37

Шести американски

преди 2 години

Флот идва в Черно море. Ще акостира във Варна. Браво!

36

УКРАЙНА ще я има !

преди 2 години

Но ПУТИН НЯМА да го има !

35

rvr

преди 2 години

Абе Нато какво правиха в Югославия, че позабравихме май

34

Руски плондер

преди 2 години

Скоро ще се спука !

33

Анонимен

преди 2 години

Русия доказа пред света, че НАТО не съществува. Нека балтийците, румънците нашите корумпирани марионетки си направят реална преценка на ситуацията.

32

ИСТИНАТА Е !!!

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ НАТО И ЕС!!!

31

Анонимен

преди 2 години

НАТО е картонен тигър, който подведе Украйна. САЩ носят отговорност за случващото се там.

30

Владо Вр

преди 2 години

НАТО не е нападателен, а отбранителен съюз. И успешно се отбраняваше 20 г в Афганистан, докато талибаните не го изритаха. Също се отбраняваше в Ирак (2003),Либия (2010),Сирия и до момента, Югославия през 90-те. А бомбите да пълни с бонбони. Опс, то било обеднен уран, ама той е демократичен.

29

ЛДНР

преди 2 години

Време е руските военни да прекратят хуманитарното отношение към врага. Време е да действат, като демократичните убийци от ФАЩ и н.а.т.о., а именно използването на тежко въоръжение, масирани бомбардировки, унищожение на военна техника в градски райони, стратегически самолетоносачи. Без милост, която коства живота на много руски войници. Милостта към врагът е пагубен. Стига чест и достойнство, време е за тотална война, западът Ви показа как. Действайте и скоро ще има мир.

28

Анонимен

преди 2 години

Неискаме окупатори - авганистан едва ги изгони

27

Анонимен

преди 2 години

До Км -Преписаните лекарства трябва да се вземат навреме и редовно .

26

Бай Хуй

преди 2 години

До Баба Ванга и от русия става пустиня! Поздрави от Великобритания,Франция и САЩ.

25

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че Путин е "големия лош вълк", който трябва да подплаши овците и да ги вкара в кошарата. Новият световен ред.

24

Км

преди 2 години

Aбе пишман политико,прочети нещо за изгорените хора в Одеса,нещо за преврата през 2014 г.Колко хора бяха избити от украинските нацисти и бандеровци.Прочети нещо за батальона ,,АЗОВ,,.Виж тяхната емблема на какво прилича.Язък ти за голямата тиква,която носиш на раменете си.И това ми било военен министър.

23

Sjj

преди 2 години

Против интересите и националната сигурност на България е разполагането на каквито и било военни части на наша територия. БЪЛГАРИЯ НЕ Е ПОД ЗАПЛАХА!!! Това да ви е ясно. Не си търсете белята. Взимайте пример от доказани политици. Турция е в НАТО но няма проблем да има търговски взаимоотношения и с Русия и с Украйна. А ние??? Санкции. Какви? Няма да си говорим с Руснаците ли??? Продажни и безхаберни НЕдържавници!!!

22

!

преди 2 години

За съжаление няма българска нация. Има сбор от разнородни интереси, егоизъм и липса на емпатия!

21

Анонимен

преди 2 години

русия влезе в блатото , сега ще гледаме потъването .

20

Баба Ванга

преди 2 години

Ако слънцето изгрее от запад значи на Путин не са му издържали нервите.

19

до 1/ Иван

преди 2 години

"Какво е дала Русия на света?" Драги Иване, а какво очакваш да даде на света една примитивна феодална държава с диктаторски режим от мафиотски тип? Ти виж кои държави са против демокрацията и прогреса на човечеството, ами това са феодалните тиранични режими на Русия, Комунистически Китай. ислямските джихадисти от Иран, ниският диктатор от Северна Корея, Мадуро и кубинските диктатори. В нито една от тези държави няма капитализъм Всички са феодали,а времето на феодализма свърши в края на 20-ти век

18

Истината

преди 2 години

Истината е, че ковид ще мутира и ще ни превърне в зомбита. Единственото, което убива вируса, е радиацията. Но това няма да ви го кажат, за да не ви изплашат. Просто ще симулират ядрена война. Ще се спасят малцината богати, които ще живеят под земята, а после Мъск ще ги прати на Марс. Земята е пренаселена, Бил Гейтс също е замесен в плана. Путин е техен човек.