41

Анонимен

преди 2 години

Борис Джонсън лично е забранил Владимир Путин да ползва Лондонското метро!! Ужасяваща санкция!!

40

Анонимен

преди 2 години

Първо да спрат да захранват финансовата си система с капиталите на руски олигарси! Пълно е в UK с пране на руски капитали, придобити по престъпен начин. Един английски политически анализатор сутринта призова по sky news да се пресече "червения килим" за приток на руски пари към британските банкиНо пък колко области сега ще фалират в UK без наливането на тези милиони...включително финансирането на футбола им!

39

конго

преди 2 години

Както вие казвате OMG

38

Анонимен

преди 2 години

Тоя рашавия що се пъне и за какво, не знам.

37

Щерю

преди 2 години

Големи санкции наложи! - Борис Джонсън пръддна в посока към Кремъл. Мишоци...

36

Анонимен

преди 2 години

До Реалист Мислиш си за Хамерика, където богатите притежават правителството. В Русия имаше такива когато Путин дойде на власт, но вече ги няма.

35

Реалист

преди 2 години

В Русия близо 80% от богатствата се държат от около 500 души! Като блокираш сметките на 100 от тях, и отидоха милиардите! Останалите ще ги довършат Щатите и ЕС! Путин е пътник! В самият Кремъл няма да понесат така да ги треснат, колкото и да е силно военното лоби!

34

Анонимен

преди 2 години

Санкции манкции... дедо Жо вика "почакайте месец и ще видите ефект от санкциите" - Украйна дали има месец? Защо запАда не прави нищо за да предотврати незабавната заплаха и конфликт? Май плана започва да прозира - на никой не му дреме за Украйна, това е само средство, което да провокира Русия, че запАдналите да имат извинение да си прилагат икономическия тероризъм...

33

Посмешище

преди 2 години

В Русия има 150 милиона. Днес Борчето въвел някакви абстрактни ограничения срещу 100 от тях. Явно ще има работа още за милиони години. Всичко това е смехотворно. По-добре да накажат самите себе си за бомбардировките в Косово, унищожението на Ирак, Либия и прочие - все криминални, ако не и терористични актове. Но най-вероятното, което ще направи е да си хапне от вратовръзката и да се остриже нула номер.

32

Анонимен

преди 2 години

Санкциите работят точно толкова колкото 1938-1939! Когато една икономика е подготвена предварително за война санкциите нямат никакъв ефект! Този цирк вече го пробва евро с Хитлер и видяхме резултата! Също така няма как държави с никакви сурови ресурси да санкционират държава източник на ресурси! Какво, ще спрем да внасяме горива ли? И от къде ще взимаме горива? Русия вече се е запазила с нужния ресурс за войната, има заделени пари!

31

Анонимен

преди 2 години

До 30. Съвсем да й прояде оръфаната козина на разкапаната мечка, това може. Айде стига с тия инфантилни изрази!

30

Максимум

преди 2 години

Борето може да изиграе някой кючек със светлинен меч в подкрепа на Украйна.

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 - Само дето масата му голяма - нали ?!

28

Анонимен

преди 2 години

Тия половинчати санкции няма да спрат по никакъв начин Русия!

27

Славянин

преди 2 години

Тия похамеданчения мъглив албион кой ги пита?

26

Острова без ресурси

преди 2 години

си отряза пътя до ресурсите... Умно! Хайли лайкли стил! :):)

25

Анонимен

преди 2 години

ПИЙ СИ ВИНЦЕТО РОШАВ И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ПОЛИТИКА НАЙ-ДОБРЕ.И БЕЗ ТОВА СКОРО СТРАНАТА ТИ ЩЕ МЯЗА НА ИНДО АФРИКА

24

Анонимен

преди 2 години

До 14. Да, неграмотните селяци много добре си живеехте при комунизма и под руския ботуш. Научете си мястото сега.

23

Много

преди 2 години

...са забавни руските троллики във форума ? Подиграват се на санкциите на Борис Джонсън? Да паднеш от смях! Ако си мислят , че Британският Премиер не ги е треснали със стотици милиарди влогове , акъл ги лъже! И това е само началото! Сега предстои и Щатите да си оправят външният дълг, а рушнаците нека си атакуват;

22

Анонимен

преди 2 години

Борето в знак на протест ще спретне още някой и друг купон на Даунинг 10.Само,че ще е по безшумно.И като се разчуе пак,че е лъгал ще му поискат отново оставката.И този път наистина може да я хвърли.Доста тежка се оказва за него "Министерската Корона" пък и Кралската не го подкрепя с ентусиазъм.Така,че е напълно възможно скоро да си изнесе багажа от Даунинг 10.