79

Анонимен

преди 2 години

ЕС се провали.

78

Анонимен

преди 2 години

От кое ви е страх повече:китайския вирусПутинВсе пак и двете са врагове на свободата и демокрацията:D

77

Анонимен

преди 2 години

Може и да не харесваме Русия и Путин. Но харесваме когато някой се противопостави на идващия нов световен ред подреден от някой по луд от Путин

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 107 "Войната е ужасно нещо и не оправдавам действията на Русия" И след това пишеш дълъг пост защо оправдаваш действията на Русия. НЕюе разбрахте ли бе, НИКОЙ нормален не ви приема! "Обясненията" ви са само пропаганда и всички са наясно с това!

75

Анонимен

преди 2 години

Войната е ужасно нещо и не оправдавам действията на Русия. Но точно САЩ, Великобритания и Франция трябва да мълчат. Какво правеха Франция и Англия, докато САЩ сриваха Сърбия? Какво правеха дружно в Афганистан,Ирак,Либия, Сирия? Или когато те ръсят бомби е "демократично", а когато друг прави същото е ужасно?! Ужасно е лицемерието на Западните "лидери". Дипломацията е пълен провал, защото се прави по каубойски. Путин се нареди редом до Клинтън,Буш-мл, Обама,Макрон,Тони Блеър. Все престъпници...

74

Анонимен

преди 2 години

"Запитан възможно ли руският президент да нахлуе в други европейски страни, Борел отговори: "С Путин нищо не е изключено." Това е ключово изказване. Преди Европа допускаше, че си има работа с нормален политик и човек. Това изказване показва, че Запада вече приема Путин като психично болен.

73

Авио

преди 2 години

До от братска Русия: Да те питам ако им се наложат санкции кой после ще препродава скъпо и прескъпо "братската" газ на ЕС. Щом може да продава изтребители "химери" за милиарди които са толкова технологично модерни че са "невидими" че може да не ги видим никога ... и като гледам май ще успеят да ни убедят, че те са си тук но просто са "невидими" щото са много модерни ...:-))))

72

хитър Пешо

преди 2 години

Хитрите швейцарци не участват в санкциите и целия руски банков бизнес ще мине от там.

71

не може да бъде!

преди 2 години

Както се казва .ех.мечти!Г-жа фон дер Лайен срамежливо е пропуснала че подкрепата за Путин в Русия е скочила на 78%-официално проучване на Левада,А в областите Oанецк и Луганск е към 100%!?Цели 8 г.такива като нея си затваряха очите и сега *** !

70

Анонимен

преди 2 години

Тая хостеса кой я пусна да говори от името на ЕС?

69

Анонимен

преди 2 години

Обективността и безпристрастността на нашите медии ме просълзява.

68

ххх

преди 2 години

На Русия и е достатъчно да търгува с Китай,Индия и Азия !!! ЕС може да замръзне за дълго време!!!

67

факт

преди 2 години

а нашио главнокомандващ чинно е навел глава и не смее да гъкне . голем срам !

66

от братска Русия

преди 2 години

А кой ще наложи санкции на УСА? 30 процента от вноса им на петрол е от братска Русия.

65

СС

преди 2 години

От цялата работа печели Китай , а ЕС и Русия губят !!! Можеше да се разберат за Украйна и да има мир в Европа ,но !!!

64

Бългериъ фърст

преди 2 години

Урсула не е легитимна. Никой не я е избирал, няма мандат, и тя не представлява никого.

63

Анонимен

преди 2 години

Докато ЕС се занимаваше с "щастливите прасета"и "кривите краставици",Русия натрупа 640 млр евро резерв,подготвяйки се да ни изправи краставиците.Урсо,не се хаби,който е палил живи хора на Майдана ще бъде съден.Давай ние да видим правата на гейовете дали ще се спазват.Кой от каквото разбира.И му се отдава.

62

???

преди 2 години

А санкции на Беларус кой ще налижи? След като позволяват на Русия да напада от тяхна теритирия и през техните граници, значи и те са съучастници на Русия.

61

Анонимен

преди 2 години

ЕС икономиката също нищо добро не я чака, като почне да плаща в пъти по скъп втечнен газ на амирканците, зелени сделки, едно друго, инфлацията ще е двуцифрена ... а пък нали и още ваксини трябвало да плащаме, не знам кой ще е по-зле накрая, ние или Русия?!?

60

4

преди 2 години

Тая нацистка да знае , че Путин се укрепи!И че тук се оформя блокът с Беларус , който става непреодолим , а на изток Китай е зад гърба му.Освен това газът на Европа й е нужен.Ние сме в ЕС и НАТО -и какво от това.И двете ще се разпаднат особено ако Тръмп се върне!А и на Америка и писна да плаща за чужда охрана.Така , че нас ни чака един голям ,й!