88

Анонимен

преди 2 години

Кличко срази ли вече руснаците.

87

Анонимен

преди 2 години

Бандеровец !

86

анонимен64264

преди 2 години

заради теб е всичко това клоун долен ,ти и тези които те настроиха а сега стоят и ти гледат саира,но толкова ти е сивото вещество ,а сега молиш за помощ и оръжие и ни занимават всички с твоя проблем сякаш си нямаме ние наши си ,стига

85

Ужас

преди 2 години

В, тоя вече обрече народа, си, ***, явно трябва всички да загинат заедно с него. Това е да не знаеш как да губиш.

84

Анонимен

преди 2 години

Господин Зеленски къде са милиардите дадени от европейски и руски данъкоплатци дадени за Северен Поток? Защо ЕС и Русия Ви зачеркнаха и започнаха изграждането на Северен поток 2?

83

Анонимен

преди 2 години

Защо плюете Путин? Кой запали войната? Лъжите на aмериканците и нато всички ги видяха. забиха му нож в гърбът и той сега се пули и чуди какво да прави. Все едно да изберем Рачков или Геро за президент и той да води война срещу Путин или Ким Чен. Колко им разбира мозъкът от политика стратегия и оръжия.Руснакът с деситилетия трениран за това. Направо си стана комедиен филн

82

Анонимен

преди 2 години

Зеленски да каже къде са 250 млрд долара плюс още 100 помощ от Русия??? Какво направиха с тях ,защо Украйна е на този хал??? Крали,крали,па се забравили и на всичко отгоре ще прокарват западни идеологии които целят да сринат,езика,културата,църквата и историята.Ей сега ще види кон боб хруска ли..

81

Сандо

преди 2 години

дали ще го изровят и нео от някоя дупка както Садам ?

80

Анонимен

преди 2 години

Така...понеже не виждам вече статии за коронавируса, ще кажа....2 години нямам стабилни доходи, обаче данъците си ги прибират. Аз 2 години нямам доходи, но те си искат *** данъъци.

79

Анонимен

преди 2 години

Браво, Зеленски! Мачкай руската ***!!!

78

(-_-)

преди 2 години

Който се крие и използва цивилно население за жив щит, ще се наложи да бъде бит, както от свои, така и от чужди!Ще те издирят и ще видим тогава колко си отдаден на народа си..

77

Анонимен

преди 2 години

Този е пътник и той си го знае ! Вече си личи и по лицето му !

76

Анонимен

преди 2 години

Голям герой е тоя зелен клоун, няма що! Да призоваваш цивилното население да се въоръжава и да стане пушечно месо е престъпление! Мачът е свирен, защо хунтата иска да има излишно кръвопролитие? Ама иначе, "жертви сме, помагайте ни".

75

Анонимен

преди 2 години

Що не вземеш да се гръмниш, бе Зеленски? Уби Украйна, скачахте по майдана и се разчекнахте. Слава Путину, че да ви направи човеци.

74

Анонимен

преди 2 години

Зелкоо ,измислената ви ,,суверенна държава" която е бивша административна територия на бившия ссср и с която само Русия може законово да разполага докато си регистрирате границата,което може да стане само с нейно разрешение и на всичките ви съседи,кой си ти бе и кой ви каза че сте суверенни??? Запада ли ??? Сами сте се провъзгласили за нещо което не съществува.Обаче господарят ще те нашляпа много скоро както е видно,защото хем ти е дал 350 млрд.да оправите държавата,хем пускате американците.Аха

73

Поп Грую

преди 2 години

За яката ще те водят, Зе. Цанидът е едиствения ти ход.

72

SS

преди 2 години

Вероятно Зеленски си мисли,че ще има и ирегулярна ( партизанска) война ? Твърде вероятно ! Такава е имало от 1945 до 1956 год някога !

71

Анонимен

преди 2 години

Е то армията ви я няма бе,те руснаците са си в къщата.Кой си въобще????Обслужваш западни интереси,грабиш пари и от русия и от америка,сега дойде господаря и ще те вкара в правия път

70

Анонимен

преди 2 години

Тоя е абсолютен клоун! Какви оръжия ще хвърляш? Подарените от Нато?

69

Шаран БГ

преди 2 години

" Няма да хвърлим оръжияТА " Ох, горкият, че той оръжияТА ще ли ги хване или с първия каи , през Одеса - право във Варна. Ще умират баламите и тези които гориха живи хора., защото са рускоезични. Казаха, че сред тях имало и трима/3/ българи !? Вярно ли е ?? И ако е вярно, не ми обяснявайте на какво се казва "български политик" !?!