аз ще ударя пръв.

275

Истина

преди 2 години

Украйините сами са си виновни, не видяха ли как западна европа обещаваше какво ли не на Армения и когато стана война ги оставиха сами срещу Турция и Азербайджан! Явно хората са слепи и ***, нямат никакво чувство за реалност... да пускат атомните бомби и да се свършва с това същество, явно те не заслужават да съществуват, те са просто един вирус. Жалко, че короната не ги довърши!

274

Анонимен

преди 2 години

Да но грешките са че решиха, че реших да използват Украйна като оръжие срещу Русия, но не е точно грешка а риск, както сега се оказва не добър, но при други обстоятелства можеше да бъде печелиш ход, просто не успяха да формират факторите които да направят печелишо оръжие Украйна. Все пак говорим за гросмайсторска игра, в която не трябва да се забравя, че противника също е гросмайстор.

273

sofeto

преди 2 години

С такива меки китки като французи, англичани, италянци, испанци, германци, особено австрийци, швайцарци, португалци, унгарци е така!

272

Анонимен

преди 2 години

Сегашните поколения не знаят нищо за войната и не им идва наум, че това е най-зловещото нещо. В една война няма победители, а само много мъка и мизерия. НАТО искаше да се настани до оградата на Русия и непрекъснато провокираше. Дребния човек реши да си избие комплексите и стана страшно. От тази война страдат и двата народа, а политиците трупат дивиденти на гърба на народа. Жалко за целия свят.

271

ДО СЛАВИ

преди 2 години

ЕС и НАТО не оставиха Украйна сама. Те я оставиха да си прави каквото си иска с Минските споразумения, които тя саботира. Затова имаме война. Честито!

270

Анонимен

преди 2 години

Ей скрий се някъде или се направи че те викат.Който квото посее това ще пожъне. Срам за цялото човечество.

269

Оня

преди 2 години

А знаете ли какво са правили украинците с Донецк и Луганск преди да поискат помощ от рф .Поинтересувайте се.в.В бг няма български медии че да са обективни.

268

Анонимен

преди 2 години

Руснаците до сряда вечер повтаряха че няма да нападат. В четвъртък сутрин ... нападнаха. Сега, говори се за някакви истории с горени хора, колко да вярвам, много, малко, никак?

267

Слави

преди 2 години

До АнонименМиля че за самолета се знае но истината е неудобна за публикуване и не е тон с медийната кампания в момента

266

Слави

преди 2 години

Това което се слува е тоттален провал на политиката на EU и НАТО. Те просто, оставиха Украйна сама. Можем само да си правим изводи на кого сме избрали да разчитаме за собствената си сигурност. Огромният проблем е че никой от запада не иска да даде жива сила за да влезе в конфликт с Русия. Нато е голяма армия под едно командване но стигне ли се до рештелни действия всички ще се изпокрият. Русия е точно обратното велика армия с единно командване и решително управление. Жалко за невинните жертви.

265

Анонимен

преди 2 години

*** срама няма. Колкото ги е срам за миналите им изпълнения по колониите, толкова и сега.

264

Гневен

преди 2 години

Да,западът трябва да се срамува и понесе отговорностите си за всички злини,които е причинил на човечеството! Колониалното робство,безпощадното ограбване на по слабите,запалването на много войни с цел ограбване на различни ресурси,избиването на милиони хора при хищническите им набези! Агресивно нахлуване, бомбардиране и избиване на невинни хора в суверенна Югославия,Ирак,Либия,Афганистан,Сирия,Виетнам! А атомните бомби над Хирошима и Нагазаки? Трябва да се срмуват,че съсипаха и Украйна!!!

263

Costa

преди 2 години

Енергийната система на Украйна е в катастрофално състояние. Проектните срокове за експлоатация на АЕЦ вече са приключили, в това число и заради използването на горивни сглобки на компанията Westinghouse вместо "познатите" горивни агрегати със съветски дизайн от Русия. Затова се въвеждат руски войски, за да вземат под контрол всички стратегически обекти на територията на бивша Украйна и да спасят себе си и Европа от атомна катастрофа. Украйна е *** с граната.

262

Истината

преди 2 години

До АнгелБезконтролното раздаване на оръжие до това ще доведе.Свършено е с Украйна.Лошо за обикновенните хора.Ще си отидат и много млади хора.

261

СТОЙТЕ СИ В КЪЩИ

преди 2 години

Всички Руснаци по света незабавно изведени в родната Русия, така ще лишат Путин от желанието да ходи да ги спасява по света- стойте си в къщи.

260

Анонимен

преди 2 години

Що не пада Зелвнски? Така или иначе е обречени ли иска Украйна да стане на пепел. Америка да поеме бежанците. Всичко стана зарад Фащ,! Тепърва има да става! И с кво помага ЕС? С оръжие! След като им дават, да поемат последствията.