39

РУСЕ

преди 2 години

Украйна е една корумпирана държава като България крАжби и корупция.Политиците крадат и лъжат като ГЕРБ СДС ДПС,,Чалгаря слави и ПП ръкопляскат на ЕС за пари,знаят си урока.

38

Анонимен

преди 2 години

АБЕ МАНЯЦИ! Тъжно ми е, че Украинците са във война, ама няма ли да предложите ПЪРВО ПОМОЩ НА БЪЛГАРИЯ? Щото ние тук пари за хляб нямаме, инфлацията е 20%, сега от войната още ще скочи! Каква помощ ще пращаме ние? Ние сме в дефицит от всякъде и в БУКВАЛЕН смисъл нямаме пари за нас си! БУКВАЛНО теглим кредити за да покрием обществените разходи, сега ще ходим да харчим за Украйна! Ми дай да пратим помощ и на Сирия, Йемен, Сомалия, Венецуела щом като ще го играем МАЙКА ТЕРЕЗА!

37

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на една руска агресия срещу Османската империя, на 3.03.1878 България се появи на картата! А днес мазни западняци ни заставят да сме бедни и да воюваме в името на англоамериканския частен капитал и печалби!

36

Гневен

преди 2 години

Кога търтеите в парламента ще помогнат на собствения си народ,който е най-бързо изчезващият на Планетата??? Народът ни умира от глад,студ,мизерия,недоимък,липса на адекватно здравеопазване,перманентен стрес и ад,в който безхаберните управници превърнаха живота ни!Който от тях иска да помага на фашистките бандеровци да плати от джоба си,видяхме от декларациите им,че почти всички са милионери.Да не хвърлят парите,събрани от кръвта и потта на народа ни за интересите на хищните си господари!

35

Сссс

преди 2 години

Като едно време помощ за Полша ли,купувахме боб ,бисквити,консерви,ако си спомня някой.....198...и някоя

34

Глъв български народ

преди 2 години

Глъвият български народ въобще не усети какви години идват и турна най-бездарното, подлизурно и слугинажно правителство в най-новата история да го управлява през тези години. Огледален образ на самият избирател. По-хубаво бе, да немаше правителство, за да нема и безсмислени декларации, от които самите ние ще си изпатим, заемайки страна, но нема си изпати Бойкикев, това подло и мазно еврейче, ами ние, обикновените българи. Бойкикев, че пълни гуша!

33

Анонимен

преди 2 години

Правителството да се бърка в собствения си джоб, да мята по еднапушка и да ходи лично в Украйна. Българинът чуждия американски интерес няма да тръгне да защитава. Нито е съгласен да плаща пак за него. Апропо - къде са ни самолетчетата, дето си ги напазарувахме за милиарди? Стига национални предателства! Всички гн ***- предатели - на стадиона!

32

Анонимен

преди 2 години

Луди ли сте бе??? За предателите на народа е лесно. получават тлъъсти заплати и комисиони и първи ще избягат ако стане напечено.

31

Абе хора

преди 2 години

Каква помощ на Украйна като ние едвам се крепи? Заради този *** Кирил утре ще западат ракети и у нас и както НАТО помогна на Гърция за Кипър така и на нас ще помогнат. Осъзнавате ли какви ще са последствия за нас след тия санкции, 10 пъти по-високи цени за енергия. Американофилите няма да издържите и една седмица и ще започнете да ревете, че са ви високи цените. Украйна беше изкуствено създадена както и Македония от Коминтерна.

30

Анонимен

преди 2 години

Пат с голямата баданарка коментарите....

29

Анонимен

преди 2 години

брадатото демократ ще е първия дето ще хване самолета ако тука се затопли обстановката. българите кучета ги яли. С кого си солидарен бе, с зелките или байхън дето не спря да дразни мечката. ама баххън е на 10к км от тука.

28

Анонимен

преди 2 години

Никаква помощ докато не ни върнат Брендо !! Само формална подкрепа с мафиотски държави трабва трябва друга политика те са бетер русия

27

Анонимен

преди 2 години

БСП също не иска санкции за Русия! Руските пионки в Парламента една по една излизат на светло!

26

Анонимен

преди 2 години

Когато двама си мерят...............не си подлагайте гъ....а

25

българина

преди 2 години

последния път когато бяхме на страната на германия се водихме победена страна и плащахме санкции. от къф зор ще вземаме страна ?

24

Аз съм за помощ

преди 2 години

Трябва да се формират штурмови батальони от БХК, евроатлантиците, соевите хипстери, ДБ-феновете и да се пратят да се рамо до рамо с нашите украински братя срещу Мацква. Сигурен съм, че на фронта ще воюват срещу путинсите орди също толова успешно, колкото в във фейсбук.

23

Анонимен

преди 2 години

Какви санкции налага мравката на слона?

22

Анонимен

преди 2 години

Бойкикев какво прави още тук? Да хваща бомбите и да ходи да се бие с руснаците на Източния фронт!

21

а-мен

преди 2 години

Ами да им помогнем, ще им изпратим памперси, че напълниха гащите още първия час. А на нашите депутати и без това не им трябват - те са свикнали да се о,сират:)

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 "Путин ясно каза, че всеки който се опита да нанесе ущърб на Русия ще бъде смачкан." Това, което робите не сте разбрали е, че свободните хора имат какво да губят ако се подчиняват на терориста в Кремъл. За вас това не важи, вие всичко вече сте му дали, затова сте такива.