55

преди 16 години

При демокрацията и пазарната икономика скачат И ЗАПЛАТИТЕ !!!Справка - 2 000 евро средна заплата в Европа!

54

преди 16 години

Що ревете сега? Що не ревахте, когато скачахте по площадите с двата пръста нагоре, нали искахте демокрация, пазарна икономика, конкуренция, частна инициатива, частна промишленост и икономика? Що не ревахте, когато се закриваха предприятия, когато се съсипвашеселското стопанство, що не ревахте когато затвориха АЕЦ-Козлодуй и така нататък? Искахте демокрация и пазарно стопанство - ето ви ги, каквото сте искали, имате го! Ха сега да си готвите на демокрация и да си светите със СДС вкъщи, да си наливате демокрация в резервоарите на колите и да си събирате демокрация в хладилниците и после си я нарежете тая демокрация и пазарната ви икономика и си ги хапнете да си нахраните децата с демокрация, свобода и пазарни отношения! Жалки ***, вие си го докарахте това на главите, сега се оправяйте - пак скачайте по площадите ивкайте долу комунистите и така нататък.... че да дойде някой не-нормален като Волен или Бойко да видите, че тогава хем ще плащате, хем и бой ще ядете! Сами сте си виновни!!!Нещастници!!!

53

преди 16 години

Възпрепятствайте отчитането на електромерите и спирането на тока, пребивайте инкасаторите - не ги жалете! Тези последните са хората, които дават данните и ви задължават със сметки! Както знаете *** не позволяват да им се отчита тока или да се спре и победиха - никой не ги търси и не смее да ги притеснява! Ние сме българи, а не *** и трябва да се защитим! Долу правителството, долу държавните и частни разбойници!

52

данъкоплатец

преди 16 години

Проумяват ли тези коалиционни мошеници какво ще стане,когато излязат първите сметки с новите цени?

51

hard

преди 16 години

Народе,стига си търпял! На бунт! Няма кой да ни спре!

50

преди 16 години

Край! Червените от БСП бяха до тука! Никой нормален няма да гласува вече за тях, години наред ще са в опозиция! Нека лакомите и алчните държавни чиновници да се задавят и се разболея! Долу БСП и коалицията им! Позор! Анатема!!!

49

Петър

преди 16 години

Някой ще публикува ли цената на ел.енергията в други държави по света? Ей така,за сравнение.Да знаем къде сме ние.Може би някъде в номинална величина цената да е по-висока от нашата,което не ми се вярва,но в отнесено към доходите..о-о-о-ххх!

48

преди 16 години

Граждани, слагайте си катинари на електромерите, не допускайте да бъдат проверявани или да ви се спира тока, пребивайте инкасаторите, пробивайте системата... с две думи - воювайте срещу тази държава, която ви тормози и ограбва! Само така управляващите ще разберат, че не сме доволни от живота който ни налагат насила!!!Щом държавата ви обявява война - борете се срещу нея! Който иска иска война - ще я получи!

47

TODOR

преди 16 години

IMA EDIN ZAKON UPRAVLIAVAT LI NI KOMUNISTI DARGAVATA VINAGI E V KOLAPS KAKVO O4AKVATE OT HORA KOITO 45g SA KRALI POVE4ETO SA TAPI i NEKADARNI I SA V PARTIATA ZARDI NEKOI 4I4O I PO LO6O POLOVINATA SA NA PREKLONA VAZRAST AKALA IM BIAGA

46

gola voda

преди 16 години

Трябва данък за въздуха,за вятъра,за слънцето(дневна и нощна),за ходенето пеша и мн.други.Кога ли ще ги въведат!?

45

преди 16 години

Този човек ако имаше някакъв морал нямаше да стои на тази огромна възраст Председател. 71 години си е много след пенсия, я да го питам тоя дъртофелник ако е като наборите си на едната пенсия дали пак ще иска да се изравнява цената на тока с тази на европейците. Той се накичил на всяка манджа мередуия, Председател на НТС, незнам си какъв в ТУ-София, Председател на ДКЕВР и т.н. и най безсрамно се подиграва с всички българи, че даже пък и голям любовник взел си една селска шантонерка на работа при него да си вдига самочувствието и да се има за мъж. Тази наглост се трае от всички и то с години. Народа трябва сам да се бори, както се вижда тия горе не им пука.

44

Стефан

преди 16 години

Благодарим Ви, че се сещате за нас и от време на време ни пускате по един импулс като този. Имам едно предложение: Като Ви се вижда, че цената на тока е ниска си я вдигайте колкото искате, но само за Вас , за разни чиновници и некадърници, но не и за Народа Български, защото нали значете, че всяко действие си има противодействие - идат избори и с червените бузки пред простаците по села и паланки няма да Ви мине номера.И още нещо: Комисията по енергийно и водно регулиране като прави анализ за повишаване на цената на тока и водата да си направи труда да извади и сметките на потребление на ел.енергия от някои малцинствени групи и да ги представи на средствата за масова информация, за да имат хората представа дали навсякъде се плащат тези сметки, а не да се товари един за сметка на други /гласоподавател/.

43

преди 16 години

Разрешава ги Сергей Станишев и БСП

42

Камен

преди 16 години

18% е увеличението на дневната тарифа, а защо никой не споменава 64% увеличение на нощната тарифа???? Защото звучи наистина внушително. На мен в момента сметката ми е почти 1:1 дневна:нощна, т.е. като цяло сметката ми ще се увеличи с доста над 18%. Кой разрешава подобни увеличения???

41

Дида

преди 16 години

Хайде да нарамиме пушките и - в балкана! .... Ей, народе поробен, що си тъй заспал?!?

40

антикомунист

преди 16 години

Аз смятам, че на тези които гласуваха за БСП токът трябва да бъде увеличен с 100 процента .Така те ще усетят реално социалната политика на своята партия.

39

преди 16 години

За 4(четири) години-увеличение на тока два пъти с по 10%.

38

krokodila gena

преди 16 години

Търся газова лампа. Цената по договаряне.

37

преди 16 години

после защо хората си оправят електромерите!!!

36

преди 16 години

А въздуха кога ще започнем да си плащаме ??? хахах май-само той остана без такса?! Скапана държава сме и тва си е!!!